Svart mobb gikk til angrep på hvit 14 år gammel gutt fordi han bar en MAGA caps -fake news media tause

Se det brutale angrepet på 14 åringen neders i saken Mainstream media som TV2, NRK, VG og Dagbladet brukte nærmest krigstyper for å beskrive hvor fælt det var at en smilende 15 åring angivelig stilte seg i veien for den radikale aktivisten Nathan Phillips som forsøkte å brøyte seg vei gjennom en flokk katolske skoleungdom som stod å ventet på en buss etter å ha deltatt i en mars mot fri abort. En rekke medier fremstilte da den katolske Nick Sandmann nærmest som et monster og en rekke TV profiler i CNN og andre fake-news medier gikk hardt ut mot 15 åringen på Twitter. De samme mediene og TV profilene er tause når det gjelder de åtte fargedes brutale angrep på en hvit 14 åring som bar Make America Great Again caps. Fake News media er bevist på å ikke omtale saker som setter deres egen politiske agenda i et dårlig lys

Mainstream media tok ikke fem øre for å henge ut den smilende Nick Sandmann som hvit rasist. Media viser ikke den samme interesse for å omtale det brutale angrepet hvor en mobb fargede gikk til angrep på en hvit 14 åring.

CNN og MSNBC og de andre politisk korrekte mainstream mediene som president Trump korrekt har stemplet som “fake news” og “very fake news” tok ikke fem flate øre for å henge ut Nick Sandmann og de andre elevene ved den katolske Covington High School tidligere i år. Hendelsen som skjedde ved Lincolnmonumentet i Washington den 18 januar fikk stor oppmerksomhet også i norske medier som merkelig nok var relativt raske med å korrigere historien da fakta ble kjent. Imidlertid har ikke de store amerikanske fake-news mediene ennå krøpet til korset og derfor er både CNN, Wahington Post og NBC nå saksøkt av Nick Sandmann som er representert gjennom advokatene Lin Wood og Todd McMurtry. Imidlertid, de samme mediene som stort slo opp hendelsen ved Lincolnmonumentet har ikke den samme vilje til å omtale brutale angrep når det er hvite som angripes. I en video publisert på Twitter bli en hvit 14 åring angrepet av 8 litt eldre tenåringer, både jenter og gutter-som først slår av han MAGA cappsen for deretter å slå og sparke den sjanseløse 14 åringen som ikke får hjelp av noen. I ettertid har flere kommentert videoen som nå sirkulerer på Twitter og blant dem som har uttalt seg finner vi Mark Dice som skriver: “På tide og få en stopp på antihvit rasisme som blir motivert av liberale. Michael W. Chapman slår fast at den hvite gutten er utsatt for hat-kriminalitet. Andre igjen skriver at volden som utspiller seg mot 14 åringen gir dem vondt i magen. Andre igjen peker på det faktum at Fake News media ikke nevner dette og at tilliten til mainstream media dermed kollapser. Hendelsen skjedde 21 november og ingen av de større media har rapportert om angrepet. USA er i dyp krise og dersom ikke velgerne gir Donald Trump fire nye år i Det Hvite Hus og får satt inn mer politi for å slå ned på hat-kriminalitet mot hvite barn og unge står USA foran undergangen.

https://twitter.com/i/status/1205178650301227010