Sju dager til 23 september -Paul Begley tror Antikrist vil reise seg i løpet av de kommende sju år

Nøyaktig en uke unna 23 september 2017 som mange kristne tror vil bli en viktig profetisk dato fordi det angivelig vil oppstå en spesiell konstellasjon mellom stjernetegnet løven og stjernetegnet jomfruen, som man mener vil være oppfyllelsen av Johannes Åpenbaring kapittel 12. “Når jeg voknet denne morgen, så kom Herren til meg i bønn, og Han sa: “Sju dager, men som i Noa’s dager er døren åpen,” og deretter ledet Herren meg til 1.Mosebok 1,14,” forteller Paul Begley i sin side video.

Skal vi tro den kjente internett figuren, vil de neste sju år frem til 2024 være “tiden for Antikrist”, noe som i følge Begley’s “åpenbaring” vil bety at Antikrist vil begynne å reise seg og bevege seg oppover på den politiske rangstigen.. I følge Paul Begley vil Antikrist i løpet av de kommende sju årene innta posisjoner slik at han kommer til makten,” slår pastor Begley fast i videoen. Få med deg resten av det budskapet pastor Paul Begley deler i sin aller siste video

27 tanker om “Sju dager til 23 september -Paul Begley tror Antikrist vil reise seg i løpet av de kommende sju år

 1. En mann som forholder seg til “stjernetegn”, ekskluderer seg selv fra å bli tatt på alvor.
  Guds Ord advarer klart og tydelig mot slike som Bagley:
  Jesaja; 47, 13

  • Disse fantasiene er ikke villere enn all overtroen i Bibelen. Profetier og andre usannheter er synd og skam for dem som virkelig tror, men samtidig morsom underholdning for oss som står utenfor det teologiske apeburet og ser inn.

  • Alle mennesker som er født på ny er i troen på Jesus Kristus. Det er en Guds åpenbaring av evangeliet for våre hjerter. Det ser ikke verden.
   Ved å si at Bibelen er overtro er dårskap. Man vet rett og slett ikke bedre. Menneskets hovmod skal en dag knekkes. Den dag vår Herre Jesus kommer igjen i sin herlighet med alle sine hellige. Vi lever enda i nådens tid hvor evangeliet skal ut til alle folkeslag og så skal enden komme.

  • Ja, er masse falske profetier der ute å går. Les i Matt 24 og se at det er tegn i endetiden. De bibelske profetiene går i oppfyllelse foran øynene våres i dag. Det er bibelens profetier vi skal forholde oss til. Alt vi trenger å vite står der. Hvis man går utover skriften blir man ført vill. Det er en formaning til alle troende.

 2. Det er to sikre veier til rikdom her i verden:
  A) Begynn å produsere anti-aldringskrem for kvinner
  eller
  B) Start en dommedagssekt.

  Dog må jeg be om et aldri så lite dekningsbidrag for disse rådene. Bankkontonummer fås ved mail til blirik@gmail@com

 3. Heller ikke denne gangen vil dommedagsprofetene og pessimistene få rett.
  De har ikke klart det enda, men det gjelder å holde motet oppe så pengene kan fortsatt trille inn på kontoen deres.

 4. Troverdigheten til Søkelys er under bunnivået når de formidler slikt tøv.
  Ingen vet dagen eller timen, selv ikke Jesus selv.
  Dette er forferdelig at Kjell Sverre Andersen formidler det under påskudd at det kan ha nytte og det kan ha noe sannhet i seg, selv om Guds ord sier at vi ikke skal spekulere i dette på denne måten som det her gjøres ?

 5. Vi skal ikke gjøre narr av profetier, men prøve alt. Mange profetier har faktisk vist seg å stemme i etterkant, selv om en større mengde ikke gjør det. E. F.

  • Denne gjør vi narr av fordi det ikke en en profeti men fri konspiratorisk synsing fullstendig ute i tåkeheimen som en har skrev.

  • Vi skal ikke tåle falske røster. De skal bare ikke tåles.
   Legg nøye merke til hva Guds Ord sier om de falske profetene i bibelen. De taler ut fra sitt eget hjerte og leder folk vill.
   Ta gjerne til oss formaningen fra Jesu Ord: våk og be!
   La ingenting få ta bort fokuset fra forsoningsverket og Guds ord. Intet annet enn det Jesus Kristus gjorde for oss på Golgata kan frelse oss . Det alene som Jesus Kristus har gjort for oss leder oss til himmel og salighet og samfunn med Gud.
   Vi som er i troen på Jesus Kristus er trygg. Vi har ingenting å frykte. Det en må vokte oss er å falle bort fra nåden ved å vende seg bort fra forsoningsverket.

 6. Okkultisme, som denne Paul Begley tydeligvis holder på med, er ikke noe som vi kristne burde holde på med. Vi har Jesus som vår frelser. Ikke Satan.

 7. De vise menn ble ledet av en stjerne. De var stjernetydere. Hvorfor kan ikke dette skje igjen?.

  • Nei, fordi vi kan ikke kan blande sammen stjernetegn og den stjerna de vise menn så på himmelen.
   Horoskop er av det onde.
   Vil bare si at vi må vokte oss for de falske profetrøstene i vår tid. La oss ikke drive av alle røsten der ute. Dems agenda er å føre folk vill og lede oppmerksomheten vår bort fra Guds Ord og forsoningsverket (evangeliet)
   Legg merke til hvor mye denne personen som kommer med profetiene: Når hørt du/dere han tale over det rene og klare evangeliet hvor hovedpunktet var der?

  • Stemmer at de vise menn ble ledet av en stjerne. Likevel vil jeg understreke at vår viktigste kilde til all profeti ligger i Guds ord som er Bibelen.

 8. Å lese i stjernetegn er ikke av det gode. Den Hellige Ånd er den sanne veiviser i Sannhet og i åpenbaringer.

  • Vår hovedkilde til all profeti er Skriftens ord, og det Den Hellige Ånd peker på. Dog kan det ut fra Skriften være nyttig å registrere alt som rører seg av profetiske teorier. Luk 21,25 Og det skal skje tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene engstes i fortvilelse når hav og brenninger bruser,
   Disse tidens teng skal skje i sol, måne og stjerner, sier Bibelen, men likevel må vi ikke gå så langt som at vi lar oss lede av stjernetegn, da det lett kan grense opp mot astrologi og horoskop.
   Forøvrig R, hvordan oppfatter du denne videoen av Steve Cioccolanti : https://www.youtube.com/watch?v=Ki-sKAdXM5A&t=884s

 9. Godtroende uvitenhet og blind doktrinetro er opphavet til tullete profetier og umoralske dogmer såvel som religiøse maktovergrep og terroranslag.

  Forstår at den gamle garde tviholder på sin barnetro bygd på kunnskapsløs villfarelse, men med økt innsikt om verdens beskaffenhet, vil nye generasjoner heldigvis kaste av seg dumhetens åk – med mindre det kommer flere falske profeter og religiøse fanatikere som hindrer folkeopplysning, men isteden fortsetter å spre latterlige løgner basert på patriarkalsk ønsketenkning og ikke virkelighetsmodeller basert på demonstrerbare fakta.

  Like dumt å tro på Jesus og Jahve/Jehova/Allah som Tor, Odin, Zevs og den hellige Påskeharen.

  • Vi har visst med en ekte dåre å gjøre. Vel, det er ikke for sent for deg heller, Knut. Vi bare ber om at du må få et radikalt møte med den levende Kristus Jesus?

 10. Søkelys er en av få nettsted i Norge som prøver å varsle. Og viser noe av det som finns på nettet. Og jeg er takknemlig. Vi kan selv plukke ut det vi kjenner er riktig. Velsigner Søkelys.
  Og Toreblogginfo.blogspot.no. Anbefaler dere lesere den også. Les fra 9.sept. om Lyn Leahz.
  Alvorlige saker.
  Vi må ikke anklage hverandre.

  • Og Toreblogginfo.blogspot.no. Anbefaler dere lesere den også. Les fra 9.sept. om Lyn Leahz.
   Alvorlige saker

   Alvorlige saker?!!
   Jeg humrer og ler hver gang den gubben gjengir noe fra z3 news som han tror på!
   De siste 15 åra har det vert rett før dommedag og bortrykkelse og antikrist sin inntreden.
   Her i fjor høst var han helt sikker på at Norge ble innvadert av russere, iløpet av dette året tror han at det vil bli krig i Israel.
   Og at til om med at Obama skulle bli sittende som president videre eller gå til angrep på sine medborgere i USA!
   Stakkars folk som ikke har mer å ta seg til enn å spre fake news, eller kanskje falske forhåpninger?

  • Søkelys prøver å advare, samt å peke på endetidstegn som kan skje.. Likevel, mitt budskap er, hold først og fremst fast på de profetiske ord vi finner i Bibelen, -Bibelen er absolutt sannhet, alle andre former for profeti skal prøves på Guds Ord, og det kan være klokt å følge med på om utenombibelske profetier. Det er jo flere teorier omkring hva datoen vil inneholde. Jeg sier bare: La oss være våkne, bedende og alltid rede. Vi kjenner ikke datoer og klokkeslett, men vi kjenner at tiden er nær, og frelsen er nå kommet nærmere enn den dagen vi kom til tro på Kristus Messias.

Det er stengt for kommentarer.