Skyttertalent Julie Paulsen Johannesen (21) døde brått, kommentarfeltet på Inyheter peker på vaksinen

Det 21 år gamle skyttertalentet Julie Paulsen Johannesen døde brått og uventet, kunne vi lese i media i dag. Nyheten om dødsfallet fikk oppmerksomhet i en rekke medier, deriblant TV2 og Dagbladet. Også Helge Lurås nettsted “Inyheter” omtaler dødsfallet og i kommentarfeltet der er det mange som slår fast: “Corona-vaksinen”. Noen dager etter at hun kom tilbake til Texas, ble hun funnet død på rommet sitt ved universitetet hun gikk på, melder Norges Skytterforbund tirsdag. Det er ikke tvil om at 21 åringen var fullvaksinert, for det har vært et krav for innreise til USA. Men om dødsfallet kan knyttes opp mot vaksinen er bare spekulasjoner.

Det har vært forholdsvis mange bråe og uventede dødsfall etter at vaksinen ble introdusert for verden. Nå har det alltid vært slik at noen har dødd brått og uventet også tidligere, men ikke i det antall vi har sett etter massevaksinasjonen med Coronavaksine. Det føles nå nesten som om bråe og uventede dødsfall blant unge er blitt den nye normalen. I kommentarfeltet i Inyheter er mange overhode ikke i tvil: “Ja, Harry Belafonte ble 96 og denne idrettskvinnen som sikkert måtte bli boostret før hun fikk lov å skyte i Texas – 21 år. Verdens helseorganisasjon ønsker at dette skal skje med alle – tvangsvaksinering; løsningen er utmelding før vi mister alle våre beste,” skriver Siggi. Roald Bentzen følger opp med “RIP – Hilsen Uvaxa”, mens Invernes slår fast “Og enda går de som phusjet vaksiner fritt rundt i våre gater 🤬”  Lavila skriver: “Pfizers egne studier er åpne og tilgjengelige for alle. Der kan vi lese om den fatale vaksinen, og forstå at vaksinen mest sannsynlig er årsaken til at folk dør uten noen særlig “grunn”. Det er rart hverken mainstream eller alternative medier er interessert å presentere disse dokumentene for folk. Det fremgår at vaksinen er langt farligere enn viruset.” Animal Farm_1984 skriver ett eneste ord: “Vaksine” . SilentMajority skriver: “USA student = vaxx’ed. So so SAD.” Mens Roxtar følger opp med: “Konsensus er C19-vaksinen, ser det ut til.”

“Venstresiden i Norge, med TV2 og NRK på slep, ønsker at alt fokus rettes mot ‘naturlige årsaker’, ‘det er slikt som kan skje’. Noen annen grunn kan denne siden ikke se for seg og slik blir det. Det er jo vanlig i PK verden at folk dør unge uten årsak. De blinde vil ikke se uansett hvor mye bevis de får. Spørsmålet er hvorfor de fakta resistente er åpen for alle andre mulige dødsårsaker enn at den katastrofale vaksinen kan være årsaken? Det er ingen overraskelse at genterapi ‘vaksinen’ dreper. Det er dens hele hensikt. De som har fått dette injisert, det tar enten kort eller lang tid. De som har fått genterapi får smake konsekvensene uansett hvor fakta resistente de er. Ingen i big pharma ønsker at folk skal være helt friske, hva skulle de tjene penger på hvis så?,” skriver “Snowice”. Signaturen Gixxer avslutter: “En haug av unge folk dør plutselig, men hvorfor? Vi vet. Men, ingen helsemyndigheter vil ta tak i det. Ufattelig trist. RIP. Det er ikke uten grunn at Den Hellige Ånds røst advarte lydhøre kristne mot å ta Corona-vaksinen. Den “stinket” allerede da den ble introdusert av tidligere president Donald Trump som et stort mirakel. Prest Ludvig Nessa la i går kveld disse sitatene ut på Facebook. Illustrerer løgnene som er blitt brukt for å få folk til å la seg vaksinere.

13 tanker om “Skyttertalent Julie Paulsen Johannesen (21) døde brått, kommentarfeltet på Inyheter peker på vaksinen

 1. Innen 5 år er det blitt sagt, inne 5 år vil alle som har fått i seg Pfizer vaksinen være døde og mye kan tyde på at det stemmer

  1
  4
  • Jeg er redd folk er ute av stand til å se forbindelsen mellom vaksinen og folk som tar kvelden brått og overraskende.
   Det er som Jesus sa: De skal se men ikke skjelne.
   Folk har rett og slett ikke peiling på hva slags gift de har fått i seg.

   2
   4
  • Det er så alvorlig og skremmende. Vi har alle noen vi er glad i som har tatt denne sprøyten, både en og flere ganger. Ikke vet jeg om det samme er med testene, så å gå rundt og tenke på dette er bare helt grusomt. Det står «vredes, men synd ikke», så da får jeg lov å kjenne på det for alle de jeg er glad i, og på vegne av alle unge og eldre som har tatt dette fordi de har vært presset til det, og eldre som har fått dette uten å forstå hva de har fått. Det er fremdeles et tabu å si noe om det, men det lekker i alle ender, bare synd at så få setter det i sammenheng.

   4
   4
  • «Mannen med hjåen». Det verste er å ikke nå himmelen, ikke få komme inn i Guds rike og sitte til bords i Jesu bryllup. Guds fred er ubetalelig, ingenting er som den, og å ha vissheten om at man tilhører Jesus.

  • Søkelys, har du mulighet til å slette den overflødige kommentaren som er make?

 2. At så få folk reagerer ikke reagerer på sammenheng, er totalt uforståelig. Det er bare grusomt alt som skjer nå, og når jeg ser den covid»vaksinen» er det som å se noe helt annet.

  4
  4
  • Du som hele tiden er som en klegg med å trykke ned kommentarer der andre uttrykker sin medlidenhet med mennesker som er gått bort, har du ikke heller en kommentar om hva du mener om dette?

   3
   3
  • Mange av oss opplever det, Betina
   Jeg bryr meg ikke. Men forstår at du reagerer. Men det er bare slik her at noen vil kanskje aldri bli voksne, vennlige, høflige og saklige. Men det får være deres problem.

   Vær obs på at det KAN også være kristne som reagerer på at det kan bli VÉL mye trist fra deg. At vi er IKKE kalt til dette, men noe helt annet. Og mens jeg ikke har noe behov for å trykke ned, så forstår jeg godt en kristen jeg kjenner som hadde gjort så. For MEG så lyser allikevel din godhet, klokskap, medlidenhet, omsorg, engasjement og oppmuntring som regel ut gjennom kommentarene dine, uansett hva du skriver.

   Men det du ser av urett, ondskap m.m KOMMER bare til å eskalere Betina. Og det er jo fælt. Men jeg synes ærlig talt det er helt ok. Slik SKULLE det bli. Vi ser Bibelen gå i oppfyllelse. Gud HAR kontroll. Til sommer eller jul er det noe verre kanskje. Men i Herrens hender er du trygg, Betina.

   Med dette virker det kanskje som om jeg synes ditt engasjement er uviktig. DET er i såfall ikke meningen.

   Noe jeg funderer på…Jeg har tidligere tenkt at OM det er noe bevisst ondskap i vaksiner og test, da var det noen som fikk det og noen som ikke fikk det.

   Men i det siste har jeg tenkt mer og mer at alle fikk likt. Men at de som tåler mindre/er ømfintlige/har f.eks. mye allergif fra før, får skader, bivirkninger eller dør.

   Rundt meg har jeg personer som tåler «alt» av medisiner og ting vi har rundt oss som ikke er bra -i rikelige doser i årevis uten å ta skade. Og andre som tåler lite eller nesten ingenting, og sliter en del.

   Observerer endel rundt meg. Vet det må mere til enn observasjon for å VITE (og vil kanskje aldri finne sikkert svar) men ser at dette stemmer en del.

   Men tenker at
   it is what it is.
   Kan ikke få gjort noe med det. En dag blir alt perfekt😊👍

  • Jeg får stort sett tomler ned hele tiden på Søkelys, som de fleste andre, så det er jeg vant til. Det jeg reagerer på, er å trykke ned kommentarer der flere uttrykker empati med ofre for denne sprøyten, er det ingen empati å spore, uansett hvor negativt det er. Det er ikke måte på hvor empatisk man skal være tvunget til å være ovenfor helt andre bisarre ting i samfunnet.

   Jeg kommenterer stort sett på artikler som gjelder dette, også av private grunner der jeg ser det jeg ser, og det er ikke bra. Jeg har advart der jeg har kjent for det, lenge før jeg hadde peiling på denne testen. Den har stjålet min sjelefred, og skapt en type frykt i meg som jeg ikke har hatt tidligere. Derfor er det ikke så mye positivt å skrive hjem om det som skjer.

   Jeg trenger ikke være likt på Søkelys, men jeg forbeholder meg retten til å kommentere denne «pandemien» som har dimensjoner langt langt utover det som til nå er synlig. Det er ikke noe positivt å skrive om denne sprøytens virkninger, og det er det som engasjerer meg. Så får andre mene det de vil. Redd ungene sier bare jeg.

   3
   3
  • Du sa redd ungene…

   Jeg kjenner ikke noen barn som har tatt noe vaksine på veldig lenge. Enten er den noenlunde trygg eller så fortsetter skader og bivirkninger å komme, og flere dødsfall etter hvert. Får håpe på det første.

   Svært mange har sagt barna mine skal ikke ha flere nå, det får holde, eller skal ikke ha i det hele tatt. Det er ganske mange av de foreldrene.

   Av ungdommene -da det holdt på, så var det svært svært få som ikke tok en eller to sprøyter. Kjenner få som tok tre. Av voksne rundt meg vet jeg knapt om noen som lot være, men har skjønt i ettertid at flere skjulte det at de ikke tok. (Det var den der om å ta en for laget da, og mormor dør hvis du lar være. Folk var rett og slett ufyselige) De fleste som var imot gav allikevel etter senere, pga press. Det mener jeg var galt. De skulle stått på sitt. Trist heksejakt… Man velger selv hva man vil ha i kroppen sin.

   Erna var grusom mot dem som hadde latt være, og skulle liksom sette dem på plass. Det passet hun på å gjøre 1dag/dager (?) etter hun gikk av i 2021. Da var hun tøff i trynet. Hun hadde ingenting med om vi valgte å vaksineres eller ei.

  • Det er sikkert Gransker som trykker tommelen ned.
   Gransker er blant de som betvilte all anti-vaksine informasjon og opererte som betvileren Thomas i bibelen.

   1
   4
  • Vaksinesvindel, Er ikke Gransker mer kjent for å ta en voksen kommentar hvis han reagerer på noe da?

   Så effektivt du bruker tiden din da…Det krever ikke akkurat så mye å slenge ut noe du bare tror…😊

   Jeg tror folk vet bedre enn deg hvor de har Gransker.

   De av dere som sliter med ham gjør det fordi noe stikker lite grann i dere når dere gang på gang ser at han fremstår som ærlig, sannhetssøkende, tolerant og ikke minst høflig mot dere -samme hvor respektløst og lite mandig dere kommenterer.

   Så nydelig å vite at jeg er helt sikker på at jeg -i tillegg til Jesus, skal sitte til bords en dag sammen med bl.a. Peter som elsket Jesus og tvilte da han så på bølgene, Noah, bestemor, Gransker, Thomas tvileren og noen flere fra Søkelys. Der blir det perfekt.
   Ingen stygg tone. FOR en glede bare det…🥹

   Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, ydmykhet og selvbeherskelse. (Gal.5:22)

   5
   1
  • Jeg er ikke tilhenger av å slå ned på noen ved å bruke bibelvers. Det gjøres altfor ofte. Jeg har nok gått i den fella selv også.

   Og det var ikke meningen her. Jeg skrev like mye til meg selv, og verset dukket nok opp som et sterkt ønske i mitt hjerte om at det skal bli en finere tone på siden til Kjell, for det er virkelig ille her inne…Det finnes MYE uoppgjorte ting her inne🥺 Det er ikke bra for noen å gå med slikt.

   Verset minnes jeg ekstra godt pga at Gransker nevnte det til oss alle tidligere her inne. Ordene overbærenhet og selvbeherskelse festet seg hos meg.
   Vi har alle noe å jobbe med. Og det er meningen at vi skal VOKSE.

   Det er meningen at vi kristne skal hjelpe hverandre, oppmuntre hverandre, ved Guds Ord og bønn.
   Gud forteller oss det faktisk i Kol. 3:16:

   «La Kristi ord få rikelig rom hos dere! UNDERVIS OG RETTLED HVERANDRE med all visdom, syng salmer, viser og åndelige sanger til Gud av et takknemlig hjerte. 17 Og la alt dere sier og gjør, skje i Herren Jesu navn, med takk til Gud, vår Far, ved ham»

   Og like lite som jeg tror at kun menn skulle synge salmer for hverandre😁 tror jeg heller ikke at kun de skulle rettlede/undervise.

   Det er et fantastisk kapittel og vi trenger det SÅ, alle sammen -å være i Ordet, og også få med oss mer fra samme kapittel:

   «8 Men legg nå av alt dette: sinne, hissighet, ondskap, spott og rått snakk. 9 Og lyv ikke for hverandre! For dere har kledd av dere det gamle mennesket og dets gjerninger 10 og iført dere det nye, det som blir fornyet etter sin skapers bilde og lærer ham å kjenne»

   Synes dette er SÅ fantastisk:
   Vi er iført det NYE😊
   Altså; det LIGNER IKKE på det gamle i det hele tatt😊 OG, i tillegg, så blir det fornyet👍 Fornyet!
   Fantastisk!!!

   5
   1

Det er stengt for kommentarer.