Taper-kandidaten Mitt Romney foretrekker Hillary Clinton fremfor Donald Trump

mark-diceMormoneren og den tidligere presidentkandidaten Mitt Romney som tapte stort for Barack Obama under forrige presidentvalg vil ennå ikke stille seg bak mannen de republikanske velgerne ønsker skal være deres presidentkandidat Donald Trump. Romney som er en del av det politiske systemet som lever høyt på skattebetalernes dollar er livredd for at Trump skal rydde opp det korrupte systemet i Washington og foretrekker heller Hillary Clinton, den onde heks fra Washington….den største tjener av Satan på den politiske scene i dag,” sier den kjente You Tube profilen Mark Dice

Sjekk ut

 

2 tanker om “Taper-kandidaten Mitt Romney foretrekker Hillary Clinton fremfor Donald Trump

 1. Ethvert oppegående menneske vil foretrekke Clinton fremfor Trump.

  For Amerika og hele verdens del, er det faktisk å håpe at det tilstøter Trump noe alvorlig, slik at han må erstattes av en seriøs, erfaren, dyktig og kristenkonservativ kandidat.

 2. Er du seriøs??? pånyfødte kristne er ihvertfall IKKE GLOBALISTER – ei heller frontkjempere FOR homofili, kjønnsskifte og intetkjønn samt abort uansett fosterstadie – og fritt frem for alle muslimer så får de som dør underveis bare være too bad underveis. Heller ikke hyller en kristen leder det hvite hus som representerer landet, i homofargene, noe lignende også Bondevik gjorde her da han var statsminister.
  Om Obama: “La en annen ta hans embedets…” Ap.gj 1;20. Er vår bønn.
  Hillary har samme politikk. Derfor; Vår Gud, frels oss fra det onde og DE onde som står bak! USA har forlatt sine kristne standarder i de fleste sammenhenger og høster nå det de har sådd. Så får vi se om vår Herre er nådig og gir dem ( og oss) en ny sjanse med Trump ved roret. Norsk presse er farget av venstre i det meste og Trump er mistolket og feiltolket i det viktigste med vitende og vilje.
  Og hele den globale “oppvarmingen ” etc er globalistpropaganda som Bildenberger jobber for.. MEN Bbelen sier det skal bli sånn i den aller siste tid og da VIL det skje som med alle andre profetier til denne dag. Og Gud HAR SAGT også , at Han skal I HAST oppfylle sitt ord på jorden samt at lovløsheten skal ta overhånd. Det ser vi idag. Det vil bli verre og verre fortere og fortere.
  Eneste tilflukt er i Jesus Kristus og det han gjorde for hver den som kommer til Han i tro .
  Og massakren idag er typisk og slår aldri feil under muslimers RAMADAN.
  Det er alltid øredøvende taushet fra “snille” muslimer!! For de har alle SAMME BOKA. Om jeg var muslim ville jeg ha rømt fra den guden deres som ikke har annet enn død og fordervelse og ruiner rund seg overalt!

Det er stengt for kommentarer.