Søkelys vil med dette ønske våre besøkende et riktig godt nyttår -med Jesus i sentrum

Med ønske om godt nyttår til alle våre lesere

Søkelys vil med dette ønske alle våre lesere et riktig godt nyttår og med dette ordet for 2018:  “Kom Jesus Kristus i hu, som er opstanden fra de døde, av Davids ætt, efter mitt evangelium, for hvis skyld jeg lider ondt like til dette å være bundet som en ugjerningsmann; men Guds ord er ikke bundet.  Derfor tåler jeg alt for de utvalgtes skyld, forat også de skal vinne frelsen i Kristus Jesus med evig herlighet.  Det er et troverdig ord; for er vi død med ham, skal vi og leve med ham; holder vi ut, skal vi og herske med ham; fornekter vi, skal han og fornekte oss;  er vi troløse, så er han trofast; for han kan ikke fornekte sig selv. (2 Tim 2,8-13) Godt nyttår alle sammen.

17 tanker om “Søkelys vil med dette ønske våre besøkende et riktig godt nyttår -med Jesus i sentrum

 1. Ønsker alle et velsignet nytt år. Samtidig benytter jeg anledningen til å takke for meg på søkelys.
  Som tidligere nevnt, flytter jeg til utlandet i januar. Herren har kalt meg til en tjeneste, og foreløpig har jeg tatt på meg et engasjement på 2 år, men med mulighet for forlengelse!
  Jeg har hverken tid eller lyst til å engasjere meg hverken på søkelys, eller på andre debattfora eller sosiale medier.

  Jeg opplever at Gud har kalt meg til et spesielt og svært meningsfullt oppdrag, som jeg ser frem til med forventning, entusiasme og glede!

  Min e-postkonto vil bli deaktivert fra i morgen ettermiddag.

  Ønsker alle Guds rike velsignelse i det nye året.

  Forkynneren 3, 2-8

  5
  2
  • Du vil bli savnet på søkelys.
   Guds velsignelse for tjenesten som Herren har gitt deg.
   Et riktig godt nyttår til deg og dine.

   4
   1
  • Godt Nytt år Ansgar og da mener jeg hele året og det som ligger foran deg i årene fremover. Guds velsignelse ønsker jeg for deg og din familie, for den jobben som ligger foran deg.

   Må alt det du skal ta deg fore lykkes for deg, og måtte Jesus gi deg autoritet over hvert sted du setter din fot på. Gå med stor frimodighet, for du vet at det gir stor lønn.

   Gå vær dag inn i ditt hemmelige sted med Jesus, der ingen andre ser eller hører, bank på Jesu hjertedør, og tre inn for Den Allmektige igjennom forhenget og rett foran tronen. og fortell Herren Gud alt det som ligger på ditt hjerte, både av sorger, gleder, vanskeligheter og problemer, selv om du får en flis i fingeren, fortell Jesus om det.

   Lykke til og Gud velsigne deg.

   Mvh RJ

  • Godt nyttår til deg Ansgar. Blir litt rart når du ikke kommenterer her lenger, du har vært her ganske lenge og er på en måte blitt endel av ” inventaret “. Du vil bli savnet i kommentarfeltet. Alt godt ønskes deg videre.

  • Lykke til med din misjon blandt molboene i Danmark, Ansgar Braut.
   Jeg så at Molbo Misjonen utlyste stillingen og tenkte selv at jeg skulle søke på stillingen. Men jeg så at jeg ikke var kvalifisert da et av kriteriene var gymnas nivå i fysikk og kjemi.

   Men jeg er glad for at du fikk denne stillingen da du er veldig godt kvalifisert. Jeg regner med at du vil få en fin tid som misjonær blandt molboene i Mols, Danmark. Måtte du frelse alle disse hedningene der !

 2. Jeg ønsker alle et riktig godt år.

  Glem bare ikke at alle elefanter er buddister. Har man en elefant i stua er man gjest til en hedensk buddist.
  Man skal ikke ha andre guder enn meg, sier Gud. Har man en elefant i stua bryter man dette budet.

  Dette er veldig viktige greier og noe som mange blandt dere helt overser i deres jakt på penger, karriere og hygge.

 3. Sitat: “Han har INGEN medhjelpar.”

  Ikke..? Hvem var det han snakket til i 1. Mosebok 1:26?

  ” Gud sa: «La OSS lage mennesker i VÅRT bilde, så de ligner OSS!

  Var Han blitt pre-senil og snakket med seg selv? Nei du Torstein. Han snakket til sin enbårne himmelske sønn som var båret frem av bare EN – Jehova selv. De andre “himmelsønnene” – englene – og menneskene ble “båret frem” av to, Faderen OG sønnen, og følgelig to-bårne.

  2
  2
 4. Jeg må bare akseptere og konstatere at du ikke tror på Det Gamle Testamentet Torstein. Det gjør jeg:

  ” Gud sa: «La OSS lage mennesker i VÅRT bilde, så de ligner OSS!” (1. Mosebok 1:26)

  At Han i neste vers presiserer at Han ved dette altså OGSÅ skapte oss i SITT bilde er da ingen motsetning.

  La OSS lage middag, sa jeg til kona i dag. Til sønnen vår sa jeg litt senere: -Kom og spis! Nå har JEG gjort klar middagen.

  2
  2
 5. Jeg aksepterer at du ikke tror på 1. Mosebok 1:26, Torstein. Du behøver ikke gjenta det flere ganger for min skyld.

  I bokhandlerne får du korrekturlakk som du kan bruke til å fjerne dette skriftstedet:

  ” Gud sa: «La OSS lage mennesker i VÅRT bilde, så de ligner OSS!”

  2
  3
 6. Torstein Langesæter: “Dette vert siste kommentaren min på Søkelys.”

  Det er noe kjent med disse ordene. Jovisst..! De dukker opp hver gang noen ikke klarer å svare ut i fra Bibelen…

  2
  3
 7. Så la oss derfor nå slå fast det som Guds troverdige ord fremholder i 1. Mosebok 1:26 om at det var flere enn Jehova Gud til stede under skapelsen av menneskene:

  ” Gud sa: «La OSS lage mennesker i VÅRT bilde, så de ligner OSS!”

  Kristne vet at den andre personen var Jesus i sin førmenneskelige tilværelse. Johannes kaller ham “ordet”. Dette er svært naturlig ettersom han var den første Jehova kunne snakke til med ord da han var/er “den førstefødte fremfor enhver skapning”. Han var Guds første skapning – selveste odelsgutten.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.