Steve Bannon: The trial of Donald Trump is the answered prayer

En riksrettssak mot Donald Trump kan komme som en bønnesvar for millioner av amerikanere som fremdeles kjemper for Donald Trump. En av anklagene demokratene vil ha Trump dømt for, er påstanden om valgjuks og en riksrettssak mot presidenten vil gi Trumps advokatteam mulighet til å legge frem bevis på hvorfor Trump hardnakket har hevdet at valget er stjålet. Under en riksrettssak vil det bli svært vanskelig for demokratene og unngå å høre de bevis som gav Donald Trump grunn til å uttale at valget er rigget og at amerikanerne er frastjålet sin stemme.

21 tanker om “Steve Bannon: The trial of Donald Trump is the answered prayer

  • Eva nevner så vidt bare USA. Hun underviser i Guds Ord. Men når jeg hadde hørt siste talen hennes, kom det tanker til meg om det som foregår i USA.

  • Eva O Sundar skulle tie stille.
   1 Kor 14,35 Men vil de få rede på noget, da skal de spørre sine egne menn hjemme; for det sømmer sig ikke for en kvinne å tale i menighets-samling.
   Her har du en kvinne i opposisjon til Guds Ord.
   Hvorfor skal menn lytte til en kvinne som opptrer usømmelig. Det sømmer seg ikke for en kvinne å tale i menighets-samling.
   Har du problemer med å godta dette, bør du krangle med Gud, ikke med oss som forholder oss til hva Bibelen sier.

   2
   3
  • Og ikke bare står det dette, men konklusjonen til Paulus er at “den som ikke godtar dette vil IKKE bli godtatt”. Ferdig prutta!

   3
   1
  • Men hun taler vel ikke her i en menighetssamling? Dette er da en podcast?

   Ellers så er det jo slik at kontekst som er selvfølgelig for de samtidige kan gå litt tapt med tiden.

   Den gangen var set lokal tradisjon at kvinner satt bakerst. Sannsynligvis er det snakk om at man ikke skal skravle bakerst i benkeradene og om det er noe du ikke får med deg (Var ikke høytalere den gangen, så man sleit nok veldig med å høre noe) kan du spørre de som satt foran etterpå.

   3
   2
  • Jeg ser også at Bibelen taler klart om eldste i menigheten skal være menn og det stilles strenge krav til dem. Men kan ikke helt se at Eva kommer inn under denne kategorien. Hun er i alle fall en av de få som står på Ordet i dag og har frimodighet til å tale det ut.

 1. Vet du Magdala hvorfor det i følge bibelen ikke er mulig at kvinner kan komme til himmelen?

  Svaret finer du i åpenbaringen 8:1:

  “Men da Lammet brøt det sjuende seglet, ble det stille i himmelen omkring en halv time.”

  Verken du eller andre kvinner klarer å holde kjeft så lenge

  4
  2
  • Hva går dagene dine ellers i big brother?
   Vitsene dine er fra 70 – tallet og litt kjedelige, jeg trodde du skulle skrive noe bra…
   Og damer drar du nok ikke…

  • Nei, horkvinner drar jeg ikke. Det holder med min kristne hustru som er min eneste. Seks barn har det også blitt. Håper ingen mann ramler i fella med slike verdslige, ubibelske kvinner som….

   4
   3
  • En kristen hustru som har en mann som ordlegger seg så fint i Søkelys : “Verken du eller andre kvinner klarer å holde kjeft så lenge”. Hun fortjener bedre….

   Imponerende, hun har bært frem 6 barn… Må du velsigne henne med å slutte med den stygge ordleggingen din. Jeg kan garantere deg at hun ikke synes om vitsene dine. Ta deg sammen. Heldige mann….

   3
   1
 2. Så da må Demokratene, også den innerste sirkel være ganske sikker i sin sak på at slike bevis ikke finnes. Hvis ikke hadde de jo simpelthen droppa riksrett, eller ihvertfall ikke tatt med dette tiltalepunktet…

 3. Det har vel vært mange eksempler på at rettsvesnet i USA helt og holdent blir styrt av demokratene. Seneste eksemplet var at varslet om at noen ville lage bråk 6. des ble ignorert. I stedet sørget de for en ekstra dårlig bemanning den dagen slik at “riksdagseffekten” skulle bli så stor som mulig. Jeg tror en eventuell rettsak mot Trump vil bli et rent skuespill. Og skuespillet vil bli applaudert hemningsløst av mediene. “Nå er han endelig avslørt en gang for alle” osv. De som ikke applauderer får straks nazistemplet.

  Men kanskje vil demokratene øke antall høyesterettsdommere slik at de skaffe et flertall av “sine dommere” før de innleder en eventuell rettsak?

  Når noen styrer et land med urett vil behovet for å undertrykke opposisjonen øke hele tiden. Helt til opposisjonen er helt undertrykt. Det må til for å undertrykke sannheten. Og før vi vet ordet av det kan USA plutselig være et helt vanlig sosialistisk diktatur.

  3
  1
  • Tja, nå var det vel Trump som holdt nasjonalgarden tilbake og han er øverste sjef for de føderale byråene…

 4. Ja nå flytter Trump ut av det hvite hvite hus biden blir president Jeg ler meg nesten i ihjel av av alle idiotene konspirasjons makkerne, profetene, de synske og halv synske forskrudde mennesker som har trodd og fremdeles tror på at Trump skal fortsette som president de burde finne på noe annet å gjøre enn å spre løgner og ønsketenkninger.

  11
  8
  • Trump kan takke seg selv for at valget ikke gikk hans vei. Hans væremåte og uhøflige kommentarer om politiske motstandere, er sjelden i de fleste land.

Det er stengt for kommentarer.