Styrkeoppbyggingen fortsetter -Stille før stormen?

Fra Breaking News Tv

5 tanker om “Styrkeoppbyggingen fortsetter -Stille før stormen?

 1. Det kan virke som hele Russland er satt på krigsfot. Slikt koster så mye at jeg tror ikke dette bare er en styrke-demonstrasjon – men at russerne går til angrep mot Ukraina – og de som støtter dette landet på bakken der.
  Videoen demonstrerer hvordan stridsvogner blir sluppet i fallskjerm fra fly ; automatisk jekket opp og er klare til kamp øyeblikkelig. Det virker som dette er en stor stridsvogn – større enn den som dalte ned under øvelse Zapad 2017. ( zapad tyder vest ). De siste årene har landet rustet opp kraftig og Hæren har fått nye og effektive våpensystemer. Det sies at russerne også har mobilisert sine styrker på Kola-halvøyen. Kan de pønske på angrep både i Donbass og mot Finnmark samtidig ? TO-fronts-krig skal man unngå : Men gjør de dette , vil også NATO få to fronter å hanskes med. Den norske Hæren er nærmest en ” sviske ” i forhold til de meget mobile russiske styrkene. Norge har flyttet alle sine F-16 jagerfly til Bodø og på Ørland er F-35 stasjonert. Før et evt, angrep mot Norge vil nok russerne først sende missiler mot norske flyplasser for å gjøre rullebanene ubrukbare. Slike missiler kan de sende fra Kola , Kaliningrad og fra krigsskip.

  • Ture. Norsk medier snakker lite om dette. De snakker mest om vaksiner og hvor mange ukers forsinkelser bortfallet av enkete “vaksiner” vil bety for deres massevaksineringsplaner.
   For meg virker det som om media her hjemme bevist forsøker å tone ned situasjonen mellom Ukraina/Nato -Russland.
   Kan det tenkes at de ikke ønsker å skape panikk og uro i befolkningen`?
   Hva tenker du om dette Ture?

  • Spesielt TV 2 har liten dekning om den militære situasjonen i Russland / Ukraina. Da virker de langt mer interessert i et tragisk drap på en kjent advokat i Oslo. NRK har engasjert seg og har sendt journalister til grensene der krigen kan dukke opp. Vi får mer om dette i kveld kl 2120.
   Ja , det er helt klart at myndighetene ikke vil skremme befolkningen. Men blir det krig : Så får mange full panikk i vårt land med hamstring og hysteriske innkjøp. Om russerne angriper Norge : Vil de nok ta den elektriske strømmen først. Da faller mye av samfunns-maskineriet sammen – det meste er basert på data – og datamaskinene trenger strøm. Telefonsamband forsvinner i løpet av 4-5 timer grunnet dårlig batterikapasitet på mobilsenderne. Vi er langt dårligere stilt i dag – enn 9. april 1940 – mener jeg. Og dette vet russerne ; som har i overkant av 20 spioner på hjul enhver tid i Norge.
   NATO har satelitter som overvåker alle troppe-forflytninger i Russland. Det er tydelig at Jens Stoltenberg og USAs president er engstelig for det som kan skje de nærmeste dagene. President Bidens siste utspill er å få president Putin til å møte ham i et nøytralt land. Jeg tror vi er inne i Trengselstiden og Guds plan for denne tid kan mennesker ikke forandre !

  • Du har mange interessante tanker Ture. Men du tror muligens ikke at Angloamerika representerer Daniels 7. og siste verdensmakt – billedstøttens føtter – splittet i politisk “jern og leir”.

   Bibelen er klar på at denne syvende verdensmakten – også kalt “sydens konge” – skal “knuse og gjøre ende på” “nordens konge” – Russland.

   Dette vil avstedkomme at “sydens konge” vil stå alene tilbake som globalister. Men deretter “vil de gå levende ned i dødsriket” for Jehovahs hånd i Harmageddon.

 2. Jeg tror Putin tok innitiativet til denne sannsynligvis kommende krigen. Ukrainsk mobilisering skjedde kanskje for om mulig å gjøre det vanskeligere for russerne å besette de områdene som opprørsstyrkene holder idag.

  Hvis det blir en åpen konflikt mellom nato og russland vil det bli livsviktig for russerne og opprette en sikkerhetssone rundt basene rett på andre siden av norskegrensa. Og denne vil gå langt inn i norge.

  Jeg frykter at Norge kan tas på noen timer uten tap. Store deler av landet kan nås av raketter fra ubåter på noen få minutter. Dette vil kunne koordineres med lansetting av spesialstyrker og etterfølgende flyangrep. Alt kan skje i løpet av noen timer.

  Jeg tror den norske regjeringen er innstillt på å overgi landet uten kamp på samme måte som nygårsvoldsregjeringen. Som Oliver Langeland skrev etter krigen, hvis Hitler hadde full kontroll over den norske regjeringen ville han ikke forandret på noe. Eriksen i drøbakksundet, skytterlaget på Midtskog og general Fleicher var noe ingen hadde regnet med. Ei heller kongens nei og Hambros Elverumsfullmakt. Eriksen ble stillt for retten etter krigen for senkingen av Blucher og Fleicher ble mobbet og ydmyket til han tok sitt eget liv. Men stortingsflertallet som ville avsette kongen for å beholde sine taburetter kunne fortsette som før. Norsk pøbelsosialisme i et nøtteskall.

  Og den gang som nå, norske medier har en sterk tradisjon for å enten å føre folk bak lyset eller holde dem i uvitenhet. Det tyske overfallet på norge ble hemmeligholdt av mediene helt til tyskerne marsjerte i gatene. Selv om alle av betydning visste hva som skulle skje. Slik blir det når folk flest abonnerer på løgnaktige medier. Og nå har vi fått de værste av dem alle, facebook og google. Men har noen lært noe som helst? Nei.

  Og enda alvorligere. Store deler av statsadministasjonen før krigen var pro Hitler. Ikke tilfeldig at tyskerne fikk politiekskorte da de marsjerte i Oslo. Og høyesterettsjutituarius Berg var på vegne av regjeringen villig til å nazifisere norge og gjøre staten til en del av det nazistiske krigsmaskineriet. Hvis Norge hadde vært et reell rettstat hadde han både han og nygårsvoldregjeringen blitt dømt for høyforæderi. For et langt alvorligere foræderi en det Quisling begikk.

  Det vi så etter “murens fall” var sterke indikasjoner på at veldig mange høyt oppe i det norske hierarkiet skulle reddes fra å bli kompromitert for sammarbeid med russland. Som kringkastingssjef Førde sa etter pågripelsen av Treholdt, det var nå det var viktig å vise at han var en ekte venn. Jeg tror det politiske miljøet i norge er ganske råttent. Politikerne “eier” norge og gjør akkurat hva de vil.

  Jeg er usikker på norges fremtid. For det vi vet kan vi bli utsatt for en blokade og bli sultet ut i løpet av veldig kort tid. I dag er det verdens enkleste sak og stoppe all flytraffikk og transport sjøveien.

  Men for de som har lest Bibelen er nok ikke dette noen overraskelse. Norge har sunket dypt i synd og hykleriet i mange menigheter er veldig stort. Den evangeliske troen har blitt så utvannet at folk flest ikke vet hva den går ut på. Det har gått så lang tid siden den norske kristenheten ble fornyet at den antagelig aldri kan vekkes til live igjen. Det er bare noen få spredte troende igjen.

Det er stengt for kommentarer.