Sykepleier fikk ansiktslammelser etter Covid-19 vaksinen -israelsk mann døde av hjertestans kort tid etter vaksinen

Diskusjonen om den svært omstridte Covid-19 vaksinen fra Pfizer raser i kommentarfelt på ulike nettsider. Svært mange er skeptiske til den hurtigutviklede vaksinen som skal ha en rekke bivirkninger. En israelsk 75 år gammel mann ble gitt skuddet med Pfizer vaksinen klokken 0830 og få timer senere døde mannen av hjerteinfarkt. De offisielle helsemyndigheter som pusher vaksinen sier at dødsfallet ikke var relatert til vaksinen, men dette er noe mange ikke klarer å tro på. Den 75 år gamle mannen fikk skuddet og døde etter at han mistet bevistheten i sitt hjem i Beit She’an. Det er også rapportert at flere som har tatt vaksinen har fått alvorlige bivirkninger som ansiktslammelse og en ung sykepleier som ble gitt vaksinen tydde til sosiale medier for å advare folk mot å ta den omstridte vaksinen

En sykepleier forteller om hvordan vaksinen har medført lammelser i ansiktet og folk som er fristet til å ta vaksinen bør i hvert fall søke å få mest mulig informasjon om hva slags konsekvenser og bivirkninger vaksinen kan gi. “Please, do not take this” er budskapet fra sykepleieren i videoen

Facebook Comments

16 tanker om “Sykepleier fikk ansiktslammelser etter Covid-19 vaksinen -israelsk mann døde av hjertestans kort tid etter vaksinen

 1. 31/12/2020, kl. 10:30 sa Jehovas sønn, alias Gardstujordet:

  “Alle som har lest Jesu saligprisninger VET at Jesus tilbyr og saligpriser TO ULIKE HÅP:

  3 «Salige er de som er fattige i ånden,
  for himmelriket er deres.

  OG

  5 Salige er de ydmyke,
  for de skal arve jorden.”

  Johannes skriver om en ny jord i åp. 21:
  “Se Guds bolig skal være hos menneskene. Han skal bo hos dem, og de skal være hans folk, og Gud selv skal være hos dem. Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne.. .”

  Dette er mitt håp. Og ingen har rett til å ta dette håpet fra noen av de som setter sitt håp til ham som er veien sannheten og livet. Det evige livet med Gud.

  Jeg tror ikke Gud gjør forskjell på folk. Spesiellt ikke mellom de ydmyke og de som er fattige i ånden. Og egentlig var det veldig uventet at du velger å identifisere seg med de som er “fattige i ånden”. Inntrykket du gir er typisk: “hør kun på meg” og “spør bare hvis noen lurer på noe” osv.

  Mange av de som ønsker å tro at Gud gjør forskjell på folk gjør dette for å opphøye seg selv frem for andre. Personlig vil jeg heller identifisere meg tolleren i Lukkas 18, 9 enn med fariseeren som takker gud for at han er så mye mer opphøyet enn andre.

  Og helt til slutt, hva var det jeg skrev som fikk deg til å skrive at jeg dømmer andre? Var det noe av det jeg skrev om jehovas vitner som gjorde at du selv følte deg “dømt”?

  Bare lurte.. .

  • Johannes skriver om en ny jord i åp. 21:
   “Se Guds bolig skal være hos menneskene. Han skal bo hos dem, og de skal være hans folk, og Gud selv skal være hos dem. Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne.. .”

   Ja, etter at menneskene på ny er blitt fullkomne etter de tusen år vil Jehovah Guds bolig atter være hos menneskene. ”Jehovah Gud er ikke langt borte fra noen av oss (kristne)” nå heller. De himmelske dimensjonene er her, rundt oss på alle kanter. Som firedimensjonale med svært begrenset oppfatning av elektromagnetisk stråling ser vi det bare ikke.

   Og godt er det at vi kun ser en begrenset frekvens nedover av infrarødt og begrenset oppover av ultrafiolett. ”Gud er lys”, og ”mennesker kan ikke se Ham og leve”.

   Det er også slik at ”Jehovah har utvalgt det som intet er”. Vi skal være deres tjenere i all evighet, men på Jehovahs premisser. Så ingen av dere mennesker som får overleve Harmageddon og kommer inn på en ny og åndelig renset jord behøver å frykte at vi blir onde diktatorer. Vi er til for å undervise dere i Sannheten og for å forestå oppstandelsen av alle deres kjære døde og deres forfedre i tur og orden. Lykke til med ditt valg!

   1
   1
 2. Heldigvis har de aller fleste mennesker her i verden såpass vett i hue at de tar denne vaksinen slik at denne blir nærmest utryddet!!!
  Hva om vi ikke hadde vaksinert oss??
  Hva med:
  Kolera
  Stivkrampe
  Meslinger
  Kopper
  Difteri
  Tuberkulose
  Malaria
  Kusma
  Røde hunder
  Kikhoste
  Hepatitt
  Poliomyelitt
  Takket være fornuftige mennesker som ikke er hjernevasket og indoktrinert av religiøse og politiske vrangforestillinger, slipper vi i stor grad disse sykdommene.
  Men det vil alltid være noen idioter iblant oss.

  3
  2
  • Forskjell på polio og coronatullet da, heh… 🙂

   Hilsen en du kaller idiot.

   1
   3
 3. Alle som har lest Jesu saligprisninger VET at Jesus tilbyr og saligpriser TO ULIKE HÅP:

  3 «Salige er de som er fattige i ånden,
  for himmelriket er deres.

  OG

  5 Salige er de ydmyke,
  for de skal arve jorden.

  1
  1
 4. 30/12/2020, kl. 21:24 sa Jehovas sønn:

  “Jeg gleder meg til å dø og få komme hjem dit jeg hører hjemme.”

  “Men når man har fått et åndelig kall er jorden ikke lenger målet slik det er for de fleste som Jesus sa “skal arve jorden”.”

  “Vi som Jesus derimot sa skal “arve himlenes rike” vil selvsagt bestrebe oss på å tjene den midlertidige rollen vi har her nede så lenge det kreves av oss.”

  Jeg kjenner igjen disse ideene fra mange besøk av Jehovas Vitner. Overhodene i JV har bestemt seg for at de skal til himmelen og at alle de andre enten skal gå til grunne i harmageddon eller bo på jordkloden til evig tid. Der skal de f. eks dyrke poteter i hundre tusen millioner milliarder trillioner år mens de utvalgte skal sitte i himmelen sammen med deres jehova og se ned på dem. Men jeg kan ikke huske at noen av de jeg har hatt på døra har gjort krav på å være en av de ytterst få som “kommer til himmelen”. I følge oppfinneren av JV-religionen var det bare han selv og enkelte andre han utpekte som kom dit.

  Man kan lure på hva de som erklærer seg som “jehovas spesiellt utvalgte” tenker om seg selv? Hva mener de er så spesiellt med dem? At de ikke tør å presentere seg selv? Hvorfor må disse “jehovas utvalgte” skjule seg mens de “tjener sin midlertidige rolle”? Hva hadde skjedd hvis Jesus kun hadde sendt anonyme brev? Troverdig?

  JV’s “harmageddonreligion” var egentlig en advokats forettningside som ble bygget på restene av Russels organisasjon som ble kalt “bibelstudentene” eller noe slikt. “Harmageddonslaget” ble tatt ut av kontekst og presentert gjennom stadig nye endetidsprofetier. Og så ble lettlurte mennesker truet med harmageddon for å gå rundt og selge bøker om dette. Jo mer bokselgerne ble truet med harmageddon jo mer strømmet pengene inn. Men alle endetidspåstandene var selvsagt løgn og pengene gikk til personlig forbruk. Har vi lært noe?

  Det eneste interessante med JV er hvordan de leser Bibelen. Hvordan de presenterer ubibelske lære som kun kan “dokumenteres” ved hjelp av noe bare de selv ser “mellom linjene” i Bibelen. Og dette er de ikke alene om. En god del av det som er igjen av kristen tro i dag preges av dette. Det fremstår som “fremsynsning av ny lære”. Eller “tro” basert på spekulasjoner som er motivert av ønsketenkning. Men mesteparten av kristendommen har blitt konvertet til sekulær kultur. Enda så tydelig det er ser det ikke ut til at særlig mange bekymerer seg.

  • Alle som har lest Jesu saligprisninger VET at Jesus tilbyr og saligpriser TO ULIKE HÅP:

   3 «Salige er de som er fattige i ånden,
   for himmelriket er deres.

   OG

   5 Salige er de ydmyke,
   for de skal arve jorden.

   1
   1
  • DEFINISJON PÅ HYKLERI:

   Det anonyme nicket som kaller seg “etterkommeren av Abraham” skriver følgende:

   ” At de ikke tør å presentere seg selv? Hvorfor må disse “jehovas utvalgte” skjule seg”.

   La meg heller sitere skriften:

   “Du som dømmer andre, dømmer du deg selv?”

   Jaja, får si som min kjødelige far:

   -Husk at når du peker på noen så faller automatisk tre fingre mot deg selv…

 5. Jeg har hørt på Jan Hanvold i kveld – der han taler fra sitt hotell. Han skal ta covid-19 vaksinen og anbefaler andre til å gjøre det samme.

  • Javel, det var overraskende. Ser nesten aldri på VN, og vet lite hva som rører seg der nå.

  • Dersom Hanvold anbefaler folk å ta vaksinen, er det klokt å gjøre akkurat det stikk motsatte.
   Hanvold har jo programmet “skapende tro” men ser ikke ut til å ha tro nok på at Guds løfter om helbredelse siden han tyr til denne tvilsomme vaksinen.
   Hanvold ser ikke ut til å tro på sitt eget budskap en gang.

  • Jan Hanvold sin kone ble kjørt i ambulanse fra Hallingdal til Ringerike sykehus i dag søndag. Hun ble operert der for blindtarm-betennelse.

  • Ser ikke ut som om Hanvolds teologi hjelper for noe som helst, bortsett fra å loppe dumme givere i Jesu navn.
   Mannen er en fullstendig scam.
   Selv Nigeria svindlere har mer troverdighet enn Hanvold.

   4
   1
 6. Jeg gleder meg til å dø og få komme hjem dit jeg hører hjemme. På samme måte som Paulus ga uttrykk for at “døden er en vinning”. Det betyr selvsagt ikke at jeg ønsker pinsler. Men når man har fått et åndelig kall er jorden ikke lenger målet slik det er for de fleste som Jesus sa “skal arve jorden”.

  Vi som Jesus derimot sa skal “arve himlenes rike” vil selvsagt bestrebe oss på å tjene den midlertidige rollen vi har her nede så lenge det kreves av oss. Men vi ser det ikke som maktpåliggende å berge dette jordiske livet for enhver pris. Derimot skjønner jeg godt de av dere som har et jordisk håp, og som selvsagt vil strekke dere langt for å nå frem til den ytterste dag levende i kjødet.

  Det eneste dere må ha i tankene er at dere ikke tyr til medisiner som strider mot Jehovah Guds lover. Blodforbudet er en slik kristen lov. Dessuten legemidler fremstilt av aborterte fostre. Kristne er ikke kannibaler, og det lå ingen mennesker på den illustrerende duken som ble senket ned i et syn for Peter og som viste dyr som kristne ble tillatt å spise og som tidligere var forbudt for jødene. Sanne kristne transplanterer derfor ikke kroppsdeler – stort eller smått – fra andre mennesker, levende eller døde.

  En hjertetransplantasjon må eksempelvis doneres fra en levende donor. Legene må da avlive donoren først. Men Bibelen gir oss ikke anledning til å la andre avlives. Hva enten vedkommende tilsynelatende har en time, en dag, en uke, en måned eller et år tilbake av sitt liv. Drap er drap, og kannibalisme er kannibalisme uavhengig av om man ernærer seg av andres kropper gjennom munnen eller ved å skjære andres kroppsdeler inn i seg via skalpeller.

  Dette har med den kristne respekten for medmennesker å gjøre. Så sier Jehovah Gud.

  1
  1
 7. Det er utrolig hvor mange som nærmest står i kø for å ta denne vaksinen, og hetser andre som ikke ønsker å sprøyte dette stoffet inn i kroppen. Er det noe man bestemmer selv, må det være hva man vil tilføre egen kropp eller hva?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *