Svein Magne Pedersen helbredet glasset på mobiltelefon under bønn

Den kjente religiøse helbrederen Svein Magne Pedersen som står bak virksomheten Jesus læger i Vennesla skal i følge Fædrelandsvennen ha tatt på seg æren for å ha helbredet en defekt mobiltelefon. I følge avisen skal Pedersen ha  hevdet at en mobiltelefon ble mirakuløst reparert av Gud under et av møtene hans i Vennesla nylig. I følge Pedersen skal telefonen ha blitt helberdet mens han holdt på å be for syke. “Mens jeg holdt på å be for syke, om lag fire-fem timer inn i helbredelsesmøtet, skjedde det noe mystisk. Kvinnen satt i salen og skulle sende en tekstmelding til sin mann. Da fikk hun et sjokk! Glasset på mobiltelefonen var blitt helt, det var blitt reparert!»

Pedersen kaller det som skal ha skjedd for et tegn fra Gud til kvinnen. Og han skriver:«I tillegg var det et budskap til henne om at Misjonen Jesus Leger og Svein-Magne Pedersens virksomhet ikke er bygd på feil grunn». Pedersen legger til: «Det er tydelig at Gud trives på våre mirakelmøter», skriver Fædrelandsvennen om den førnøyelige saken

12 tanker om “Svein Magne Pedersen helbredet glasset på mobiltelefon under bønn

 1. Det er pussig at når vi lese bladet til Svært Mange Pengersen, så er det ALLTID ting som normalt vil gå over av seg selv, som blir helbredet, feks: vondt i ryggen, ømme muskler, kløe i rumpa osv som folk vitner om. Men, den med mobiltelefonen var ny:-)

  • Ingen tvil om at gud er med under diverse mirakler. Spørsmålet er snarere: Hvilken gud?

 2. Det er alltid trist å oppleve hvordan ugudelige mennesker strever i hytt og vær for å finne ut av hvorfor ondskapen florerer i verden. Under et eksempel på mitt innlegg i et nettforum som øker kraftig og som forsøker å forklare hva som hender i verden. Vi kristne vet jo svaret fra Bibelen, mens de verdslige ikke engang slipper slike kommentarer inn på nettsidene. Derfor forblir de i mørket og slipper ikke unna den kommende trengselen:

  Sitat Kent Andersen: “Hva gir islam denne kraften til å kortslutte mennesker så totalt?”

  Svaret på dette spørsmålet er i all hovedsak totalt uønsket i den sekulariserte del av verden.

  Svaret vil gjøre deg til en ikke-person i alle verdslige debatter og få debattantene til å kappes om å riste på hodet ledsaget av overbærende mimikk.

  Svaret forklarer straks hvordan det er mulig at grupper av mennesker utøver irrasjonell ondskap som skader dem selv.

  Svaret er imidlertid uønsket, og derved går menneskeheten glipp av legedommen.

  Svar: Satan Djevelen.

  Denne åndskraften befant seg opprinnelig i dimensjoner utenfor det fysiske universets fire. Bibelen forklarer imidlertid at ”han” er kastet ut av de himmelske dimensjoner og ned til menneskenes verden sammen med hans falne med-kombattanter.

  Det var altså i himmelen djevelskapen startet. Nå er problemene der ryddet opp i av Kristus. Derfor ber vi: Fadervor…skje din vilje, som i himmelen, så og på jorden.

 3. Hva er så morsomt med det? Det er jo ett lite under for Gud. Har selv bedt for en jente som ramlet ned fra ett tre, og foten var vridd rundt, så hun måtte halte på foten. I løpet av en uke, så var benet rettet helt ut. Takk Jesus! Vi ba også for en som var lam i det meste av kroppen, og var ganske stiv. Hadde vært sånn i ca 1,5 år. Og Guds kraft kom inn i huset til denne mannen, og det var nesten så vi kunne ta på Guds nærvær. Og hele kroppen hans myknet rett foran øyne. Og han kunne hjelpes opp (hadde ikke brukt musklene på lang tid, og måtte hjelpes). Men han kunne fint bevege lemmene.

  Gud kan egentlig gjøre hva som helst, om det er noen som har tro som ett barn. Men for den vantro vil han ikke gjøre noe som helst, fordi de ikke tro.

  Feks. la meg illustrere en vantro. En Gudsmann som tidligere var narkoman og alkoholiker, ble befridd og frelst. Og som nyfrelst så de mange under. De bodde på en gård, hvor det var en tørr brønn. En såkalt ateist var sammen med dem. Og de hadde tro for at Gud kunne fylle brønnen med vann. Ateisten lo. Han trodde ikke på det tullet. Men de foldet hendene og ba en enkel bønn. Før de var ferdig med bønnen, så eksploderte det ute i brønnen, og vannet sto opp som en søyle. Ateisten vende ikke om, nei det gjorde han ikke, men han forsvant fort ut av huset. Og om du lurer på om den er sann, kan du dra i Moss sentrum og om du en dag ser Willy som står og spiller på gata med sin gitar og vitner om Jesus, vel det er bare å spørre han.

  Problemet med de vantro, er at om de ser ett mirakel, så tror de heller ikke da. Det er det som er problemet: Man vil ikke tro, og så bare gjør man det enkleste: Gjør narr av folk som tror! Men den dagen alle ateistene og de vantro står innenfor dommeren, fordi de fornektet Jesus her nede, så vil de ikke le…..

  • Typisk karismatisk vissvass..Akkurat som Gud den allmektige er avhengig av vår tro for å gjøre ett mirakel. Hallo???

 4. Hvorfor farer Søkelys med løgn. Du skal ikke lyve. Slutt å spre slike åpenbare løgner og ikke gi en synder som Svein Magne Pedersen noe mer publisitet. Det er nok en spesiell plass i Helvete (for de som tror på slikt) for en slik en som lopper godtroende, syke og fortvilte mennesker for deres penger.

 5. OK. Vi sier at dette skjedde da. Mobilens knuste skjerm bli i orden av seg selv. Jeg ville i mitt stille sinn takket Gud for dette og latt livet gå videre uten noe mer oppstyr. Jeg ville hold det for meg selv. Å gå ut slik å si at dette skjedde, er å kaste perler for svin. Det er fånyttes og fører ingenting godt med seg. Forøvrig tviler jeg på hendelsen.

 6. Dette blir for dumt. Kvinnen fikk oppmerksomhet, og det var kanskje hensikten. Selv kristne farer med løgn.

Det er stengt for kommentarer.