Stine Sofies Stiftelsen gikk gay pride -ble endel av regnbuebevegelsen

Stine Sofies Stiftelsen har gått “gay” og fronter nå pride-agendaen. Kristne som har støttet Stine Sofies Stiftelsen bør vite hva slags krefter som forvalter pengene de bidrar med. Som kristne må vi si: Ikke ei krone i støtte til dem som fronter og promoterer Pride og LGBTQ saken. Boikott og gi heller pengene til noen som proklamerer evangeliet og som våger å holde frem sannheten. Stine Sofie var en av jentene som ble voldtatt og myrdet i Baneheia i Kristiansand, og det er tragisk at stiftelsen nå fronter sin logo med organisasjoner og aktivister som groomer barn for å godkjenne en agenda som er i strid med Guds ord.

Facebook Comments

5 tanker om “Stine Sofies Stiftelsen gikk gay pride -ble endel av regnbuebevegelsen

 1. I dag lørdag 11. juni skal Bergen sentrum stenges for biltrafikk i tre timer – grunnet Pride-parade. Samtidig skal det arrangeres Torgdag som samler tusenvis av mennesker rundt Vågen.
  Jeg hadde tenkt å gå inn til Bergen med båten min på denne Torgdagen ; som egentlig er et strile-arrangement – der den avdøde sangeren Johannes Kleppevik var frontfigur. Men droppet det hele grunnet Pride.
  Vår allmektige GUD er meget handlekraftig ; så jeg undrer hva som skjer med Bergen – når man stenger all biltrafikk grunnet slikt som blir kalt en styggedom for Herren.

  8
  1
 2. Ja, pride er overalt. Kvar dag må eg sjå plakaten som heng over vegen i Tyssedal. 25 juni startar det. Det er ikkje mange åra sidan folk ytra seg fritt.om dette emnet. No skal ein vera forsiktig. Det vil ikkje forundra meg om “straff” for ytringar kjem.
  Det går jamnt og trutt fram til slutten på dei 6000 åra. Før Sjefen grip inn vil det berre verta verre.
  https://www.youtube.com/watch?v=fGVAPxLnLrA&t=355s

  4
  1
 3. Godt skrevet, Søkelys! Mange gode artikler her.
  Hvis dere kjenner Mark Dice, som er en vældig stor youtuber i Californien m næsten 2 millioner subscribers (YouTube holder hans tal nede m vilje, fordi han er republikaner og kristen), så er her en video, som nok vil chokere de fleste. Homosvineriet og pædosvineriet vil sikkert snart blive stoppet af Gud.
  https://youtu.be/1sZjSBZ_Y_k

 4. Forstår ikkje at nokon kan tilbe ein fordømmande guddom som hatar kjærleik og menneska. Truslar om straffedom og lovnader om særfordelar er knytt til mafiabossar. Å lyde blindt og godtaka gamal maktbasert toskeskap er ikkje moralske ideal.

  1
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.