Steve Ciaccolanti: OILmageddon “Oil Crash, Jeff Berwick & The 7 Seals of the Book of Revelation

Det dramatiske fallet i oljeprisene, børskrakkene, massearbeidsledighet, total nedstengning av store deler av den vestlige verden, isolasjon, karantene, Coronaviruset, økt sabelrasling mellom USA og Kina og millioner på millioner av mennesker på randen av et økonomisk stup vi aldri tidligere har sett, får tankene til å fare bakover i historien, til 1929 krasjet, deretter et tiår med fattigdom og depresjon og så, i 1939: Utbruddet av den andre verdenskrig og et nærmere seks år langt mareritt som førte til nytt håp og ny vekst -siden trusselen fra Adolf Hitler nå var parkert..

I sin siste video, OILmageddon – Oil Crash, Jeff Berwick & The 7 Seals of the Book of Revelation, trekker Steve Ciaccolanti profetiske linjer ved å se på historien. Kanhende enkelte av oss behøver å riste av oss tillærte og kanskje ubibelske tanker omkring Bibelprofeti. Over hele verden spør mennesker seg hva som egentlig skjer, og folk her i Norge aner ikke konsekvensene av hva som egentlig har skjedd med Corona, nedstengningen av nær sagt alt som kan stenges ned, krasjet på verdens børser, priskrakket i oljemarkedet og konsekvensene av at store deler av befolkningen er brakt i en eller annen form for isolasjon, karantene -hvor vi må holde fysisk avstand til andre mennesker. I løpet av noen få uker er livet fullstendig snudd opp ned, og ingen aner hvor lang tid dette vil ta, og hvordan livet vil bli på andre siden. Pastor Steve Cioccolanti forsøker i sin siste video å gi en form for profetisk veiledning hvor vi egentlig befinner oss i det profetiske endetidsbildet.

2 tanker om “Steve Ciaccolanti: OILmageddon “Oil Crash, Jeff Berwick & The 7 Seals of the Book of Revelation

 1. “Det dramatiske fallet i oljeprisene, børskrakkene, massearbeidsledighet, total nedstengning av store deler av den vestlige verden, isolasjon, karantene, Coronaviruset,”

  Feil rekkefølge. Coronaviruset kommer først, ikke sist.

  Slik skal det være:

  “Coronaviruset resulterte i det dramatiske fallet i oljeprisene, børskrakkene, massearbeidsledighet, total nedstengning av store deler av den vestlige verden, isolasjon, karantene,

  • Nedturen i amerikansk økonomi begynte i september/oktober med stadig flere tegn på at økonomien var på vei mot resesjon.
   Allerede i august i fjor presset Trump på for rentekutt, hvorfor gjorde han det tror du?
   Kutt i renten er et vanlig verktøy som anvendes for å stimulere en økonomi som viser svakhetstrekk.
   Når FED satte ned renten i fjor høst med 0,25 prosent klaget presidenten på at det ikke var godt nok.
   Trump viste allerede da at amerikansk økonomi ikke var ved god helse. Pandemien kom som svært beleielig til for Trump. I stedet for å skylde på det egentlige problemet som er gjeldsboblen kan man nå skylde på pandemien.
   Jeg tror økonomien nærmer seg resett-punktet.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.