Smittetallene i Israel øker ettersom effekten av tredje dose vaksine ebber ut

Corona-smitten er igjen på vei oppover i Israel etter at effekten av tredje dose nå begynner å avta. Flere snakker nå om at det kan bli nødvendig med en fjerde booster-dose innen relativt kort tid. Den positive effekt av vaksinene syntes å bli kortere og kortere mellom hver dose som gis, og folk som har fått tredje dose med Pfizer opplever langt raskere at nivået av antistoffer i blodet faller. I tillegg indikerer tallmaterialet at den tredje boosterdosen ikke virker spesielt effektivt på Omicron som nå er i ferd med å overta for Deltaviruset.

En israelsk intensivlege som ønsker å være anonym av hensyn til sin stilling ved et sykehus i Tel-Aviv sier rett ut at vaksinene kan vise seg å bli en katastrofe. Folks naturlige immunitetsforsvar er blitt redusert av vaksinene, og dette gjør pasienter langt mer sårbar for å bli alvorlig syke av mindre farlige virus eller infeksjoner. Truslene fra stadig nye mutasjoner gjør også at fremtidige vaksiner vil ha begrenset effekt og verdi i behandlingen av Covid-syke. Å manipulere med folks naturlige immunitetsforsvar er ikke noen gunstig løsning heller, og konsekvensene på folks helse kan bli uante. Vi vet lite om de langsiktige virkningene av Covid vaksinene, men en umiddelbar virkning er en økning i tallet på overraskende hjertestans blant folk som har mottatt vaksinen,” sier legen som vil være anonym. Å kritisere åpent den offisielle vaksinepolitikken i Israel vil lett kunne føre til problemer med ansettelsesforholdet. Israel startet som første land i verden med 3. dose den 1.august. Men nå opplever de igjen en stor økning av covid-tilfeller, og starter umiddelbart med dose 4. USA er blant flere land som vurderer å gjøre det samme. Mange løfter på øyenbrynene og lurer på hva vaksine nummer 4 skal klare som ikke de tre andre har klart.

11 tanker om “Smittetallene i Israel øker ettersom effekten av tredje dose vaksine ebber ut

 1. En “anonym lege” sa:
  Folks naturlige immunitetsforsvar er blitt redusert av vaksinene, og dette gjør pasienter langt mer sårbar for å bli alvorlig syke av mindre farlige virus eller infeksjoner. Truslene fra stadig nye mutasjoner gjør også at fremtidige vaksiner vil ha begrenset effekt og verdi i behandlingen av Covid-syke. Å manipulere med folks naturlige immunitetsforsvar er ikke noen gunstig løsning heller, og konsekvensene på folks helse kan bli uante.

  Finnes det noen bedre dokumentasjon på at covidvaksinen ødelegger imunforsvaret?

  Det som har vært kjent lenge er at smittevernstiltak mot covid har redusert andre typer smitte ganske betydelig. Faktisk så mye at årlige dødsfall pga vanlig influensa og lignende smitte har redusert dødsstatistikken. At dette reduserer folks imunsystem er kjent.

  De som ble hardest rammet av spanskesyken var friske ganske unge mennesker som var født etter en tidligere influensaepidemi. Det var denne epidemien som gjorde de eldre mer motstansdyktig. Men det var ganske sikkert mange som døde av denne også. Så spørsmålet om denne tidligere epidemien var bra eller dårlig totalt sett kan kanskje sammenlignes med dagens vaksinering.

  Antagelig vet ingen sikkert.

  Min egen “anonnyme lege”, som er overlege på et stort norsk sykehus, sier at man bør vurdere sin egen helse og veie dette opp mot sannsynligheten for å bli smittet og faren for bivirkninger.

  Men som jeg tror noen har nevnt tildligere. Cuomo i New York avviste demonstrativt sykehusskipene som Trump sendte for å avlaste overfyldte sykehus. Han lot i stedet coronapasienter bli lagt inn på gamlehjemmene. Resultatet ble massedød av eldre mennesker.

  1
  2
  • Jeg hopper rett til boosteren av den 22 dosen jeg.
   Hvorfor la seg stikke 21 ganger når det er dose nr 22 som gjør underverket? Dose 22 dekker både Covid, delta, omicron, delta+ og de 98 mutasjonene som vil oppstå herfra og frem mot 2030…

 2. En bekjent av meg har fortalt at Kjell Andersen ble fullvaksinert i Mai/2020, og fikk dose 3 i forrige uke. Han er usedvanlig flink å bruke munnbind, og spriter seg flittig.

  Den angivelige vaksinemotstanden er et oppmerksomhetsbehov/et behov for økt antall klikk for å få mer annonseinntekter, for å supplere minstetrygda.

  Som sin angivelige kjærlighet til trump, er det stort sett falske nyheter på dette nettstedet.

  4
  1
 3. AstraZeneca: Oppfriskningsdose effektiv mot omikron

  https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/astrazeneca-oppfriskningsdose-effektiv-mot-omikron/ar-AAS5akN?ocid=msedgntp

  Det er tydeleg at produsenten har lyst å bli kvitt lageret.
  “Oppfriskningsdose”
  ————————
  FHI mener, basert på analysene, at alle som velger denne vaksinen i Norge utsetter seg for større risiko for sykdom og død, enn å vente på en annen vaksine.
  ————————
  ADVARER MOT PREDIKANTER SOM BER FOLK DROPPE VAKSINE
  En rekke kristenledere har gått sammen for å advare mot predikanter som ber folk å avstå fra vaksine. De ber om at man hører på fagfolkene.

  Det er Sten Sørensen, pastor i Troens bevis, som har tatt initiativet til oppropet, skriver Dagen.

  – Nå må vi høre på fagfolk som sier at det eneste som hjelper mot pandemien, er vaksinen, sier Sørensen.

  I oppropet står ledere fra blant annet Norges Kristne Råd, Pinsebevegelsen, Metodistkirken, Det Norske Baptistsamfunn, Betania og Norsk Luthersk Misjonssamband sammen om å advare mot å ikke ta vaksinen.

  «Vi syns det er problematisk at noen predikanter advarer mot vaksinen av religiøse årsaker. Samtidig som det blir forkynt mot vaksinen, blir mennesker smittet og mange er blitt alvorlig syke fordi de ikke er vaksinert,» heter det blant annet i oppropet.

  Smitteverntiltakene som regjeringen har innført, gjør det igjen – for andre jul på rad – vanskelig for kirker å avholde julegudstjeneste i år. (NTB)

  • Sørensen ute å gneldrer nå IGJEN?

   Sa han noe om Jesus denne gang?
   Tviler jeg på.

   Hvorfor tror de noen hører på dem?
   Jeg ler!! Er de leger liksom? Forskere? Svært belest om dette? Jeg ler!!!
   Hvis jeg jeg visste det var noe fra Herren de sa så hadde jeg hørt på dem.

   Vi tar – eller ikke tar vaksine fordi vi kan undersøke å tenke vi som dem😊

   Kristenledere tar virkelig kaka nå for tiden!

  • Enig med deg Hannah. Har sagt lenge at jeg skjønner mindre og mindre av mye av forkynnelsen som er i dag.

  • Godt å vite du er der ute Betina. Kjenner ikke kristne igjen…

   Julen er rar.Alt er rart. Alle prater om covid og dyre gaver. Og at snart blir alt bedre. Det blir ikke bedre. Men det går bra😊

   Og prater jeg med jeg med kristne om noe som blir litt for mye «kristent» for dem, så blir det stille, eller de skifter tema. Heldigvis er det noen få som det ikke skjer med.

   Ærlig talt det er jo jul -tenker jeg. JESUS har jo bursdag!!😊

   Anbefaler deg Jack Hibbs YouTube
   Og Jan Markell f.eks.

   https://youtu.be/GpFfQqxC1l8

Det er stengt for kommentarer.