Steve Turley: Er Ukraina i ferd med å overgi seg? russisk ultimatum til regimet i Kiev

Russlands utenriksminister Sergey Lavrov har på vegne av Russland fremsatt et ultimatum til Zelensky-regimet i Kiev. Hundrevis av T-72 og T-90 stridsvogner beveger seg mot Kharkiv og Donbas – Russlands ultimatum til Kiev: “Godta vilkårene for ditt eget beste – Ellers..” og Russlands krav til regimet i Kiev er at Ukraina skal oppgi all motstand mot Russland og anerkjenne Krim og de fire annekterte regionene som en del av Russland. Dersom ikke Kiev bøyer seg står store russiske militære styrker og en stor styrke russiske stridsvogner klar til å kaste seg inn i krigen. I tillegg er den store styrken av reservestyrker rede til å bli satt inn i krigen.

“Kort før starten på et storstilt russisk angrep sendte utenriksministeren i Russland, S. Lavrov, et telegram til Kiev, og understreket at enten vil Kiev gjennomføre Moskvas påstander, eller så vil problemet bli løst av den russiske hæren. Det skal bemerkes at dette kanskje er Russlands siste ultimatum til Ukraina,” skriver WarNews tirsdag. Store militærfalankser bestående av T-72 stridsvogner ble oppdaget på grensen til Kharkiv. Samtidig kom minst 50 nye T-90 stridsvogner inn i Lugansk-regionen nær byen Svatovo En stor russisk-hviterussisk militærkonvoi ble også sett på vei sørover mot byen Malaryta, som ligger 20 mil fra grensen til Polen og Ukraina. Russland forbereder seg på et storstilt angrep,” melder den greske nettsiden WarNews 24/7.  Dette blir bekreftet av en rekke videoer lagt ut på sosiale medier som viser at en enorm russisk militærstyrke er rede til å bli sendt inn i krigen.

Den russiske utenriksministeren har levert et ultimatum til regimet i Kiev. Foto Skjermfoto YouTube

Og War News fortsetter: “Moskvas forslag om «demilitarisering» og «avnazisering» av Ukraina er kjent i Kiev og det er opp til ukrainske myndigheter å implementere dem, ellers vil problemet bli løst av den russiske hæren, sa Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. “Våre forslag om å demilitarisere og avnasifisere territoriene kontrollert av det (ukrainske) regimet, eliminere trusler mot Russlands sikkerhet som kommer fra dem, inkludert våre nye territorier, er velkjent for fienden,” sa han. Lavrov, ifølge russiske nyheter byråer. Når Russland starter sin bebudede storoffensiv vil den krigen vi har sett frem til nå fortone seg som en flau bris. Russland og Putin har åpenbart bestemt seg for å ta av seg silkehanskene og dersom Kiev nekter å akseptere overgivelse på Russlands betingelser, vil Ukraina snart opphøre å eksistere som selvstendig nasjon. Det eneste som kan redde Ukraina fra et stort nederlag er en direkte inngripen i konflikten fra NATOs side. Og dersom NATO er krigsgale nok til å gå inn i krigen direkte, snakker vi om en omfattende krig som vil bringe tårer og sorg til hele Europa. Dr Steve Turley, en amerikansk professor og patriot kommenterer her det som er i ferd med å utspille seg på slagmarken i Ukraina. Det eneste som kan redde Ukraina her er enten full overgivelse på Russlands betingelser eller at NATO går direkte inn i krigen.

Fra den russiske styrkeoppbyggingen i Hviterussland

6 tanker om “Steve Turley: Er Ukraina i ferd med å overgi seg? russisk ultimatum til regimet i Kiev

 1. ..dersom Kiev nekter å akseptere overgivelse på Russlands betingelser, vil Ukraina snart opphøre å eksistere som selvstendig nasjon.
  ————————————————————–
  Putin gjekk inn i Ukraina med all kraft han hadde for å ta heile Ukraina i februar.
  Me såg kva som skjedde. Han greidde å øydelegga og drepa masse folk, men etter kvart måtte soldatane trekkja seg tilbake. Etter dette har russarane konsentrert seg om dei austlege områda. Dei har sendt masse rakettar og droner mot Kiev, men soldatane er vekke.
  Ukrainarane tok tilbake Kherson, eit stort nederlag for russarane.

  “Fredag skal tilbaketrekkingen av 30.000 russiske soldater fra Kherson by og andre steder på den vestlige bredden av Dnipro ha blitt sluttført. De russiske styrkene hadde da okkupert området i over seks måneder.
  Bakgrunnen var en rekke vellykkede ukrainske motoffensiver de siste ukene, og målrettede ukrainske angrep mot de russiske forsyningslinjene.
  Samme dag sa Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj at Kherson by igjen var under ukrainsk kontroll. Eksperter har omtalt tilbaketrekkingen som et av de største nederlagene for den russiske hæren så langt i Ukraina-krigen”.
  ——————-
  Når Søkelys skriv at russarane er i ferd med å ta heile Ukraina så er det direkte løgn. Det er ønsketenkning eller fantasiar.

  Det som diverre ser ut til å skje er at Nato /USA vert dregne inn i krigen. Det er nesten ikkje til å unngå. No utplasserer USA patriot-systemet.

  “Ukraina: Patriot-systemet operativt om mindre enn et halvår
  I et intervju med nyhetsbyrået AP sier ministeren at USA har iverksatt en særskilt plan for å få systemet i drift på kortere tid enn normalt. Han sier også at dette ikke skal gå utover kvaliteten på hvordan systemet brukes.
  Vanligvis tar opplæringen i systemet opptil ett år, men det ser ut til at Ukraina kommer til å motta luftvernrakettene tidligere enn som så.
  Kuleba nevner ikke nøyaktig hvor lang tid det vil ta før systemet er klart til bruk, men han sier at det vil ta «mye mindre enn seks måneder». Han sier også at opplæringen kommer til å bli gjennomført utenfor Ukraina.
  Biden-administrasjonen kunngjorde i forrige uke en ny hjelpepakke til Ukraina på 1,85 milliarder dollar, inkludert luftvernsystemet Patriot.”
  ———————–
  Det vert blodig, men Putin må berre knekkast slik Hitler vart det.
  Grunnen er at Putin har storhetstankar og ynskjer å verta enno mektigare. Han irriterer seg over at Sovjetunionen vart oppløyst.

  9
  4
  • Du er så krigersk så krigersk Langesæter.
   Det vert blodig, men Putin må berre knekkast slik Hitler vart det.
   Grunnen er at Putin har storhetstankar og ynskjer å verta enno mektigare. Han irriterer seg over at Sovjetunionen vart oppløyst.

   Dette du skriver er noe av det mest tåpelige jeg har sett.
   Fullstendig frakoblet virkeligheten.
   Dersom du virkelig tror på det du skriver, er du dummere enn jeg forestilte meg. Når den neste offensiven begynner vil Russland ta tilbake Kherson og de områder de trakk seg tilbake fra.
   Putin vil sette inn noen av de 300 000 som er mobilisert mens Ukraina knapt har reserver tilbake.
   Zelenskys besøk i Washington var bare et desperat rop om hjelp.
   Patriotrakettene vil ikke utgjøre en vesentlig trussel for Russland.
   Det er mer en amerikansk symbolhandling. Under Gulfkrigen viste Patriot å være fint lite effektive mot irakiske Scud missiler.

   Nei Torstein. Du tillater fremdeles krigsånden å sitte på skuldrene dine og rope løgn inn i øret på deg,
   Det vi kan håpe er at Ukraina setter seg ned og tinger fred før det er forsent.

   4
   7
 2. Du er så krigersk så krigersk Langesæter.
  ————————
  Det provoserer å lesa artikkel etter artikkel der ukrainarane vert framstilt som nazistar og krigshissarar. Russarane vert lovprist. Dei gjer berre det dei må. Desse løgnene må ikkje få stå uimotsagt.
  Korleis krigen utviklar seg vil tida visa.
  Men russarane viste oss ved invasjonen av Ukraina at dei er sårbare og verre vert det om det vert fullskala krig.
  Finland mobiliserer 250.000 mann. Sverige investerer enorme summar i nytt materiell. Me kan ikkje lenger stola på Russland. Putin har vist sitt sanne ansikt.
  Gjennom mange år hadde td tyskarane gjort seg avhengig av russisk energi. Dei prøvde å ha ein fredeleg sameksistens med russarane. Dette øydela Putin .
  Dersom det kjem ny leiar i Russland og han verkeleg beklager det som Putin har gjort, så kan ting normalisera seg.

  5
  3
  • Til Torstein

   Dette skjer pga Vestens synder. Gud har full kontroll – og akkurat som Nebukadnesar var Guds tjener, som Skriften sier det – så var ikke han noe annerledes enn Putin. Gud bruker det Han vil, til sitt domsredskap. Men Gud er ikke på noen side – heller ikke Russland – men Vesten har hengitt seg til Sodomas synder – derfor vil dommer komme først til flere av Vestens land – også Norge og Sverige.

   Våre Pride ideologi som vi sprer inne i barnehager – har gjort at Guds tålmodighet med oss – er nå snart over – Gud vil ydmykes oss – så nordmenn kan finne frelse i Jesus navnet – ikke i falsk trygghet ved NATO eller andre ting som EU, FN og WEF.

   Norge er ett dårenes land – styrt av dårer – fordi vi tilber dårskap! Også mange kristne gjør det !

 3. Ser på TV2 nyhetene.
  Kherson vert bomba kynisk og ukontrollert av russarane,
  Me ser fødestova. Heldigvis vart ingen drepne der. Russarane viser sitt sanne ansikt.Feige til tusen. Soldatane er rømt, men rakettar og droner har dei.
  Samtidig er det analyser av krigen. Det er stor sjanse for at 2023 vert året då det heile sprer seg til storkrig.

  • Så på nyhetene: I Donetsk, under beskytningen av ukrainske tropper, ble en skolebygning og en filial av pensjonsfondet skadet, det er flere ofre, sa ordføreren i byen Oleksiy Kulemzin på sin Telegram-kanal.
   “Det er informasjon om konsekvensene av beskytningen av Kuibyshev-regionen. Bygningen til skole nr. 60 og det regionale pensjonsfondet ble skadet. Det er ofre men tallet er ennå uklart.
   Problemet i krig er dette: Det blir angrepet sivile mål fra begge sider.
   Både Russland og Ukraina er skyldige i å angripe sivile.
   Det er forkastelig at russerne bomber sykehus i Kherson.
   Det er også forkastelig at Ukraina tidligere i denne måneden angrep et sykehus i Donetsk.
   Krig er forferdelig. Det er derfor jeg støtter ideen om å få til et kompromiss som partene kan leve med.
   Vestlige våpen gitt til Ukraina er like dødelige som russiske våpen. På begge sider i denne krigen dør mennesker.
   Det er nøyaktig like tragisk som da amerikanerne slapp sine bomber og raketter over Syria, Irak, Libya og amerikanske droner ble brukt i Jemen. Krig er noe herk, men vi konstaterer at det skjer.
   I stedet for å pøse på med våpen burde NATO og spesielt fredsprislandet Norge -presse på for forhandlinger, våpenhvile og fredsavtale. Bruk heller millionene på det.
   Slik mener jeg Torstein.

   2
   2

Det er stengt for kommentarer.