Sylvi Listhaug vil ha krisepakker for å hjelpe folk med dyrtiden

Partileder Sylvi Listhaug i Frp tar nå til orde for at regjeringen kommer med krisepakker til befolkningen, melder VG. Strøm, mat, boligutgifter og drivstoff blir dyrere: Frp-leder Sylvi Listhaug ber regjeringen vurdere en krisepakke i tilleggsbudsjettet som kommer om to uker. Regjeringen Støre/Vedum har så langt kunne slå seg på brystet med at de vil gi krisehjelp til de 66 000 nordmenn som har krav på bostøtte. “Økt bostøtte vil bare ha effekt for 66 000 husstander. Landet har vel 2,5 millioner husstander, så det vil ikke ha noe å si for de fleste, påpeker Frp-lederen. Sylvi Listhaugs forslag om en egen krisepakke til det norske folk er ingen dårlig tanke. Mange nordmenn sitter dypt begravd i avgifter og gjeld, og som Jonas Gahr Støre sa da han ble statsminister: Nå er det vanlige folks tur..

Helst vil hun ha en krisepakke – slik Stortinget gjennom det siste halvannet året har vedtatt pakker for å hjelpe bedrifter og utsatte næringer gjennom coronapandemien.  Nå mener FrP det er behov for å vurdere krisepakker for å sikre at vanlige folk og studenter greier å betale utgiftene sine med så ekstraordinære prishopp på mange forskjellige varer og rentehopp på toppen av dette, sier Listhaug.  “Vi vil utfordre finansminister Vedum og statsministeren til å komme med en krisepakke som kan hjelpe vanlige folk i en uvanlig tid, fortsetter hun.” Det er flere måter å hjelpe folk i denne vanskelige tiden med økt prispress og økt fattigdom i befolkningen. Fjerne matmomsen og fjerne alle avgifter på strøm en periode. Man kan også senke avgiftene på drivstoff med 3 kroner literen og fjerne bompengene til landets billister. En annen måte å strekke ut sin hånd til folk gjennom denne dyrtiden er å foreta betydelig kutt i skattene til lavtlønte og trygdede. En annen mulighet er å gi husholdningene månedlige sjekker de neste seks månedene. Alle bebudede avgiftsøkninger i neste års statsbudsjett bør fjernes helt inntil denne mat og energikrisen er over.

Ikke et tema under valgkampen

Norske mediehus fremstiller nærmest de økte prisene på matvarer og energi som en krise som rammet brått og uventet.  Alle som har fulgt situasjonen internasjonalt så hva som var i gjære, men media valgte å tie. Derfor ble heller ikke strømpriser, det kommende prissjokket på dagligvarer eller den kommende fattigdomskrisen -et tema i valgkampen. Media styrer den politiske agenda i den grad at de kunne ha løftet frem disse temaene i forkant av valget, men valgte å ikke gjøre det, selv om de viste hva som kom. Folk flest lever i sin lille boble og blir først oppmerksom på virkeligheten når MSM begynner å snakke om temaene. Vi lever faktisk i en tid hvor mange mennesker, selv blant kristne -ikke en gang stoler på sine egne øyne, men er 100 prosent avhengig av at MSM forteller dem hva de egentlig ser. Uten MSMs hjelp vandrer de i blinde og er ute av stand til å se de mest opplagte ting. Et eksempel er valgjukset i USA. Flertallet av befolkningen er hellig overbevist om at det skjedde et omfattende valgjuks under presidentvalget i Hviterussland og de er like hellig overbevist om at presidentvalget i USA var rent. Hvorfor? Jo fordi MSM forteller dem det.

4 tanker om “Sylvi Listhaug vil ha krisepakker for å hjelpe folk med dyrtiden

 1. Et godt forslag og god hjelp til 2 og en halv millioner husholdninger, men tvilsomt om de velfødde i storting og regjering vil etterkomme ett slik forslag. De har sikret seg selv de beste goder, feite lønninger og pensjoner og bryr seg lite om «vanlige folk»
  Liten forskjell på hvem som styrer, samme ulla

  4
  1
  • Vi hørte Støre kommentere det.
   Ingen krisepakke og ingen hjelp til folk flest.
   Hvilken overraskelse.
   Uansett hva slags politisk farge er det en ting de alle fronter og jobber for. NWO, Agenda2030, The Great Reset og innføringen av det globale antikristsystemet.

   3
   1
 2. Her tar Søkelys like feil som de sataniske navnekristne i frafallskirken!

  Ikke la dere lure!

  Sylvi Listhaug er skjøgen i Esekiels bok kapittel 23, vers 17: «Babels menn kom til henne på elskovsleiet og gjorde henne uren med horeriet sitt. Men da hun var blitt uren, brøt hun med dem.»

  Den «nasjonalkonservative kapitalismedronningen» er dessuten det første Dyret i Åpenbaringsboken, en falsk profet som vil styre kjøp og salg og smykker seg med Dyrets merke, det ubibelske korssymbol!

  Profetien er krystallklar!

  Jeg er velsignet med nådegave fra Den hellige ånd og ufeilbarlig som Guds utvalgte! Bevisene er like bunnsolide som valdresprofetien!

  Vend om i tide!

  2
  4
 3. Jeg vil bare nevne at det var en statsråd fra FrP , bosatt på Os i Hordaland , som underskrev Acer-avtalen !

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.