Stem på Israel under MGP -send sms 6 til 26900 -Israel møtt med massiv buing

Den israelske sangeren Eden Golan ble i følge VG møtt med massiv buing. Vil du slippe å kaste bort tiden med å se på MGP og samtidig gi din stemme til Israel? Send sms 6 til 26900 og gi din stemme til Israel og Eden Golan. Selve showet er ellers fylt av okkultisme, LGBTQ, Pride og sodomisme. “Om Eurovision :
” – Det er mye trolldom og svart magi og mørke klær, satanistiske symboler og voodoo-dukker.”.. skriver Haakon E Riksfjord på Facebook, -og han har rett. Men det går an å stemme uten å se på kloakk-showet. Hver sms koster kroner 5 og du kan stemme tjue ganger.

Og mens resten av verden sitter å glor på møkkashowet kan du slappe av med virkelig oppbyggelig musikk.

4 tanker om “Stem på Israel under MGP -send sms 6 til 26900 -Israel møtt med massiv buing

 1. En tanke slo meg, de fleste ser ut som en flokk sluppet fri fra lukket avdeling, eller et gufs fra helvete🥶👹💀(har kun sett avstemming, uffa meg)

  1
  1
  • Ta Ukraina. De gav maks poeng til den mannlige homsa i kjole og nestmest poeng til den mannlige heksa som sang for Irland.
   Også et perverst forskrudd vesen.
   Til Israel gav de null poeng og har endog plassert Eden Golan på Kiev-regimets dødsliste.

   https://myrotvorets.center/criminal/holan-eden/

   Disse religiøse blindebukkene som Birgir og Torstein er fullstendig forvirret og forført.

 2. Minner alle som hater homofile, ikkebinær annerledeshet og Entartete Kunst, på følgende historiske faktum:

  I oldkirkens billedkunst ble Jesus-figuren ofte fremstilt som en androgyn menneskefigur. Blant kristne som stod mye nærmere evangeliene enn det troende i dag gjør, ble Sønnen gjerne gestaltet som en litt lubben og vakker Apollon. Det var trolig et teologisk symbol for et gudommelig menneskevesen som representerer «folk flest». Et attråverdig ideal.

  Senere ble fremstillinger av Gud i kirkekunsten påvirket av den greske antikkens forestillinger om en mektig Zevs. Middelalderens hvite, anorektiske Kristus med hipsterskjegg og langt jentehår stammer blant annet fra relikvie-produksjonens likkleder og svetteduker på 5-600-tallet (fortsatt er det katolikker og lutheranere som tror «likkledet i Torino» virkelig viser Jesus fra Nazaret). Og de erotiske metaforene og den seksualiserte heroiseringen av Kristus er en slager i kirkehistorien.

  Ja, ja. Intet er nytt under solen. Og samtidig er alt er i forandring. Definisjonen på en mote er at den på et tidspunkt blir umoderne. Uansett trenger ingen frykte menneskelig kreativitet som bygger på amorøse følelser – og en hyllest av det levende livet. Det er verre med massemord enn maskara for å si det sånn. Selv om Bibelens supergud synes å mene at det er motsatt…

  😘😘😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *