Svein Magne Pedersen: Stopp spøytegalskapen og Koronapass er idioti

“Stopp sprøytegalskapen! Det har aldri vært så stor smitteøkning som etter at majoriteten har vaksinert seg. Koronapass er idioti. Når sprøyta ikke har greid å stoppe smitten, hvordan skal koronapasset kunne gjøre det? Det er skremmende at halvparten av befolkningen i Norge mener at det er greit med koronapass, å stenge ute en relativt stor gruppe av befolkningen, basert på deres helsevalg. Dette er diskriminering og peker mot et totalitært regime som Norge etter hvert luller seg inn i. Slik som flere andre halvdiktaturiske land nå gjør,” skriver evangelisten og fortsetter

“Dette er neppe midlertidig, men et strategisk opplegg med sikte på stadig sterkere kontroll. Å legge skylden på de uvaksinerte for denne utviklingen, er absurd, for disse er i et sterkt mindretall,” skriver evangelist Svein Magne Pedersen. Folk som er for denne sprøyta og Koronapass-agendaen må jo være sprøytegale. Blant dem som følger Pedersen på Facebook er det stor enighet om at sprøyta med vaksine og Corona-pass er kun et redskap for at myndigheter kan kontrollere folket. ” den er bare til for kontroll,” skriver Ruben Eidel mens Sara Irene Antonsen sier dette: “Da vil det vel komme tydelig fram hvordan det står til med de vaksinerte. At de fortsatt blir syke etc.” “Kontroll svein magne, det er kontroll de vil ha,” slår Anthony Tjelta fast. Ingen Moland håper på sin side at dette er noe som kan bes vekk: “Håper vi alle som ser galskapen, kan stå sammen i bønn, for å stoppe dette. Bønn er vårt sterkeste Våpen 🙏” Marit Johansen følger opp med “Vi må be Jesus Kristus gripe inn I denne galskapen. Det har godt alt for langt 🥲. Håper Gud åpner øynene på myndighetene. 🙏🙏🙏”

Sprøyte galne

“Far min hadde et uttrykk når han mente noe var skikkelig galt fatt med ting folk gjorde. Han sa alltid ” Eg tror jammen di e sprøyte galne!”
😆
Og sånn er det blitt nå….men hvem ville trodd for 50 år siden at dette skulle bli sånn…selv i de snart 33 år jeg har vært kristen og sett for meg mange scenarier av galskap og ondskap som ville komme i endetiden, så var ikke vaksine noe jeg så for meg. *Pest* og sykdommer ja…men ikke dette sprøyteregimet….
Jeg ble profetert over for snart 10 år siden, der vedkommende nærmest i en bisetning sa, at det ville komme epidemier og farlige sykdommer over jorden, men jeg skulle ikke bli smittet/ rammet av det,” Ranveig Erlingsdotter Hansen. “I gresk/norsk NT i Åp 18/23 og 9/21 og Gal 5/20 er det et gresk ord som som uttales farmakeia – dette er oversatt i den norske bibelen med ordet trolldom. Ordet betyr: Farlig medisin – gift – trolldom forgiftning. Man leser at Babylon fører folk vill ved farmakeia og at folk ikke omvender seg fra farmakeia fordi de er ført vill. Passer godt med sprøyten og at babylon = deep state/WEF. Det står også i bibelen at Babylon er en hemmelighet,” skriver Øyvind Olsen som har forstått at innholdet i disse vaksinene er trolldom som Guds ord sier vi skal holde oss borte fra. “Dette er uten tvil en forberedelse for å legge til rette Antikristens inntreden på verdens arenaen og deretter dyretsmerke 666 for menneskeheten som Skriften advarer om i Åpenbaringsboken!!!,” skriver Piera Jovnna Somby. Odd Pettersen ser ut til å ha sin egen logikk: “Men da er de som tok i mot Jesus rykket opp til himmelen,først da trer Antikrist inn på arenaen og tvinger folket til å ta dyrets merke.” Argumentet her må være at siden menigheten ikke er bortrykket kan dette ikke ha noe med antikrist og endetiden å gjøre. “Dette er klare indisier på forberedelse av å chippe en 666 brikke under huden på høyre hånd og i pannen når Antikrist trer inn på verdens arenaen og pålegger all verdens folk å ta imot dyrets merke,” skriver Piera Jovnna Somby som får avslutte dagens runde om vaksinen og Coronapass-tvang.

18 tanker om “Svein Magne Pedersen: Stopp spøytegalskapen og Koronapass er idioti

 1. I sommer bestilte Norge over 3 millioner lik poser.
  Snart har snart 90% av Norges befolkning fått ødelagt sitt naturlige immunforsvar.

  Kan jeg dokumentere dette ? Vi får se når likposene tas i bruk.

  2
  5
  • Dette virker for opplagt…Skal “vaksine-sprøyta” liksom drepe halvparten av befolkningen?
   Det nye nå er at Bill Gates har brakt kopper-pandemi på banen…
   Kopperbakterier har blitt funnet nedfrosset på to laboratorier i USA, og det skal være et glass med dem i Russland også. Disse må ikke “slippe ut”…da er virkelig grusomheter og massedød i aksjon…

   1
   1
  • Skal plutselig «alle» dø nå Rune?
   Disse posene er oppklart for lenge siden. Gammelt nytt. Hvorfor holde på å skrive slikt? Forstår ikke vitsen. Dette er det verste sprøyt…

   FOR en holdning… «Bare vent å se så skal dere se jeg fikk rett» Og du går og gleder deg til å si «Hva VAR det jeg sa!» og slår deg på brystet. Sorry, det kommer aldri til å skje deg.

   Dette stemmer ikke med Bibelen.

   Hva er det egentlig som SKJER med folk som deg lurer jeg på….

   3 mill likposer og mange flere kommer nok i antikrist sin tid. Folk får sin siste sjanse da til å velge Jesus. Men vi er på vei til himmelen. Håper alle her som leser som ikke lever med Gud nå, velger Jesus som din Frelser i kveld slik at vii ALLE her inne møtes snart i himmelen.

   Det er noen her som ikke skriver så mye… som jeg vet bare må ta et modig steg. Jeg har vært som deg. Jeg MÅ se deg i himmelen… Jesus kommer snart. Veldig snart nå.

   7
   1
 2. Hva skal vi gjøre med disse kristenledere som har stått fram og anbefalt oss å ta sprøyta? Skal vi ha tillit til dem lenger? De forfører oss jo…
  Folk burde jo ha tilhørighet til en lokalmenighet. Hva skal man da gjøre hvis pastor oppforderer til vaksinasjon? Og man må vise vaksinepass for å komme på møte?
  Nei, jeg holder meg til S M Pedersen. Støtter man hans arbeid “Misjonen Jesus leger” føler man at man er del av en familie.

  3
  3
  • Jeg har ikke tillit til kristenledere som oppfordrer til å ta vaksinen.
   Jeg kan ha tillit til kristenledere som er motstandere eller velger å la være å verken tilrå folk å ta vaksinen.
   Men oppfordre eller presse troende til å ta en vaksine som kan medføre alvorlige og kanskje dødelige konsekvenser vil gjøre at jeg ikke kan ha tillit til dem.
   Et eksempel er Franklin Graham som sa at “Jesus ville ha tatt vaksinen”, ikke lang tid etter måtte Franlin Graham opererer hjertet.
   Sammenheng? Kanskje. Men min tillit til ham som åndelig leder er borte.

   3
   4
  • Kun EN ting å si om en Sørensen og Hanvold og andre som har trodd folk trenger råd fra dem; lukk den skravlemunnen deres igjen! Vi TAR eller IKKE TAR vaksinen, hold meningen deres for dere selv! Og de skal bruke Bibelen og tale ordentlige taler om Jesus snart, ellers kan de selge biler eller bli graver på kirkegården eller det samme for meg….

  • Hannah: ” lukk den skravlemunnen deres igjen! ”

   Eller som Bibelen sier i 1. Kor.14::

   “Som i alle de helliges menigheter 34 skal kvinnene tie når menigheten samles. Det er ikke tillatt for dem å tale; de skal underordne seg, slik også loven sier. 35 Hvis det er noe de vil lære, så la dem spørre sine menn hjemme. For det er en skam for en kvinne å tale i menigheten.38 Den som ikke godtar dette, blir selv ikke godtatt.”

   2
   7
  • Arild og Tore tror Gud har satt dem her til pastore og har alltid sett på Hannah som både kvinnen ved brønnen, og mye verre. Selv er de rene og prektige, jeg vemmes….

   Har aldri hørt dem gå i seg selv. Men holder lange taler for meg hvor langt borte jeg er fra Herren, gammelt søppel inni meg kan visst også ligge på lur inni meg fra tidligere tider. Det vet han hvordan skal bankes og skrikes ut. Og lange forklaringer på hvordan bli kvitt det.

   Kan noen rundt Tore sette ham i husarrest en mnd med Bibelen sin og be ham kaste dette livetsord-materiellet sitt ut av hus? Den frekke munnen også.

   Jeg hadde jo aldri vært redd ham. Hadde satt ham på plass. Farlige folk slike… Det er slike som dem som flere sårbare mennesker i menigheter har vært ute for og de skulle aldri vært alene med dem. De har aldri lært seg Kristi sinnelag og omsorg. Bare bedrevitende, dømmende, egenrettferdige og skal fixe alle andre enn seg selv. Mannen må fixe opp med bedrevitende sin og egne problemer. Flink til å finne på historier om hvorfor den og den mistet jobben, fikk kreft eller døde brått. Hva har JEG med det å gjøre?Jeg vemmes. Gud kommer til å ta seg av dem.

   Legger ut mye merkelige forskrudde tanker her om meg , men vet ingenting om meg. Tror jeg ler meg skakk. Bli ferdig med livetsordvranglæren din og katolikken Ulf ekman og amerikanske vranglærebøker. Hiv dem på bålet og vakne opp gutt!

   5
   1
  • Heeh…
   Gikk 1 min så var det en dislike fra Tore & co. Det er meningen du skal TENKE på det. Og ta det til deg. Men regnet ikke med at det skjedde…Slike som dere kommer neppe til å gjøre det. Men Gud kommer til å vekke dere.

   Og f.eks lære deg at
   Hannas synder også talte på korset.
   Og at ikke du selv og dine synder teller mer enn Hannah, skjønner😉

  • Problemet til Tore er at han skryter av å være befridd fra, var det 30 demoner? Er det sant, er det kanskje minst EN demon han IKKE er befridd fra. Eller han har lukket inn igjen.

 3. “Jesus ville tatt vaksinen.”
  Skal man le eller gråte av en slik uttalelse?
  Jesus hadde da ikke trengt å ta sprøyta! Han tok på seg korona-sykdom på korset.
  Eller hadde han “tatt en for laget”, kanskje?

 4. Politiet MOT tvang.. ?? Etterlysning.

  Leste noe om at politi i et land IKKE kommer til å støtte regjeringen om tvang mot mennesker og kommer til å kjempe selv også, men finner d ikke igjen. Kanskje de ikke var på søkelys allikevel… Noen som vet?

 5. Apropos kvinner skal tie….
  Vel, det virker ikke til at mennene er sine gudegitte oppgaver bevisst. I dag er menn uten ryggrad og tafatte. Se hvordan samfunnet har blitt. Eller er det med fraværende ansvar et problem fra tidenes morgen…? Adam skulle ha satt ned foten da Eva tilbød ham den forbudne frukten, men det gjorde han ikke.
  Men hvis mennene svikter sine oppgaver må Gud la kvinnene slippe til! Gud har en plan. Svikter noen, må andre trå til. Det trengs nå noen sterke kvinner som kan ta tak, og IKKE tie!

 6. Birgir, søkelys er en sekt. De er en samling av religiøse høyreekremistiske konspirasjonsteoretikere. De har en gud, og det er Trump. Denne sektens leder er Andersen, som trollbinder sine medlemmer med løgn, fantasi og propaganda.

  1
  2
  • Som Jan Hanvold ville ha sagt: “Hvor dum går det an å bli og fremdeles puste?!”

Det er stengt for kommentarer.