Søppel-food kjeden McDonald feier gay-pride med pom-frites eske i homobevegelsens farger

Flere av McDonalds restauranter vil feire Gay-pride ved å bruke en pom-frites eske i restaurantene som ligger lang ruten gay-pride toget vil gå i USAs hovedstad Washington, melder Christian News Network. Den amerikanske kjeden som selger typisk junkfood som best er å regne som søppel vil slikt gi sitt bidrag til feiringen av synd, som gay pride er. Dermed finnes det nok en grunn til å styre unna McDonalds som serverer lunkne eller kalde hamburgere som må spises uten skikkelig bestikk. Dette er en gøyal måte å vise at vi støtter homobevegelsen, sier Cathy Martin i McDonald kjeden.

15 tanker om “Søppel-food kjeden McDonald feier gay-pride med pom-frites eske i homobevegelsens farger

 1. Sjokkert over mcDonalds?
  Vår egen kjære Erna oppfordrer nå alle til og delta i Årets pride. Mye har skjedd, sier hun, nå er det like naturlig for likekjønnede og gifte seg som heterofile. Sjekk Facebook siden hennes.
  Så forlanger også EU at Norge nå gir fra seg kontrollen på sine grenser.
  Lurer på hva den flinkeste jenta i klassen kan finne på nå før valget og sommerferien. Og kristenfolket sover.
  Gratulerer muslimene med ramadan, ikke de kristne med pinsen.
  Hun har tidligere uttrykt bekymring over kristne som mobber muslimene.
  Alt dette er bare symptomer av hva vi står overfor i dette landet, ingenting bør komme som et sjokk. De kristne sover og skjønner ingenting. Norge trenger en oppvåkning, vi må be om at Gud åpner øynene våre og får oss ut av søvnen.
  Ellers henger alt i en tynn tråd dessverre.

 2. Tja, det er faktisk veldig vanlig å spise hamburger uten kniv og gaffel, Kjell?

  McD kan være ok en sjelden gang. Jeg kommer definitivt ikke til å boikotte dem. Jeg var faktisk innom McD på Markens i Kr.Sand og tok meg en Big Mac i forrige uke.
  Men, fiskekakene jeg kjøpte med meg fra Reidar Fredriksen på Fiskebrygga var langt å foretrekke. De har også en røkelaks som de vant NM-Gull med. Anbefales! Fredriksen er jo kristen, og var i fjor sommer og tilberedte fiskeretter på Kanal 10.
  Tydelig at Gud velsigner hans arbeid med å lage god og sunn fiskemat?

  Men dersom vi skal være konsekvente på alle næringsdrivende som på en eller annen måte lever i synd, eller fronter budskap som strider mot Guds Ord, får vi litt av en jobb.

  • Jeg eter ikke slik grisemat lenger. Skal man ha junk, velger jeg en skikkelig burger i stedet for dette lunkne tørre greia fra McDOnald. Det at disse velger å gi sin støtte til noe som er i mot Guds Ord gir bare ennå en god grunn til å styre unna Mcdonald.

  • Det er vel synd å gå i tog i sammen med syndere som fremhever synd og ugudelighet. Slik homobevegelsen gjør.
   En kristen skal ikke skikke seg lik denne verdens barn, og hva samklang er det mellom Gud og Satan, mellom Guds rike og satans rike, mellom mørke og lys..

Det er stengt for kommentarer.