Sommerstevne i Nardus sekten: Pass på barna deres!

Det florerer med incest i sekta sier tidligere medlem

nardusKortspill og drikk…...er ingenting i forhold til det, som jeg har opplevd i min oppvekst i Nardus. Det verste er at det florerer med incest i sekta. Og det aller verste er at sekta håndterer sakene internt sånn at ofrene blir enda større tapere enn de var på forhånd. Ja, jeg var en av ofrene. Resultatet er at jeg har fått overdosis av alt som heter Gud og Halleluja. Holder meg langt unna….Nå har jeg fått tingene som skjedde meg i Nardus på avstand. Det har tatt meg en del år med mange forskjellige plager. Alt fra overvekt, sosialfobi til angst. Tenker konstant på hva som folk EGENTLIG har i sikte.

Noe av det jeg har konkludert etterfølgende er at TT er en psykopat. En meget sjarmerende psykopat som kan få (ikke minst kvinnene) til å sitte med vendte øyne. Han har derutover en enorm evne til at få folk til å føle seg skyldige. Så skyldige at de mister al dømmekraft og egentenkning. Etter at incestsaken jeg var en del av kom fram, ble menigheten samlet. Overgriperen  ble presset til å be om tilgivelse. Så sa eldstebroderen “Nå er det tilgitt og den som nevner det i fremtiden gjør like stor synd – som denne mannen har gjort – mot Gud!”. Overgriperen ble ved med å behandle familien sin grusomt og ble hjulpet av Nardus. Blant annet ble han plassert på Oggetun mens barneleiren fant sted!. Jeg har gått rettens vei med saken. Men først for et år siden orket jeg det. Men det nytta ikke så mye. Saken var for gammel, sa de. Ta godt vare på barna deres!

Bekreftet av tidligere medlemmer

Nardus bevegelsens slette håndtering av ofre for seksuelle overgrep blir bekreftet av andre tidligere medlemmer av sekten. I et annet forum sier et tidligere medlem dette: “Jeg støtter jenta fullt ut.. Og det etter egen erfaring i menigheten og Torkild terkelsen.. Torkild sier det står flere sammen med han, men da kan jeg si, at det står flere sammen med meg, han bruker igjen trusselen om den enes brød, den andres død? så får vi se hvem som har rett, han mener dermed at denne jenta kommer til helvete??? Det sier ALT om denne predikanten.. Da sier jeg det samme til han… for jeg tror svært sterkt som troende og frelst i jesu navn, at det IKKE er jenta som kommer til helvete her.. Og slike trussler er forkastelig og sier sitt om sektas fremgangsmåte, trussler, manipulering og underkuelse, jeg har selv erfart dette i 13 år… Jeg kan bekrefte at mye av det jenta sier er SANNHET..Torkild frøs meg ut fra dag en, fordi jeg sa han i mot, dette ble lite godt motatt, men siden jeg var gift med en av Nardus gull gutter, følte jeg meg pliktet i en årrekke til å se på og godta alt det som ble sagt og gjort rundt meg, nå som jeg har forlatt Nardus, har INGEN leta etter lammet som ble borte som det så pent står om i Bibelen,Ingen har brydd seg katta om hvordan det går med meg, jenta sier: med en gang du vender ryggen til dem, er det ingen som bryr seg, det kan jeg bevitne på det sterkeste. Nå er det godtatt å finne ufrelste kjærester, forlove seg mens enn enda er gift med en kristen kone, og har barn, nå er det godtatt å leve i seksuell synd, samboerskap og verre til, tilogmed frarøve gode foreldre sine egne barn.. Nardus skader barns fremtid. Så nå er det bare å vente til MIN historie kommer i media, og kanskje flere med? Så får vi se hvor lenge Terkelsen kan forsvare det han driver med? Han er en fornektelsenes mann, en mann som ikke finnes ydmyk eller er motakelig for selkritikk, han snakker varmt og å tilgi, men eier ikke tilgivelsens ånd selv.. Torkild preker så pent om hva som er riktig og galt, men etter møtet går han å gjør akkurat det han selv i forkynnelsen sier at enn ikke skal gjøre… Historien er lang, men en verre baktaler,fordømmer,og ulv i fåreklær skal enn lete lenge etter…..” skriver en ung kvinne bosatt i nærheten av sektens leirsted utenfor Kristiansand

 

2 tanker om “Sommerstevne i Nardus sekten: Pass på barna deres!

  1. Jag har också sagt emot Torkild men aldrig blivit utfryst. Torkild uppfattar jag som en gudsman, sänd av Gud.

    0
    2
    • Dessverre er det noen som har opplevd å bli fryst ut. Torkild Terkelsen selv, en en hyggelig fyr og selv om jeg har punkter jeg er uenig i ham med, så tror jeg nok at Terkelsen som andre som bekjenner tro på Jesu frelsesverk, av nåde, ved tro -vil være en del av skarene som skal lovprise Gud i evigheten.

Det er stengt for kommentarer.