Sjekk ut Karmel TV -stedet der livet har fortinn

Sokneprest Børre Knudsen og residerende kapellan Ludvig Nessa var på 1980 og 1990 tallet to av Norges karmel-tvmest markante personligheter i kristenheten. Deres kamp og engasjement for barnet i mors liv, førte dem raskt på utsiden av frafallskirken. Som kjent er Børre Knudsen gått hjem til Herren, men Ludvig Nessa fortsetter i sporet Herren kalte ham til. Sjekk ut Karmel Tv, livestream og opptak fra gudstjenester med Børre Knudsen og Ludvig Nessa. Besøk Karmel TV her

2 tanker om “Sjekk ut Karmel TV -stedet der livet har fortinn

  1. Det er vel å bra det disse to har gjort, men det er rent symbolsk. Ingenting kommer ut av dette. Det er en tapt sak.
    Donald Trump er jo også vitterlig mot fosterfordrivelse, men kommer selvsagt ikke til å foreta seg noget som helst i så henseende.
    Det blir noe stakkarslig over mennesker som kjemper for en tapt sak.
    Men Nessa er jo en friskus å høre på, da:-P

    • Stakkarslig over å stå opp for Guds ords sannhet når verden går imot deg? Ville du sagt det samme om Paulus i by etter by enda han ble spyttet på, pisket, steinet og slått overalt hvor han kom? Virker jo som en tapt sak? Kan vi ikke bare like gjerne tie stille da? Det Knutsen og Nessa har stått i krever Sann kjærlighet til Gud og hans ord, og masse mot. De har kjempet mer enn noen andre her i landet mot drap av små barn i mors liv. Tapt sak? Ja kanskje i verdens øyne, men Guds menn bryr seg ikke om verden.

Det er stengt for kommentarer.