Sprøyta skaper splid. Ja, når sannhet og løgn kolliderer, blir det splid. Man skal ikke ha fred for enhver pris.

“Når media og helsemyndigheter bombarderer oss med usannheter angående en sprøyte som ikke er godkjent og der vaksineprodusentene har frasagt seg alt ansvar for bivirkninger, må noen ta til motmæle. Noen må “tale Roma midt imot”. Det kan ikke bli annet enn splid blant mennesker når noen går mot strømmen for å redde mennesker fra død og lidelser på tusentall. De som har tatt sprøyta, prøver å forsvare seg så godt de kan, men overbevisende fakta skriker imot dem,” skriver evangelist Svein-Magne Pedersen på Facebook.

Og Pedersen fortsetter:  “Under slike forhold er splid et nødvendig onde. Men midt i det hele er vi kalt til å elske hverandre, sannheten tro i kjærlighet. Men man må ikke godta løgn i navn av kjærlighet. Vi må fortsette kampen for å redde så mange som mulig. Sannheten går ikke ut på dato. Det gjør derimot løgnen,” skriver evangelisten som har markert seg som en av de fremste motstandere av vaksinen i kristen-Norge. En rekke andre kristen-ledere har gått ut og oppfordret sin hjord til å ta vaksinegiften som har sendt flere hundre nordmenn rett i døden og påført folk store fysiske og psykiske plager som bivirkning av vaksinene. Vennesla-evangelisten velger å holde fast på sine advarsler mot vaksinen selv om han møter hardnakket kritikk fra religiøse ledere som er for vaksinene.

12 tanker om “Sprøyta skaper splid. Ja, når sannhet og løgn kolliderer, blir det splid. Man skal ikke ha fred for enhver pris.

 1. Det er virkelig både morsomt og skremmende å lese sprøytet til Pedersen. Han farer med usannheter om godkjenning av vaksiner. Ellers er vaksinen godt ut prøvet etter at over 9 MILLIARDER doser er gitt.

  Men allikevel morsomt å se hvor desperat Pedersen er etter oppmerksomhet. Nå snart ebber pandemien ut og samfunnet åpner mer og mer.

  Pedersen har en ny buisness klar, be for de som han overtaler til å tro at vaksinen skader dem.

  Hva blir den neste kandidaten til dyrets merke tro??
  Ikke var det personnummer, debetkort, kredittkort, bankkonto, strekkoder eller koronavaksinen………..

  5
  8
  • Slik der er i dag koster det ikke ei eneste krone å kontakte Pedersens virksomhet for forbønn. Man trenger ikke gi noe i etterkant av forbønn heller.
   Men det er merkelig; det virker som mange tror at kristen virksomhet skal drives gratis.
   Hvis man går til fastlegen må man betale egenandel. Man forventer at legen skal gjøre en frisk.
   Hvis noen ringer til Svein Magne Pedersen er det med forventning at de skal bli helbredet. Da synes jeg det er på sin plass å betale litt for seg. Pedersen bruker av sin tid for å betjene folk. Dessuten selger han bøker og har inntekt av dette.

   2
   2
 2. Robert W. Malone er ein av dei fremste på dette området. Han advarar mot nettopp denne vaksinen fordi er er laga på ein annan måte enn dei tradisjonelle.

  https://www.bing.com/videos/search?q=robert+malone+mrna&FORM=HDRSC3

  Diverre vert alle som er kritiske til vaksinen prøvd dyssa ned.

  Det er trist å tenkja på at Fauci er ansvarleg for at dette menneskeskapte viruset
  er spreidd blandt oss.
  Eg ser dei har fjerna Vladimir Zelenko sin veldig gode video som eg linka til tidlegare. Den var veldig avslørande.

  3
  2
 3. Til hans henrik. Nå vet jeg ikke om ditt forhold til Bibelen og kunnskapen der. Vil bare nevne Australia og Italia og andre land. Kandidaten du nevner, er vel Antikrist. Neste steg mot de som tror på Gud, får nok enda større problemer når vi pålegges et merke i høyre hånd eller pannen. Ikke har jeg tatt vaksinen, ei heller skal jag ta imot dyrets merke. Alle disse kortene du nevner, er en god start mot et pengeløst samfunn, som igjen er veien til dyrets merke.
  I motsetning til deg, vil jeg takke Magne Pedersen for det arbeid han gjør i disse siste tider.

  8
  4
  • Svært Mange Pengersen kaller seg evangelist. Det sprøytet han frembærer nå for tida, handler i alle fall SVÆRT LITE om evangeliet.

   5
   10
  • Jeg og familien støtter helhjertet opp om broder Pedersen.
   Han er blitt en mann som er verd og lytte til.
   At Birgir Hermansen som vanlig spotter og håner vil vel ikke overraske noen her inne.
   Hermansen er av samme ånd som de som står bak Hanvoldkanalen.
   De er også spottere og hånere. Men de sanne kristne, de er tåper for Kristus og står sammen med Svein Magne. Må Gud velsigne rikelig vår broder.
   https://www.youtube.com/watch?v=9L-j-W3_fME

   8
   3
 4. Kikket såvidt i nettutgaven til Dagen.
  Det er en ny koronavaksine på trappene. Dagen skriver: “Norge har bestilt 500.000 doser av Novavax-vaksinen. Siden den er basert på mer konvensjonell teknologi er flere vaksineskeptikere optimistisk til den nye vaksinen.”
  Resten må man ha abonnement for å lese.
  Og så var det bilde av pastor Visnes fra “Brølende Lam profetiske tjeneste” på Hokksund. Han vil visst ta denne nye vaksinen.
  Hva mener Svein Magne Pedersen om dette?

  • Pedersen mener nok ikke noe om denne vaksinen før det blir klart hva den inneholder.
   Kan bli spennende og se hva den inneholder og om denne er bedre utprøvd enn disse som tilbys nå.

 5. Nei, ikke er det SPRØYTA som skaper splid. Men SPTØYTET til Svært Mange Pengersen skaper splid. Så det MONNER.

  • SPTØYTET….??
   Jeg tror du er misunnelig på Pedersen…at han har fått til noe stort her i livet. Eller det blir mer riktig å si at han har latt seg bruke av Gud til å få en betydningsfull tjeneste.
   Men han har lagt ned sitt eget liv og lever for Gud, slik at Han kan bruke ham. Ikke mange, om noen, hadde giddet og ofre så mye som Pedersen.

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.