Synagoge truffet av palestinsk rakett, flere skadd og fireåring drept etter et palestinsk granatangrep

Nye og omfattende palestinske angrep på Israel, flere raketter skutt mot Israel nå i ettermiddag, fire år gammel gutt drept i Eshkol- kibbutz av palestinsk granat

Minst 70 raketter eller granater har i dag haglet ned over det sørlige Israel etter dager med omfattende palestinske rakettangrep mot Israel. En rakett eksploderte nær en førskole og en annen slo inn i en synagoge i Ashdod.  I følge de siste meldinger fra Israel skal en fire år
danielgammel gutt ha blitt drept som følge av et palestinske granatangrep som traff en bil. (foto familien) Tre personer skal også være skadd av et rakettangrep rettet mot en synagoge og ti ble behandlet for sjokkskader etter at Hamas fikk inn en fulltreffer. Israel på sin side gjennomførte i natt nye angrep mot terroristmål inne på Gazastripen i en konflikt som nå nærmer seg nivået da Israel rykket inn på Gazastripen. Angrepene fra Gaza har fortsatt nærmest kontinuerlig siden Hamas tirsdag brøt våpenhvilen. I følge oppdaterte tall har Hamas skutt mer enn 535 raketter mot Israel siden tirsdag kveld og sirener har blitt hørt over det sørlige Israel gjennom hele fredagen.

Det var den fire år gamle Daniel Tregerman som i dag falt som offer for et palestinsk granatangrep mot en kibbutz i Eshkol. Fire åringen rakk aldri å nå frem til tilfluktsrommet PAR_6508.jpg_Jog fredag kveld lovet statsminister Benyamin Netanyahu hevn på drapet av den fire år gamle gutten som ble den første som falt som offer for palestinsk terror etter at Hamas gjenopptok krigshandlingene mot Israel tirsdag. De palestinske rakettangrepene som truet en førskole og  traff en synagoge er nå oppe på samme nivå som tidligere. Etter en forholdsvis rolig natt våknet israelerne opp til nye eksplosjoner og rakettsirener som varslet rakettangrep mot den jødiske staten.  I ettermiddag ble en leilighet i Sderot truffet av en rakett, men meldinger forteller at ingen skal ha blitt skadd. Palestinerne på sin side sier fire mennesker ble drept i to forskjellige israelske flyangrep mot Gaza. En rakett ble avfyrt mot Tel Aviv i ettermiddag, men denne traff i ubebodd område. Hamas tok på seg ansvaret på dette angrepet. I Be’er Sheva ble en mann lettere skadd av granatsplinter. I følge israelske media var 56 raketter blitt skutt mot Israel pr klokken 1530 norsk tid, men i den siste halvtimen har raketter eksplodert flere ganger, melder vår israelske kilde. Siden konflikten igjen blusset opp etter at Hamas tirsdag brøt våpenhvilen har Hamas og andre terrorfraksjoner skutt 540 raketter mot Israel, angrep som knapt blir nevnt i norsk presse. (foto You Tube)

 

Én tanke om “Synagoge truffet av palestinsk rakett, flere skadd og fireåring drept etter et palestinsk granatangrep

  1. Torstein. Mange i Israel håper på det og hvem vet. Kanskje en rakett går rett i klippedomen. Hadde i hvert fall skapt sterke følelser hos enkelte muslimer.

Det er stengt for kommentarer.