President Trump truer med å ødelegge iranske kanonbåter -konflikt med Iran kan løfte oljeprisene

Konflikt mellom USA og Iran kan løfte oljeprisene USAs president Donald Trump skriver på twitter onsdag at han har gitt instrukser til USAs sjøforsvar om å skyte ned, og ødelegge samtlige av Irans kanonbåter som trakasserer amerikanske skip. Dette kommer i kjølvann av at for en ukes tid siden var elleve iranske marinefartøy som var «farlig nære» amerikanske skip. Iran sendte også tidligere onsdag opp en militær satellitt i rommet. Revolusjonsgarden har døpt satellitten «Noor», som kan oversettes til lys. Satellitten ble skutt opp fra Irans sentrale ørken og går i bane 425 kilometer over jordas overflate, heter det i en melding på den mektige militærinstitusjonens nettside. Prisen på olje har allerede løftet seg nærmere 8 prosent etter at Donald Trump postet sin melding på Twitter.

6 tanker om “President Trump truer med å ødelegge iranske kanonbåter -konflikt med Iran kan løfte oljeprisene

 1. I. følge Aldrimer. no har Norge ett krise lager av mat nok til å brøfø 12000 personer i en uke .
  Tiden vi lever i er kritisk , hendelser skjer fort .

  JEG VIL STERKT ANBEFALE ALLE OM Å KJØPE INN MAT LAGER, MED LANG HOLD BARHET, TIL FORBRUK PR PERSON I MINST 1 MÅNED !

  • Du sier en ting, Steve Cioccolanti en ting og Guds Ord en ting.

   Jeg kjenner en fred som jeg aldri har kjent før. Gud har kontroll.

   (en pose havregryn er alt man trenger på en mnd hvis man absolutt må preppe)

  • Dagen og timen kjenner ingen, Guds ord sier i åpenbaringen at det vil komme en tid med mat mangel, der bare litt mat skal koste en dags lønn , oljen vil fortsatt være billig !

   Kanskje blir vi rykket opp før denne tid, la oss håpe det , men kanskje må vi møte hunger trengsel , uansett så er det en del av det og advare folk om hva som er i ferd med å komme viktig , så de kan søke Gud , en bør ikke være naiv og ta lett på det .
   Gud har gitt oss hode for å bruke det, ett veldig godt eksempel er historien om David mot Goliat ett annet eksempel er når Josef fikk laget korn lager i Egypt .

   Mye tyder på at mat trengsel kan komme , når en tilnærmet stopper all produksjon i verden og når i tillegg Norge er svært avhengig av importert mat.
   Jeg må si jeg har det som Petter , jeg ser meg fort engstelig rundt og når jeg ser det frådende bølgene begynner jeg å synke , men da streker Jesus ut sine hender og griper meg .

  • Du trenger ikke engste deg for noe mener jeg, i følge Guds Ord.

   Er enig i at Gud har gitt oss vettet for å bruke det, men Gud ser hver dag hvor mye jeg bruker hodet i både bønn og annet. Jeg har ikke hode til mer nå. Det vet Gud, og har måttet gi meg både det ene og andre som jeg ikke makter alene. Blir det verre tider, så vil Han i hvert fall ikke svikte meg.

   Hungersnød o.a. får bare komme, så dør jeg vel da. Er ikke redd en plass. Og det er det normale mener jeg. Han bærer meg uansett.

   Kjenner jeg er sliten av all skremsel fra kristne nå. Det står noe helt annerledes i Guds Ord, at “trøst da hverandre med disse ord, og dere er ikke kalt til vrede”. Håper det snart er over nå. Jeg satser på at jeg er hjemme innen oktober og at JV og meg kan drikke hyllebærsaft sammen med Jesus. Da blir det endelig fred.

   Hilser alle med Mat.6:26:

   <3 <3 <3

   "Se på fuglene under himmelen! De sår ikke, de høster ikke og samler ikke i hus, men den Far dere har i himmelen, gir dem føde likevel. Er ikke dere mer verdt enn de?"

   De som er her inne og ikke tror på opprykkelsen før de 7 år må gjerne lese om sammenligningen av jødisk bryllup og opprykkelse før de 7år. Etterpå kan de gruble litt. Men tro om de er villige til det…

 2. Nesten alle mine venner er ikke kristne , jeg skylder å advare dem og jeg advarer dem så godt jeg kan , vi som har Jesus er trygge, det som skal skje , vil skje når det skal skje , men vi har ett løfte fra Gud .

  Jeg har ett kall/trang til å advare og de jeg advarer er i aller høyeste grad personer som ikke er kristen og de har grunn til å frykte, når jeg advarer dem deler jeg ofte linker fra artikler som søkelys har lagt ut og jeg deler dem som regel via gruppe sms og av og til via min tvitter konto som er linket mot surfschool.no på tvitter kontoen lar jeg kun innlegg relatert dette tema ligge ut max ett døgn .

  • Ikke verst. Du er god til å stå på. Håper ikke jeg dempet kallet/trangen du har til å advare. Det var i tilfelle ikke meningen.
   Vi kan utstråle trygghet i denne tiden. Det har vi all grunn til. Jeg har advart en del rundt meg før coronatiden kom, de tenkte jeg var helt på bærtur. Jeg har trukket meg litt tilbake. Tror de har fått noe å tenke på. Jeg kan smile og stråle -bare gleder meg til det som ligger foran. Takk Jesus!

Det er stengt for kommentarer.