Tapte igjen, retten avviste å gjeninnføre Donald Trumps innreiseforbud mot muslimer

Donald Trump led torsdag kveld nok et nederlag da en føderal domsstol nektet å ta til følge presidentens krav om å gjeninnføre det kontroversielle innreiseforbudet. “Ser dere i retten, dere setter nasjonens sikkerhet på spill,” skrev Trump som en reaksjon på nederlaget i en melding på Twitter. Dermed blir det opp til høyesterett å avgjøre hvorvidt et slikt innreiseforbud er i strid med konstitusjonen, og inntil videre kan muslimer fra de sju aktuelle land strømme inn i landet i stort antall. (kortnytt)

 

3 tanker om “Tapte igjen, retten avviste å gjeninnføre Donald Trumps innreiseforbud mot muslimer

  1. Dersom han var så opptatt av sikkerhet, burde han så sannelig ha begynt innenriks med en kraftig innstramming av våpenlovgivningen.
    Ser forresten nå at han ikke vil anerkjenne Knessets vedtak om å legalisere de “ulovlige” bosettingene…. Så mye for “Israel-vennen” Trump….

  2. Mye interessant av info her. Det ordinære media ser ut til å miste total respekt hos større og større del av befolkningen og ikke uten grunn. Mange løgnaktige artikler og vinkling som er ment å fremme en global agenda for å slavegjøre oss alle. Derfor er det bra med alternative mediekanaler slik som denne! Stå på videre! 🙂

    • “alternative mediekanaler” presenterer også gjerne “alternative fakta”, som Trumps presseklovninne så fortreffelig kalte deres egne løgner?

Det er stengt for kommentarer.