Sønn og bror til pastor Artur Pawlowski med appel til verdens kristne om fredfull protest mot regimet i Canada

Pastor Dawid Pawlowski og pastor Artur Pawlowski sønn, Nathaniel retter nå en appel til troens folk verden over. “Dette er hans femtende arrestasjon og femte gang pastoren fengsles fordi han utfører sin oppgave som pastor under Corona-pandemien”. Vi oppfordrer kristne over hele verden til en fredfull protest mot myndighetenes behandling av pastoren. Den polskfødte pastoren sitter igjen fengslet da han ble arrestert den 8 februar fordi han holdt en tale den tredje februar i forbindelse med “frihetskonvoien i Canada.” Som kjent har lastebilsjåfører og andre den siste uken demonstrert mot myndighetenes Covid-tyranni og vaksinetvang.

Pastor Artur Pawlowski er blitt Canadas svar på Hans Nielsen Hauge og sitter nå fengslet fordi han gjør sin jobb som pastor og hyrde. Her er Nataniel og pastor Dawid Pawlowski`s appel til Guds menighet verden over.

https://www.youtube.com/watch?v=kYWoUobaVnM

3 tanker om “Sønn og bror til pastor Artur Pawlowski med appel til verdens kristne om fredfull protest mot regimet i Canada

  1. Det finnes INGEN person med IQ over 50 som tror at den kanadiske globaleliten eller resten av den suidicale vesten gir etter overfor “fredfulle protester”. Til det er det altfor mye som står på spill – nå eller aldri. Verdensregjeringen er planlagt siden 1900-tallet. Og disse gangsterne gir seg aldri på harde møkka. Det er kun Gud som har makt til å knuse disse selviske, psykopatiske statslederne.

    8
    2

Det er stengt for kommentarer.