Ta ut barna av skoler som hjernevasker barna til å tro på et tredje kjønn

Norske skoler lærer nå barna at det finnes et tredje kjønn. Nemlig “han”, “hun” og “hen”. Denne undervisning er i strid med Guds Ord som klinkende klart slår fast at Gud skapte mennesket til mann og kvinne. En “hun” og en “han” -og deretter punktum. Ekteparet Ingelinn Lossius-Skeie og Erik Skeie valgte å holde barna hjemme fra skolen torsdag og fredag forrige uken etter at sønnen på ni år kom hjem og fortalte at læreren hadde undervist klassen om et tredje kjønn. Ingelinn Lossius-Skeie  er første vara til Stortinget og styremedlem i Partiet De Kristne Agder. Ekteparet som har gjort det eneste rette er bosatt i Lillesand og skolen de nå holder sine barn hjemme fra er Tingsaker skole, som er en del av det offentlige skoleverket. Søkelys ønsker å uttrykke støtte til ekteparet som våger å ta belastningen som det medfører og holde fast på tradisjonelle bibelske verdier.

Samtidig som vi uttrykker støtte til ekteparet stiller vi og spørsmål ved hvor klokt det er at kristne foreldre overlater sine barn til offentlige og svært liberale inndoktrineringsleirer hvor barna skal tilbringe minst 10 år under sterk påvirkning med verdier som er i strid med den kristne tro og Guds Ord. Bibelen avviser fullstendig ideen om at det finnes et tredje kjønn, og foreldre som lar sine unger bli utsatt for kjønnsforvirring og inndoktrinering fra et skoleverk som har avskaffet Gud og Hans ord. Å overlate ungene i den viktigste fasen av livet til liberale og venstrevridde lærere, betyr at de utsetter barna for et massivt press de neppe vil kunne motstå. Det er viktig å “skripte” barna i kristne verdier og Guds ord, og dette skjer ikke lenger i den offentlige skole. Før foreldre overlater sine barn i ugudelige oppdrageres hånd, bør de tenke på konsekvensene det kan få at barna skal utsettes for ti år med inndoktrinering av kjønnsforvirring og annen ugudelighet. Kristne foreldre bør derfor satse på og støtte opp om kristne friskoler eller ta hjemmeundervisning, fremfor å utsette barna for et press de neppe kan håndtere.

6 tanker om “Ta ut barna av skoler som hjernevasker barna til å tro på et tredje kjønn

 1. Veldig viktig at foreldre vet hva barna lærer på skolen. Om mulig, burde man ta dem ut av skolen. Veldig viktig å ha kommunikasjon og tid sammen med barna.

 2. Kan du forklare meg hvordan hun er første vare til Stortinget for PDK, et parti som ikke er representert på Stortinget?

 3. Samme tekst er å finne på hetsesiden “Vi som støtter Visjon Norge” på Facebook. Det er forresten ikke første gangen. Så det er altså Søkelys som ligger bak denne siden.

  2
  1
 4. Ingen tvil om at verden er svært syk,heller ikke overraskende……
  Og verre skal det bli helt til den dagen Jesus kommer igjen.

  Matteus 24,37-39
  Som i Noahs dager, slik skal det være når Menneskesønnen kommer. 38 For i tiden før storflommen spiste og drakk de, giftet seg og giftet bort, helt til den dagen Noah gikk inn i arken, 39 og de skjønte ingenting før flommen kom og tok dem alle. Slik skal det være når Menneskesønnen kommer.

Det er stengt for kommentarer.