Skoler i Utah (USA) har forbudt Bibelen

Flere skoler i den amerikanske delstaten Utah har nå forbudt Bibelen fullstendig, skriver The Salt Lake Tribune, (bak en betalingsmur) Bibler skal være blitt fjernet etter at flere foreldre har utformet en høyprofilert klage på Bibelens tilstedeværelse i skolen. Nyheten om dette er blant annet blitt delt av California-guvernør Gavin Newsom som konstanterer dette på sin Twitterkonto. I følge klagere er Bibelen ikke passende for barn i tidlig skolealder -og flere skoler har begynt å fjerne Bibelen fra sine områder.

8 tanker om “Skoler i Utah (USA) har forbudt Bibelen

 1. Er det noen som tviler på om vi har gått ut av nådetiden og inn i trengselstiden, dette er ett soleklart eksempel på kristendomsforfølgelse.

  3
  1
  • Jesus brukte bildet med fødselsveer for å beskrive trengelstiden vi nå er inne i. Det strammer seg til. Mørket skal bli dypere og dypere i verden og blant frafallskristne som har latt seg forføre av falsk lære skal forvirringen være stor. Men Gud vil også holde fast i de hellige som holder seg helt til Herren sin Gud.
   Vi er i begynnelsen av den store trengsel. Apokalypsens ryttere på de ulike hester hører vi hovslag fra og ser tegn fra hele verden.
   Kristne skal lutres og hellliggjøres slik at de er en brud uten flekk og lyte. Herre kommer med sitt lys i trengselstiden!!
   Hold ut og hold fast!

   5
   2
 2. Det finnes jo massevis av eksempler på forfølgelse av kristne i verden. Hvorfor henger dere, dere opp i de tilfellene der det ikke er tilfellertt

  Ingen hindrer foreldre i å ha 100 bibler hjemme, i butikken sin, eller som tapet begge steder.

  Jeg kan være enig i at dette fremstår noe latterlig, samtidig, når du ser hva amerikanerne sensurerer for barn (gjerne i regi av konservative kristne) har vel Bibelen innhold som rammes av disse reglene.

  Her har du jo folkemord, homofili, sex, massemord, voldtekt, voldtekt av engler og alle tenkelige former for drap.

 3. https://www.bbc.com/news/world-us-canada-65794363

  Ja, ser man det. Dette har skjedd pga. lover innført etter press fra konservative kristne om å forby bøker med «pornografisk og vulgært innhold».

  Dette faller jo godt innenfor disse bestemmelsene presset fram av konservative kristne, som ikke har vært ønsker av andre.

  Loven må være lik for alle. Fjerner man disse bestemmelsene som sensurerer og fjerner bøker slik demokratene og de liberale vil (fjerne sensuren altså) så kan Bibelen komme tilbake,

  De som har presset gjennom å fjerne biblene har jo nettopp gjort det for å fjerne sensuren og svartelisting av bøker, Det er ikke deres lov som fjerner Bibelen. Det er loven de vil fjerne som gjør det.

  2
  2
 4. NOE HELT ANNET
  De siste par dager har DHÅ talt til meg og sagt fra at jeg må gi av min tiende til Søkelys. Det er et stort arbeide som utføres av Kjell for å holde oss oppdatert om hva som skjer i de kristne verden – og i den andre.

  1
  5
  • DHÅ har talt til meg i flere år om å IKKE gi penger til søkelys

   Du har nok feil ånd Ture.

   2
   3
 5. Skoler i Utah har forbudt Bibelen, ja slik kan det gå når trump sitt parti styrer.
  Ingen tegn til mangfold dessverre.

  4
  2

Det er stengt for kommentarer.