Ta ikke Covid-19 vaksinen -Tre helsearbeidere innlagt med blodpropp etter vaksinering

Covid-19 vaksinen er ikke “dyrets merke” og ingen går fortapt fordi om de skulle ta vaksinen. Imidlertid kan vaksinen være farlig og gi alvorlige bivirkninger og i verste fall død som følge av blodpropp, Lørdag melder Aftenposten at tre helsearbeidere er innlagt med blodpropp etter vaksinering, og stadig flere stiller spørsmål ved hvor klokt det egentlig er å ta disse vaksinene. Først av alt kan de umiddelbare bivirningene være livstruende eller svært plagsomme. De langsiktige virkningene av de ulike vaksinene er totalt ukjent. Hele vaksineringen virker prematurt og direkte uansvarlig av våre myndigheter. Motstanden mot Covid-19 vaksinene er fremdeles stor blant evangeliske kristne og dette skyldes dels frykt for at dette er dyrets merke i forkledning, men også usikkerhet om hvor trygt det egentlig er å påføre oss noe vi ikke aner konsekvensene av.

Befolkningen er blitt prøvekaniner for legemiddelindustrien og de pengekrefter som står bak

Selv om Covid-19 vaksinen ikke er “dyrets merke”, finnes det likevel mange rasjonelle og gode grunner til å takke nei til denne genterapien. De mange alvorlige bivirkningene som allerede er rapportert gjør at det er god grunn til å tenke seg grundig om. Dernest har vi vaksiner som er basert på celler fra aborterte ufødte barn, og bare dette alene burde gi Guds folk moralske innvendinger. Et annet moment er at vi ikke kjenner de langsiktige bivirkningene av disse vaksinene -og et skudd eller to med vaksinen i dag, kan potensielt gi smertefull kreft, hjerneblødning eller langvarige nevrologiske plager litt lengre ned langs veien. Sannheten er at befolkningen gjennom Covid-19 vaksinene i realiteten er prøvekaniner for legemiddelindustrien.

En forløper for dyrets merke

Selv om vaksinen og det medfølgende vaksinepasset ikke er dyrets merke, er det likevel en forløper som bør fortelle oss at det virkelige dyrets merke, ikke nødvendigvis er så langt unna som vi kanskje hadde trodd. Dersom vi tror på profetordet i Bibelen, så vil dyrets merke en eller annen gang bli introdusert for oss. Pandemien og Covid-19 vaksinen med medfølgende vaksinepass viser oss i prinsippet hvordan det kan skje, hvor fort ting kan gå, og at det faktisk er mulig å gjennomføre forholdsvis raskt. Det kommende dyrets merke vil på lik linje med Covid-19 vaksinen og vaksinepasset bli noe som vil bli fremstilt som et gode. Slik som vaksinen nå skal frelse oss fra Corona-virusets konsekvenser -og et vaksinepass være et bevis på at vi har “latt oss frelse”  -vil også dyrets merke bli fremstilt som et gode, som en frelser -som skal gi oss visse rettigheter i samfunnet. I det kommende antikrist-samfunnet vil man måtte kunne dokumentere å ha underkastet seg “samfunnets krav” for å kunne nyte og bruke av de goder samfunnet -og verdensregjeringen stiller til rådighet for befolkningen.

.Bibelen sier: “Og det gjør at der blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og træler, et merke i deres høire hånd eller på deres panne,  og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn eller tallet for dets navn.” (Åp 13,16-17) La oss legge merke til følgende i teksten: Merket skal gis i høyre hånd eller i pannen. Videre forklarer Åpenbaringen at ingen kan kjøpe eller selge (drive handel og transaksjoner) uten å ha enten: 1. Merket. 2. Dyrets navn eller 3. tallet for dyrets navn. Teksten forteller med andre ord at det er snakk om at ingen kan kjøpe eller selge uten dem som enten har merket, og/eller “dyrets navn” eller “tallet for dets navn”.  Videre avdekker åpenbaringsboken at “her er visdommen”. Den som har forstand/forståelse, han regne ut dyrets tall. For det er et menneskes tall og at hans nummer er 666. Det er med andre ord snakk om et “merke” som er knyttet opp mot et “navn” og igjen “tallet/tallene for dette navnet”.  Dette er ikke forenelig med Covid-19 vaksinen -selv om denne viser at systemet er fullt og helt i stand til å gjennomføre dette.

Vi snakker om tid, i følge Guds ord er det snakk om tid før dette systemet kommer og vaksinen med medfølgende vaksinepass -viser oss at “myndighetene” faktisk er i stand til å hjernevaske og skremme de aller fleste til å ta en vaksine som potensielt sett kan være livsfarlig. Vi har i de siste dagene sett at en av vaksinene,  AstraZeneca, -kan gi så alvorlige og dødelige bivirkninger at den pauses. helsemyndighetene kaller inn til hastepressekonferanser etter flere alvorlige bivirkninger. Dette er de vi kjenner bare på noen få dager. Hva med alle andre tenkelige og utenkelige bivirkninger?

 

 

Facebook Comments

13 tanker om “Ta ikke Covid-19 vaksinen -Tre helsearbeidere innlagt med blodpropp etter vaksinering

 1. Både kona og jeg hadde vært vaksinert nå – men vi takket nei. Men : Om disse vaksinene er farlige både på kort og lang sikt ; kan man slå fast følgende : I Norge er det eldre personer og helsearbeidere som hittil er vaksinert. Skal helsearbeidere dø i stort omfang grunnet disse vaksinene – så har Norge et stort problem. Det er altfor få sykepleiere og leger i landet allerede.
  Ja , slik skal det gå i Trengselstiden – og det blir bare verre og verre.

  • det er ikke helsearbeidere som er vaksinert som dør stort omfang .Det er mennesker som ikke er vaksinert som har stor risiko for å dø av Covid. Du som er voksen/eldre bør ha vett til å la deg vaksinere og dermed stoppe smitten slik at andre ikke blir syke og dør.
   husk at en mengde sykdommer er under kontroll pga vaksiner verden over.

   2
   14
  • Vi får ikke vite hele sannheten : Flere hundre gamle personer i Norge har dødd like etter at de fikk vaksinen. Myndighetene hevder at disse gamle ville dødd uansett. Når unge helsearbeidere når dør / blir innlagt på Rikshospitalet rett etter sprøytestikket : Så kommer sannheten fram !

   9
   1
  • Tror 9 av 10 her inne ønsker å se den. Så den nå, takk for link 🙂
   Har sett dama snakke i annen video, men finner den ikke lenger.

  • Mine tanker er også at «de som står bak» ønsker at hele verdens befolkning skal få en mRNA-vaksine. Derfor forer de nå massemedia med at AstraZeneca, som ikke er en mRNA-vaksine, er potensielt farlig, De vil nå fremover promotere mRNA-vaksinene som de eneste sikre.

   Innhold i linken over her:

   Ekspert: Immunsystem kan redde alle fra Covid-19

   Ingen behøver dø af Covid-19, influenzasymptomer kan undgås, og de nye mRNA-vacciner er dødsensfarlige.

   Sådan siger molekylærbiolog og immunolog, Ph.D. Dolores Cahill, til Update, som vi mødte til en event i København, arrangeret af World Freedom Alliance.

   Cahill er international ekspert i immunsystemet og vacciner og har årtiers forskning bag sig. Sideløbende har hun haft en række internationale topposter for bl.a. for EU-kommissionen.

   Hun fortæller i interviewet hvilke vitaminer, mineraler og præparater, der kan redde alle fra at dø af Covid-19, mindske influenzasymptomer og give tryghed for ældre med svagt helbred.

   Hendes advarsler mod de nye mRNA-vacciner kan ikke overdrives. Hun vil hellere gå i fængsel, end at lade sig vaccinere med dem, og hvis nogen – mod hendes vilje – gav hende en indsprøjtning, ville hun retsforfølge dem for drabsforsøg.

   Før maj 2020 var der ingen godkendte mRNA-vacciner, på grund af høje dødstal i forsøgene, der kan indtræffe måneder eller år efter vaccinationen.

   Ifølge Cahill bør læger, politikere og big-tech holdes direkte og strafferetlig ansvarlige, når de afholder befolkningen fra livsvigtig information, forebyggelse og den korrekte behandling.

   Se også ’Vaccine eller Immunforsvar’ med speciallæge i almen medicin, Claus Hancke, på dkdox.tv.

  • Jeg husker jeg tenkte; det går toppen et døgn og så skrives det at vaksinen er ikke farlig allikevel. Men kanskje går det som du seier…

   Ting skjer fort. Neste uke er det nyheter som igjen vil sjokkere. Og slik skulle det bli, ting blir verre, kanskje roper flere snart på Jesus. Sjokkerende hva som skjer i Israel i følge videoen her på Søkelys….

   Amir Tsarfati og Joel Richardson har eksperter med i sine videoer som uttaler seg om vaksinen. Jeg kjenner en uro der…

  • Jeg har sett den i dag og er helt enig med denne dama. Forstår ikke at ikke leger i Norge snakker om å anbefale å bygge opp imunsystemet. Tenk på det kostholdet som de får på norske sykehjem.
   Jeg lærte av min nå pensjonerte lege at jeg burde ligge på ca 100 på blodprøvesvarene av D vitamin. Sjekker også Zink, Selen og Kobber av og til. I tillegg til B6,B12 og Folat som er viktig for ikke å få for høyt Homocystein, som kan hope seg opp som et avfallsstoff. Derfor er Homocysein også viktig å måle. Jeg er aktient og ikke pasient.

 2. Finnes det en eneste indikasjon på at et vaksinepass har noe å gjøre med antikrist? At viruset brukes politisk virker veldig sannynlig. Men om noen sitter på informasjon om at det er genemanipulert som potensiellt kan bli vikelig farlig, de vet vi ikke. Man kan spørre seg om hvorfor så mange politikere prøver å benekte at det kom fra en viruslaboratorium. Et slikt laboratorium er ikke et hvilehjem for virus. De eksperimenterer med det og vet kanskje noe som ikke skal bli offentlig kjent. For det jeg vet kan det være skreddersydd for nettopp å kunne brukes for å stenge ned samfunnet slik vi ser nå? Ikke vet jeg.

  Jeg synes det er viktig å skille mellom spekulasjoner og nogenlunde sikker informasjon. Men siden spekulasjoner er populært så vil jeg spekulere litt jeg også.

  Big-teck jobber intenst med biometrisk identifikasjon for pålogging. Og typisk får man presentert: “logg på med facebook, google, amazon, apple” over allt. Mye tyder på at de samarbeider veldig tett med myndighetene og venstresiden i mange forskjellige land. Hva med dyrets bilde som kan tale? Og kontroll med allt kjøp og salg? Alt dette peker i rettning av it-teknologi og digital valutta? Mine spekulasjoner går ut på at alle mennesker vil få en identifikasjon som erstatter personnummer og telefonnummer. I tillegg vil den kanskje fungere som en ip-adresse. Det i denne sammenhengen jeg ser etter mulig kommende antikristmerker.

  Det er ikke usannsynlig at alle mennesker får sin egen nettside som sammler alle de nettløsningene som bruke i dag på ett sted. Jeg tror vi bør frykte en slik utvikling som vi har sett i Kina. Og jeg tror at alle de som frivillig bruker gratistjenestene til big-teck fremskynder antikrists løsninger for å få kontroll over alle mennesker i hele verden. Vi ser denne utviklingen idag. Og mediene spiller på venstresidens og big-teck’s side.

  Det er ganske rart hvor liberale folk er med hensyn til bruk av facebook, MS-windows, amazon, google ol. samtidig som de finner spor av antikrist i hver krik og krok ellers. Jeg mener samordnede sammarbeidet for å ekskludere Parler var et tydelig tegn på at farlige ting skjer i kullissene.

  Jeg kan huske at facebook ble lansert. Alle kunne melde seg på fritt og “anonnymt”. i IT-mediene ble dette hyppet veldig. Men noe i meg sa nei. Ingen ting på nettet er annonymt og hvem vet hva det kan utvikle seg til. I dag avsløres stadig nye systematisk metoder for å spionere på folks privatliv. Snowden sjokkerte alle med sine avsløringer men idag er overvåkningen ti ganger værre. Men nesten ingen bryr seg.

  I dette ser jeg den mest sannsynlige utviklingen av en mulig platform for antikrist’s maktbase. Og den utvikles ved at milliarder av brukerne “selger seg selv”.

  • Det her var mange interessante spekulasjoner, tja hva skal man si eller mene om dette.

   For meg er det helt uaktuelt å være på noen som helst av sosiale medier, av den enkle grunn at man må logge seg på. Det er derfor jeg også er forholdsvis anonym også her på denne siden. Jeg logger meg heller ikke på Google, eller andre ting

   Min sønn forstår hva jeg mener men sier samtidig at «de vet alt om deg likevel», ja det gjør de nok sier jeg, men de trenger ikke å vite mer det de skal.

   Des mer jeg leser om dette dess mer minner det meg om «science fiction» der de vil manipulere mitt DNA. Jeg mener at mitt DNA er skapt av min Gud og skal ikke tukles med av noen. Mitt immunforsvar er også skapt av min Gud, og er mer en bra nok til å takle et vært virus og hvilken som helst bakterie. Dessuten er min Gud også min lege, Han er også skjold og vern mot alt som kommer i min vei.

   Det er vel ca. 10 -15 år siden de klarte å dekode det fullstendige menneskelige DNA, med den kunnskapen har de tenkt å leke gud med mitt DNA, det er helt uaktuelt.

   Bill Gates uttalte her at vaksinen skal være obligatorisk for alle mennesker, og om nødvendig sette den med tvang, og han sier videre at det er vaksine nr. 4-5 som er viktigst.

   Hva en dataingeniør mener og vil med det, kan man bare spekulere i, men det lover ikke godt.

   Skal jeg tenke litt til, så har det vel til syvende og siste med fullstendig kontroll av alle mennesker, koblet opp mot et system som til slutt leder frem til merket alle må ha.

   Mvh RJ

  • Rottegift er det. Direkte djevelsk at myndighetene pusher på oss dette.
   Høie, Solberg og Ropstad & co satser alt på vaksinekortet.

   For å kunne åpne samfunnet “forsiktig opp” som de betegner det.

   Hvor mye har de bevilget til GAVI, CEPI og Gates-prosjekter ?

   Men neste lørdag, 20.mars, er det “Worldwide Protest”, også i Oslo.
   Nordmenn har ikke vært noe flinke til dette hittil, når det gjelder frammøte og deltakelse. Noe kan skyldes surt og kaldt vintervær – og noe kan skyldes skremselspropaganda i MSM.

   Men neste helg er det ventet flere varmegrader og litt varmere i været. Så det er lov til å håpe.

   Skjønt, ikke så stort håp. Når man ser i kommentarfelt i noen av landets lokal-nettaviser. Hvor redde mange er for coronaviruset, og hvordan svært mange trygler om enda strengere restriksjoner og nedstengninger. “STENG NED ALT” – kan man også lese……

   Kristne må reise seg og gjøre opprør mot myndighetene som pusher død og djevelskap på oss.
   Gud rister bare på hodet over naive kristne som forvrenger Romerbrevet 13 slik at de selv slipper å ta et oppgjør med synd og ugudelighet. Det er en trelldomsånd som forblinder kristne til å tro at de alltid skal underordne seg myndighetene.
   Guds ord sier at vi skal underordne oss og lyde myndigheter som er innsatt av Gud, ikke den gjengen med ugudelige narrer som styrer verden nå.

   7
   1
 3. Godt slikt kommer frem. Jeg tar ikke denne rottegift fra helvete av flere grunner.
  Å ta en vaksine som er basert på celler fra et abortert foster er uetisk og ukristelig.
  Dernest er det ingen mening i å utsette seg for blodpropp, hjerneblødning, ytre og indre blødninger, nevrologiske sykdommer, kanskje kreft, smertefulle byller på kroppen og alt annet denne genterapien kan føre til.
  Når vi ser hvordan media, aviser, tv, politikere, regjeringer, globalister og alle hauser disse vaksinene er det grunn til å være bekymret.
  Selv om denne vaksinen ikke er “dyrets merke” er den en forløper. Den viser bare hva slags press vi vil bli utsatt for etterhvert som trengselstiden blir verre og verre.
  Vi har gått inn i den store trengsel, Jehova Gud vil gå med sitt folk gjennom denne trengselstid. Jehova Gud gikk med sitt folk gjennom ørkenvandringen da Israelfolket var på vei til det lovede land.
  Åpenbaringsboken forteller at vi skal flykte ut i ørkenen under den store trengsel.
  Jesu folk og alle som kjenner Guds ord vet at lidelser og forfølgelse vil komme under den store trengsel, og vi har akkurat gått inn i den.
  De neste 6-7 år vil bli vanskelige for Guds folk, men for verdens barn vil det bli verre. Disse vandrer uten håp og uten Gud i verden, mens Jesu folk har håp fordi alt viser at frelsen stunder nærmere.
  Et sant Guds barn har intet å frykte under den store trengsel. Jesus er med oss alle dager, også i dagene under trengselstiden.
  Bare hold ut og ha øynene festet på Jesus!

  4
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *