Steve Turley: Michigan Electors REFUSE to Certify Vote as TRUMP on PATH to VICTORY!!!

I Michigan nekter Valgkollegiumet å bekrefte resultatet -forteller Dr Steve Turley til sine seere torsdag kveld. Dermed fortsetter bråket omkring det amerikanske valget og påståtte stemmejukset

10 tanker om “Steve Turley: Michigan Electors REFUSE to Certify Vote as TRUMP on PATH to VICTORY!!!

 1. Hjerneforskeren og islamkritikeren Sam Harris er amerikansk samfunnsdebattant med større innsikt i USAs politikk og samfunn enn de fleste, i alle fall enn norske mediekonsumenter. Harris’ beskrivelse og vurdering av Trump og støtteapparatet hans er presis og klok. Lytt og lær, den som våger:

  https://m.youtube.com/watch?v=j3xBUNIkA_c

  9
  1
  • Fullstendig bortkastet tid og lytte til den videoen. Det mest hatefulle gørr jeg har hørt. Noen fullstendig subjektive minutter med en mann som er full av TDS og spytter det ut til den som gidder lytte til tøvet Fake News media har formidlet om Trump i fire år.
   Denne mannen har absolutt ikke forstått hvorfor mer enn halvparten av amerikanerne støtter Donald Trump.
   Til andre som klikker seg inn å¨på linken til Justus Brodersen.
   Hans budskap er like fordomsfullt som blogger Jan Kåre Christensens hat er mot Torp..
   Sam Harris er like objektiv mot Trump som blogger Jan Kåre Christensen er mot Torp.
   Bør fortelle deg alt.

   2
   9
  • Kjære Bjørn.

   Ler høyt av reaksjonen din.

   De beste motargumenter er tydeligvis begreper som «TDS» og «Fake News media». Trump har, som Hitler og andre suverene kommunikatører, «poisoned the well» og manipulert de bitre ved å gjenta overforenklede budskap og plante signalord uten substans eller bevis.

   Ler fortsatt.

   Jan Kåre Christensen er også en iherdig formidler. Men han er mer surrete. Det er birkelig også Bibelen. Uklar og selvmotsigende slik at alle kan finne plukke det budskapet de føler for og krangle om teologiske tolkninger til kristenheten er oppsmuldret i tusenvis av sekter. Nei, Trump er enklere sånn.

  • Justus, (kunne du bestemt deg for ett navn snart så det hadde vært litt enklere?) det river meg i hjertet når du kaller Guds ord surrete.
   Jeg forstår ikke hvordan du våger.
   Jeg skal ta en titt på videoen du la ved.

   6
   1
 2. Hannah, kjære deg!

  Jeg er enig i at jeg burde bruke færre psevdonymer!

  Jeg er også enig i at bibeltekstene må tolkes, og at tolkningsmulighetene har skapt uendelig mange kirkesamfunn og sekter, alle med sin egen teologi. Klar tale er tydeligvis ikke Guds tale. Derfor kan dommedagsprofetene hamre løs hverandre Alle sier de orstår tekstene bedre. Ja, bibelen er i sannhet babel. Forvirring og kaos. Er det rart det blir krig i verden?

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_denominations

  Men på den annen side: som politisk strategi og forførelseskunst kan det være smart å uttrykke seg omtrenteligog mangetydig. Både å yttrykke seg upresist, med uklare språklige bilder, og å si mange ting på én gang. Slik Bibelen gjør. Da kan alle finne støtte for sine egne meninger uansett hva det er.

  https://no.wikipedia.org/wiki/Kirsebærplukking

  • Takk for tilbakemld, det satte jeg pris på. Skulle ønske du opplevde Bibelen som alt annet enn babel og forvirring…
   Synes at det var ikke verst at du brukte stor bokstav i Bibel.

   Sam Harris interesserte meg ikke så mye, tror gjerne jeg kan høre mer på ham når han får 25 år til på nakken, og blir klokere.
   Men skal prøve å se et par videoer til. Han liker ikke Trump og hvis han hadde vært klokere så hadde han forstått at alle adjektivene han brukte på Trump stemmer ikke. Men mange av dem stemmer. Jordan Peterson har uttalt seg mer riktig etter hva det jeg husker han har sagt.

   Utfordrer deg til å lese daglig i Bibelen. Litt fra evangeliene, Åpenbaringen OG Mosebøkene hver dag. Du kommer ikke til å angre. Du blir bare klokere. Se innom et Ordspråk vers daglig.

 3. 20/11/2020, kl. 11:59 sa Justus Brodersen:

  Trump har, som Hitler og andre suverene kommunikatører, «poisoned the well» og manipulert de bitre ved å gjenta overforenklede budskap og plante signalord uten substans eller bevis.

  Hvis noen har manipulert og plantet signalord så må det være Barak O Hussein. Hillary Clinton var også manipulerende. Men det hun sa var helt uten innhold. Og dette hadde hun til felles med Hitler. Ikke mye av det han sa var særlig intelligent.

  Til de som ikke er særlig opplyste. Den viktigste grunnen til at folk valgte eller for så vidt velger Trump er Clinton, Biden og Barak O. Hussein. Flere og flere har sett utviklingen og velger hva som helst for å stoppe kulturmarxismen, undergravingen av økonomien og den bunnløse lovløsheten og korrupsjonen som nå rulles opp i USA.

  I årevis har jeg valgt å ikke mene noe som helst om Donald Trump. Rett og slett pga den massive demoniseringen av ham og alle de falske anklagene som har blitt fremsatt. Mange biter på. Og disse formidler hatpropagandaen videre til andre. Akkurat som jødehatet spredte seg i nazitiden. Hatpropagandaen har blitt så overdøvende at Trump selv har kommet i bakgrunnen.

  Til dags dato har jeg ikke kommet over noe som kan dokumentere “hvor fæl Trump egentlg er”. Faktisk har jeg tenkt at han må være bedre enn gjennomsnittet siden tusenvis av journalister har gravet i fire år etter noe som kan brukes for å ødelegge ham, men ikke funnet noe av vesentlig betydning. Og ikke tilnærmelsesvis noe i nærheten av det som har kommet frem om Clinton og Biden.

  Til deg som tror verden blir bedre med politiske krefter som støtter BLM og antifa, Sorros og den korrupte Biden som skryter av valgjukset på direkten. Jeg tror du lever i en illusjon. Du har ingen anelse om hva vi kan risikere.

  • Det har aldri tidligere i Amerikas historie vært en president som har skapt så mye splittelse og undergravet embetet, demokratiet og landets status som et ideal i verden, som det Trump har gjort.

   Trump er en skamløs klovn og folkeforfører. Og med 70 millioner hatefulle tilhengere som skriker om fengsling og juks blir det svært farlig.

   Men hvis kristne lengter etter at verden skal gå til helvete, er for så vidt støtte til Trump en naturlig følge. En hjelp i ørkengudens sadistiske plan om utvelgelse, fordømmelse og utslettelse på grunnlag av de umulige valg og syndige egenskaper han har påtvunget menneskene.

   Trump er stor. Og Jesus er hans profet.

 4. Er dere enfoldige eller løgnaktige, Kjellemann & co?
  Løpet er kjørt. Selv om Trump prøver å presse/true valgmennene til å stemme på ham, mot folkets vilje. Et bedragerisk lavmål, selv til Trump å være.

  4
  3

Det er stengt for kommentarer.