Store demonstrasjoner mot abort-businessen til Planned Parenthood

CharlotteTusener av kristne amerikanere har latt seg vekke til reaksjon av avsløringene av at den Obama støttede “pro-abort” butikken “Planned Parenthood” har drevet big business i høsting og omsetting av organer fra aborterte fostre. Anti-abort organisasjonen Center for Medical Progress har i en serie videoer tatt opp i hemmelighet avslørt at Planned Parenthood har gjort store penger på vev og organer fra myrdede ufødte barn, og det har også kommet fram at det har blitt utført “organhøsting” på fostre som ennå var i live og hadde hjerteslag. Nippende til vinglass over en god biff har ansatte og representanter for abort industrien diskutert kjøp og salg av organer fra drepte barn som om det skulle være kolonialvarer.

Den groteske praksisen som har blitt avslørt i flere videoer tatt opp med skjulte kamera kali-new-yorkav Center for Medical Progress har gitt ny vind i seilene til abortmotstandere i USA som har møtt utenfor lokaliteter til Planned Parenthood for å demonstrere mot det den kristne artisten Darrell Mansfield i låten “The Mission” omtalte som vår tids dødsleirer. Når man ser på hva slags moral og etiske verdier som preger ansatte og støttespillere av Planned Parenthood så blir jeg overbevist om at det er den samme ånd som drev frem Hitlers dødsleirer for jøder som driver frem vår tids abortklinikker. Nærmere 60 millioner amerikanere er blitt ofret på “dødsgudens” alter siden Amerika åpnet for sitt Holocaust av ufødte barn i 1973, så det er ikke det minste merkelig at dette ble feiret ved å farge “Empire State Building” som et bilde av den hinduistisk dødsguden Kali for riktig å håne og spotte Herren Jahve, Israels Gud i ansiktet.

En kjempe i ferd med å reise seg?

Mange troende har ansett Amerikas kristenhet som en sovende kjempe som må våkne og kanskje er det dette som nå skjer i form av en rystelse av USA økonomi samtidig som praksisen med å omsette organer fra drepte ufødte barn som vil komme til å vekke den sovende kjempe, -som dog er dopet ned av falsk forkynnelse om velstand, fred og fremgang av grådige lykkepredikanter. Etter at avsløringene om den groteske industrien har blitt kjent, har en rekke kristne forkynnere tatt bladet fra munnen og tordnet mot synden. Blant dem som har ropt høyest finner vi navn som Franklin Graham og Jonathan Cahn som har tordnet mot det som skjer: “Abort er en synd og helt åpenbart franklin-graham2-351mord i Guds øyne. De mennesker som utfører slike drap eier ikke samvittighet, så jeg er ikke i det hele tatt overrasket over at de villige til å selge organer, kroppsvev og kroppsdeler fra babyer. Planned Parenthood skulle ha vært slått ut av business for lenge siden, -de har gjort nok skade. Synd har en svært høy pris. Vår nasjon vil en dag måtte stå til ansvar fremfor Gud over de millioner av uskyldige liv som er drept med abort, og det gjelder også enhver politiker som stemte for og forsvarer abort. Men lover være Gud, ingen synd er så stor at Gud ikke kan tilgi -selv mord kan Han tilgi,” skrev Franklin Graham på Facebook for noen uker siden.

Massive demonstrasjoner

Etter at faktumet har blitt kjent har kristne og andre pro-lifere nå hørt det tause skriket fra dødsdømte barn og gjennomført flere større demonstrasjoner utenfor lokaliteter til aborted-babyden beryktede draps-butikkkjeden Planned Parenthood i realiteten er. I følge Christian News Net har kristne og andre samlet seg utenfor minst 320 lokaliteter til Planned Parenthood med plakater og skilt hvor virksomheten fordømmes. “Det som skjer i regi av Planned Parenthood er galt, sykt og ondt,” sa en av demonstrantene,  Mary Ellen Caris, til lokalt media. “Det er her de dreper barn hver torsdag. Det er som en McDonald’s  for abort,” uttalte kvinnen til avisen. “Gud har sagt oss hva som er rett og galt, og dersom vi ikke snakker ut og advarer mot det, -vil det være blod på våre hender, sa en av demonstrantene, Jeff Keller til  Cincinnati Enquirer. Flere tusen kristne og andre abortmotstandere har i de siste dagene demonstrert utenfor ulike abortklinikker eid av den kontroversielle organisasjonen og krevd at man slutter å finansiere slik virksomhet på skattebetalers regning. USAs president Barack Hussein Obama har en rekke ganger blitt kritisert offentlig fordi han gjentatte ganger har deltatt under års-konferanser og arrangement i regi av denne drapskjeden og ønsket dem Guds velsignelse. Kanskje den sovende kristne kjempe i Amerika er i ferd med å våkne og brøle ut Guds ord mot vår tids dødsleire.