Stadig flere stiller spørsmål med hvorvidt Joe Biden er i stand til å lede USA

Ser man videoen forstår man hvorfor. Venstresiden, media og den globale elite viste når de utpekte ham til “president” -at han bare var en overgangsfigur inntil Kamala “Jesabel” Harris tar over makten. USA er i ferd med å våkne opp til det faktum at de har en aldersdement og redusert “leder” i Det Hvite Hus

https://www.youtube.com/watch?v=p_4_HDS8RsU

16 tanker om “Stadig flere stiller spørsmål med hvorvidt Joe Biden er i stand til å lede USA

 1. Huff! Kamala “Jesabel” Harris er langt til venstre! Farlig & Smart! Kjell! Biden har vært en pappfigur lenge! Men Obama hvisker i ørene på Kamala! Han styrer på en måte i det skjulte!

  5
  11
 2. Haha, Kamala langt til venstre, det kommer nok an på hvor midten er det. Erna har invitert henne så hun er nok litt til høyre for Erna……….

  6
  3
  • Rart at ingen på venstresida stemte på henne ved primærvalget da og heller ingen på venstresida anser henne å være en av deres.

 3. Tja, venstresiden i USA har jo sagt mye av det du sier (minus konspirasjonsteoriene og de værste feberfantasiene) om Biden lenge før valget.

  F. Eks den største mediekanalen på venstresida, the young turks snakka om at han var tidlig dement leeeenge før valget, (og slutta aldri med det.)

  Men det passer jo ikke narrativet dit st venstresiden i USA (de som stemte Bernie Sanders i primærvalget) kun stemte motvillig på Biden og at mange av dem ikke gjorde det.

  På samme måte som at du nok knapt finner en person som identifiserer seg med Antifa som stemte på Biden og hvis de gjorde det var det med klype på nesa. (Samme med Hillary.)

  Men sannheten passer ikke inn i narrativet ditt.

  4
  2
  • Forsåvidt heller ikke at venstresiden er de største motstandere av WEF/Davos og at de i stor grad støtta Trump angående internasjonale handelsavtaler,

   Akkurat som at de i Norge er de største motstanderne av EU og EØS, mens Carl I Hagen ved sist EU valg holdt flammende taler for EU, og INGEN stortingspartier på høyresida er mot EØS.

   4
   2
 4. Tror Harris vil bli en skarp og oppegående president som får ting gjort og holder en høy etisk standard. Intelligent og klok. Men ingen er perfekt eller uten svakheter.

  Trump var ekstremt dobbeltmoralsk. Han var mest opptatt av seg selv. Han skaffet penger og privilegier til egen familie og kompromissvillige spyttslikkere. Og han var mot vitenskap og sannhetssøkende journalistikk.

  Det norske folk heier på Harris! Folk flest innser at de gamle gubbers tid er over for lengst!

  11
  9
  • Jesus hadde foraktet Trump mafiose elitisme, selv om han selvsagt hadde tilgitt medmennesket Trumps dårskap og onde vilje.

   Jesus ville utvilsomt ha foretrukket radikale liberalere og demokrater som kjemper for sannhet, fornuft og anstendighet. Og for svake grupper. Fordi 90 prosent av nordmenn har forlatt den fordømmende gudstroen på historiens skraphaug, våger de å støtte Kristus-karakterens hovedkamp for det gode! Heia Harris! Og fy skam til nasjonalistiske voldsdyrkere i QAnon og Trumps samfunnsnedbrytende og normløse kultbevegelse.

   11
   7
  • Den onde heksa vil trekke Amerika ytterligere inn under Guds dom.
   Gud hater disse som fremmer fostermord, lovløshet, sodomisme.
   At Norge heier på slike er ikke overraskende.
   Norge lærte intet av det som skjedde 22 juli 2011 da Jesus dømte AP og sosialistene. Hvor ironisk. Arbeiderpartiet og sosialistene har støttet og fremmet barnemord siden 1978 og ble selv rammet av en barnemorder. En åndelig lov er å høste det man sår.

   1
   5
  • Også vestlige misjonærer som dro ut fra 1870-tallet av, hadde veldig dårlig tid fordi slutten var nært forestående. Det gjaldt å spre det glade budskap før dommergudens sønn vendte tilbake.

   Spekulasjoner om endetid har i det minste levd hver time og dag siden Johannes psykotiske sammenbrudd på Patmos.

   En rytter på en rød hest skaper neppe krig. Verre er det med norsk rødt fe. På bedehus og nettbrett.

   🤠🤠🤠

   4
   1
 5. Obama utøver nå sin 3 periode som president. Biden er bare en puppet siden valglovene hindrer presidenter å sitter mer enn 2 perioder. Det er Obama som sitter i bakgrunnen og styrer. Når K. Harris tar over blir hun den mest illegitime presidenten i USAs historie. Hun har kun støtte fra noen få prosenter i befolkningen. Dette viser også enda mer hvor rigget valget egentlig var.

  7
  10
  • Har nok vært planen at den sataniske abortforkjemper kjerringa skulle ta roret ja.

   Solberg har også invitert denne møkkakjerringa, siden det er mer trolig at hun vil reise i framtiden, enn biden. Tror det var vg som skrev. Husker ikke.

   4
   11
  • Vi skal ikke se bort fra at Obama og Hillary sitter i kulissene og trekker i trådene. Jesabel ånden gir aldri opp og vil alltid forsøke å bekjempe Herrens folk.

   4
   7

Det er stengt for kommentarer.