Sjef for det russiske sikkerhetsrådet: En radioaktiv sky på vei mot Europa

En radioaktiv sky driver nå mot Europa, advarer Nikolay Patrushev som er sjef for det russiske sikkerhetsrådet. Det er en naturlig følge av eksplosjonen som skjedde i Khmelnitsky i det vestlige Ukraina da russiske raketter slo ut et stort lager som inneholdt store mengder granater med utarmet Uran. Nyheten om dette er knapt blitt omtalt av de vestlige propaganda-mediene. Den russiske sjefen for det russiske sikkerhetsrådet advarer nå om at en radioaktiv sky er på vei mot Vest-Europa. Patrushev er kritisk til at Vesten og da spesielt Storbritannia har forsynt Ukraina med granater som inneholder utarmet Uran. Disse granatene var tenkt brukt mot russiske soldater og sivile, men det som nå skjer er at den som graver en grav for andre, faller i den selv.

““They ‘helped’ Ukraine this way too, applied pressure to its satellites to supply depleted uranium munitions. Their destruction resulted in a radioactive cloud moving towards Western Europe. They have detected an increase in radiation in Poland,” Patrushev stated. Og denne radioaktive skyen vil fortsette å drive vestover. Russland har tidligere advart om at bruk av ammunisjon med utarmet uran utgjør en langsiktig miljø- og folkehelsetrussel, basert på studier i nasjoner som Serbia og Irak, hvor våpnene tidligere ble brukt. London har benektet en slik risiko. Selv om det er svakt radioaktivt, anses utarmet uran hovedsakelig som en helserisiko fordi materialet er et giftig tungmetall. Partikler av uran eller uranoksid produsert i en eksplosjon kan inhaleres av alle som blir utsatt for dem, eller forurense miljøet. Polske myndigheter har benektet at det er målt økt radioaktiv strålingsfare. Hvem man vil tro på må man jo velge selv. I kommentarfeltet i Russia Today er det flere som kommenterer: “The EU and their NATO are getting back in the worse possible way what they sent to Russia .A radioactive cloud .Where are their green environmentalists to condemn these weapons they sent to Russia and the radio active cloud they caused in the course of fighting ?” Signaturen Chekov skriver: “Poles got what they deserved, God sent his judgement upon them,” mens Velon skriver: “The pale horse of the biblical apocalypse is coming !” wooden racket avslutter med: “‘Radioactive cloud’ moving toward Europe..” – Good news, EU basically shoot themselves to dead this time.”

11 tanker om “Sjef for det russiske sikkerhetsrådet: En radioaktiv sky på vei mot Europa

 1. Velon kommenterer om den gulbleke hesten. Bare tull. Ingen hester ennå. Men «den som graver en grav for andre…» er ikke tull.
  London benekter helserisikoen fordi det er så svakt radioaktivt. Triste greier. Lykke til London.
  Norge trenger også et lykke til…

  1
  1
 2. DEN FØRSTE RYTTEREN: Matteus 24:4-5, Åp 6:2

  Jesus svarte og sa til dem: Se til at ingen fører dere vill! For mange skal komme i mitt navn og si: Jeg er Messias! Og de skal føre mange vill. Matt 24:4-5

  Og jeg så – og se: En hvit hest, og han som satt på den, hadde en bue, og det ble gitt ham en krone, og han dro ut med seier og for å seire. Åp 6:2

  Jeg sto der, men så ikke noe med det første, men jeg kunne høre lyden av en hest som fnyste bak meg. Så kjente jeg varm, fuktig luft treffe baksiden av nakken. Jeg snudde meg raskt og ble sjokkert over å se en massiv, hvit hest med knallrøde øyne. Denne hesten var veldig høy, med skulderen opp over hodet mitt. Det så veldig sint ut, fnyste og beveget seg rundt. Jeg så da rytteren på hesten som hadde et dødelig utseende, og ikke så ut til å være menneske eller en engel. Det så ut som en med dødens utseende, men det var også levende, som de levende døde. Det var veldig stygt, halvnakent og iført det som så ut som en romersk toga med noe av materialet drapert over den ene skulderen. Den hadde langt hår, skitten blond i fargen. Min oppmerksomhet ble deretter trukket mot rytterens hender. Jeg så den ene hånden holde tømmene på hesten, og den andre hånden ble løftet høyt opp og holdt en bue. Men dette var ikke den typen bue som ble brukt med piler, men en bue som var en regnbue. Jeg ble overrasket over å se dette. Armen var løftet høyt opp med regnbuen i hånden, og jeg så et blikk av stor trass i ansiktet. Jeg så nærmere på baugen og telte fargene – det var bare seks. Jeg tenkte: Hvor er den syvende fargen?

  Så hørte jeg Herrens røst si: «Dette er BEDRAG. Den vil gå i full fart til jeg kommer tilbake. Dens bedrag vil komme til fylde når fortapelsens sønn tar kontroll. Dens bedrag inkluderer den sodomittiske agendaen, den religiøse agendaen, regjeringens agenda, narkotikaagendaen, utdanningsagendaen, woke-agendaen, medieagendaen og underholdningsagendaen.»

  Jeg snudde meg igjen for å se den sinte hvite hesten med røde øyne og rytteren som nå hadde et blikk av rent hat sammen med trassens blikk. Jeg så igjen, og så ingen krone noe sted, og da forsto jeg at kronen gitt til denne rytteren er hans autoritet til å bedra hele verden.

  DEN ANDRE RYTTEREN: Matteus 24:6-7, Åp: 6:4

  «Dere vil høre om kriger og rykter om krig. Se til at dere ikke lar dere skremme. For alt dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. For folk skal reise seg mot folk, og rike mot rike, og det skal bli hunger og jordskjelv både her og der.» Matt 24:6-7

  Og en annen hest dro ut, som var rød. Han som satt på den, ble det gitt å ta freden bort fra jorden, så de skulle slakte hverandre. Og det ble gitt ham et stort sverd. Åp 6:4

  Igjen, bak meg, hørte jeg en hest fnyse. Jeg snudde meg denne gangen for å se en massiv, rød hest, like stor som den hvite hesten. Det så ut som om det sto i brann. Øynene var svarte, og det virket sintere enn den hvite hesten. Rytteren så igjen ut som den samme typen (som forrige), blekhudet med dødens utseende. Denne gangen hadde rytteren på seg en lang, svart, hette, kappelignende kappe. Øynene var tomme som om de stirret ut i det fjerne. Jeg ser et stort, tveegget sverd i den ene hånden, og hører lyden av skrik hver gang det beveger seg.

  Jeg hørte Herrens røst si: «Denne rytteren tar freden fra jorden. Sverdet svinger frem og tilbake, og deler alt i stykker. Denne hesten og rytteren vil ri til jeg kommer tilbake, som kulminerer i verdenskrig. Bare jeg kan bringe fred – JEG ER FREDSFYRSTEN. Denne ånden skaper splittelse som tar bort freden. Den splitter ekteskap, raser, nasjoner, stater, menn, kvinner, alt som kan deles for å skape strid og ta bort freden.

  DEN TREDJE RYTTEREN: Matteus 24:7

  For folk skal reise seg mot folk, og rike mot rike, og det skal bli hunger og jordskjelv både her og der. Matt 24:7

  (Da Lammet åpnet det tredje seglet, hørte jeg det tredje livsvesen si: Kom! Og jeg så – og se: En svart hest, og han som satt på den, hadde en vekt i hånden. Og jeg hørte likesom en røst midt iblant de fire livsvesener, og den sa: Et mål hvete for en denar, og tre mål bygg for en denar. Men oljen og vinen skal du ikke skade. Åp 6:5-6)

  Jeg snudde meg nok en gang for å se da jeg hørte fnysing bak meg. Jeg så en massiv, skinnende, svart hest. Det er så skinnende at refleksjonen av den jetsvarte pelsen har en mørk blå fargetone. Denne hestens øyne var rene lyse hvite, og så ut som to skinnende hvite baller mot svartheten i hodet. Denne hesten virket ikke så sint som de to andre hestene, men jeg ante en sterk ondskap over den. Jeg så da rytteren, men på grunn av mørket rundt denne hesten og rytteren, var det vanskelig å se hvordan den så ut eller hva den hadde på seg. Jeg var i stand til å se rytterens arm da den strakte seg ut. Det var veldig tynt, bare hud og bein. Jeg kunne se et par sølvbalanser bli holdt i den benete hånden med lys som reflekterte av skalaene mens hånden ble løftet ut og oppover.

  Jeg hørte Herrens røst si: «La balansene være urettferdig. Gi dem lite, men lad mye. Endre vektene for å gi mindre, men si at det er det samme. Ta ikke fra de rike, men ta alt fra de fattige. Jeg fikk da en følelse av stor ondskap fra denne rytteren og hørte ordene: «Den hesten vil ri til jeg kommer tilbake.»

  DEN FJERDE RYTTER: Åp 6,7-8 7

  «Da Lammet åpnet det fjerde seglet, hørte jeg røsten av det fjerde livsvesen, som sa: Kom! Da så jeg – og se: En gulblek hest. Han som satt på den, hans navn var Døden, og dødsriket fulgte med ham. Og det ble gitt dem makt over fjerdedelen av jorden, til å drepe med sverd og med hungersnød og med pest, og ved villdyrene på jorden.» Åp 6:7-8

  Så luktet jeg en overveldende, fryktelig, råtten lukt. Det var som kombinasjonen av mange råtnende, døde dyr sammen med hundrevis av kloakker i ett. Jeg snudde meg for å se en motbydelig, kvalmende, lysegrønn hest med blodrøde øyne. Rytteren på denne hesten var et skjelett med hud strukket over seg. Lukten var så frastøtende at jeg forsøkte med alt jeg kunne, å forhindre å bli syk. Denne hesten og rytteren var ekstremt frastøtende, og jeg følte et tomrom eller tomhet komme fra dem. Denne hesten og rytteren fulgte etter de tre andre rytterne og så ut til å være som et vakuum, suge opp eller trekke inn i det hele som døde, både menneske og dyr. Dette var døden.

  Jeg hørte Herrens røst si: «Denne hesten skal ri til jeg kommer tilbake. Jeg vil avskaffe døden.»

  Jeg hadde da utsikt over jorden på avstand, og så de fire rytterne som red og sirklet rundt hele jorden. Hestene galopperte sammen i ekstremt rask fart, de tre første hestene side om side med den fjerde bak seg.

  DET FEMTE SEGL: Matteus 24:9

  Da skal de overgi dere til trengsel og slå dere i hjel. Og dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld. Matt 24:9

  (Og da Lammet åpnet det femte seglet, så jeg under alteret deres sjeler som var blitt slått i hjel for Guds ords skyld og på grunn av det vitnesbyrd som de hadde. De ropte med høy røst og sa: Herre, du hellige og sannferdige! Hvor lenge skal det vare før du holder dom og hevner vårt blod på dem som bor på jorden? Og det ble gitt hver av dem en lang, hvit kappe. Og det ble sagt til dem at de skulle slå seg til tåls ennå en liten stund, inntil tallet på deres medtjenere og brødre var fullt, de som skulle bli slått i hjel likesom de selv. Åp 6:9-11)

  Så så jeg mennesker – mer enn øyet kan se og muligens telle. De hadde på seg hvite kapper og ropte ut: «Hvor lenge? Hvor lenge?»

  Jeg hørte Herren si: «Disse har kommet ut av store forfølgelser i fortiden. Men de største forfølgelsene er her nå og vil opphøre når jeg samler min brud til meg.»

  DET SJETTE SEGL: Jeg så da en hånd, en veldig stor hånd i en knyttneve. Jeg så denne hånden fra håndleddet og ned og så et hull i bunnen av håndflaten. Knyttneven åpnet seg for å avsløre det som så ut som en glasert brun disk med nummer 6 på.

  Herren talte så dette: «Jeg holder det sjette segl i min hånd til den tid min Far sier at han skal bryte det. Jeg sier: OMVEND DEG NÅ, for det er ikke kjent når dette seglet vil åpne seg. OMVEND DEG NÅ, FOR DEN ER NÆR FORESTÅENDE.

  Min sønn, se på fargene på hestene – hvit, rød, svart, grønn. Hvilke nasjoner har disse fargene i flaggene sine? Vokt dere, sier Herren.
  Amen.
  Herre Jesus

  —————————————————————————–

  • Jeg tror alle som er ærlige med seg selv må innrømme. Vi hører drønn av hovslag fra disse hestene og fra åndsmaktene som kontrollerer dem.
   Kristus Jesus vil komme etter disse tiders trengsel.
   Hold ut! La ingen ta din seierskrans! La ingen forføre dere på noen måte for først må frafallet komme og syndens menneske bli åpenbart.

   3
   4
  • Jeg vet du bor i et område, Kikki, nær rideskolen, der det har vært endel hendelser med løse hester som har kommet seg ut av innhegningen. Du hører dem godt på 400 meters avstand. Det er ikke høvene du hører, men hestesko -jern mot asfalt.

   Hovslagene i Bibelen vil du aldri høre -hverken om du har dradd med oss eller blir igjen.

   4
   4
  • Hannah
   Matt 13,14-15 Og på dem opfylles Esaias’ spådom, som sier: I skal høre og høre og ikke forstå, og se og se og ikke skjelne; for dette folks hjerte er sløvet, og med ørene hører de tungt, og sine øine lukker de, forat de ikke skal se med øinene og høre med ørene og forstå med hjertet og omvende sig, så jeg kunde få læge dem.

   3
   3
  • Får så inderlig vondt av vranglærte her Kikki og andre inne 😢 Det er vanskelig for dere å komme dere ut av det.

   Og når Tore fremdeles strør rundt seg om at nåden kan mistes ved å ta vaksine så…ser det sannelig ikke lyst ut med å få bukt med vranglæren her inne😓 Hva er det egentlig med deg Tore, når du ikke kan ta til deg det du får av bibelhenvisninger fra kristne om at du er på bærtur?

   3
   3
  • Det er forunderlig hvordan enkelte kan sitere det ene verset etter det andre, men aldri har delt et eneste vitnesbyrd, og ignorerer det når de blir spurt.
   Det er noe som ikke stemmer..

   Jeg kjenner en som ble spurt om å dele sitt vitnesbyrd på en bibelskole han gikk på.
   Folk så han gikk inn i et rom for å forberede vitnesbyrdet, men en ny person kom ut, noe spesielt hadde skjedd.

   Sannheten var at han ble grepet av et alvor da han innså at han ikke hadde noe å dele der han satt for å forberede seg.
   Her bøyde han seg for Jesus og tok imot frelsen der og da. Det ble et stort vitnesbyrd!
   Legg merke til at han gikk på en bibelskole, målet var å bli misjonær, som han også ble.

 3. Og en ting til: Kjell du skriver: “Polske myndigheter har benektet at det er målt økt radioaktiv strålingsfare. Hvem man vil tro på må man jo velge selv.”
  Ja hvem vil vi tro på? Vestlige media som fremmet vaksineløgnene? Vestlige media som lovpriser Pride og den seks-fargede regnbuen som sitt symbol?
  Mange “troende” har lånt sitt øre til falske profeter.
  Profeter som lærer at kristne ikke skal gå gjennom trengselstiden.
  Akkurat nå er vi 8-9 dager unna “bortrykkelsen” som den falske profeten Renee Moses stadig spår om.
  https://www.youtube.com/watch?v=fuLFkigyoQ0
  Ved hjelp av musikk og tekster fra en satanisk rockegruppe “It`s the final countdown” forsøker Renee Moses og illustrere at hennes spådom skal gå i oppfyllelse. Det er slik forvillelse som følger i kjølvannet av den falske lære som hevder at menigheten blir bortrykket før den siste sju års trengsel.
  Pre-tribulation doktrinen er en av de største forførelser verden har vært vitne til.

  1
  4
  • Kikki hva mener du om det Nick nevnte ovenfor?

   Jeg får spørre som Rita Aasen (Flekkerøy Media) i programmet «Pottemakernes Hus» :

   «Kikki, hva betyr Jesus for deg?»

   «Ikke ti om det du vet-
   Spre KJÆRLIGHET»

   https://youtu.be/SMrs1BNRy9o

   3
   2
  • Dette var Troens Menn med Frihals.

   Kjenner dem ikke, kun fra TV/YouTube, men er ikke i tvil om hvor en eneste av dem står. Stabile og tydelige for Jesus.

   Det er så altfor få av dem… Derfor hører jeg på sangene deres selv om det ikke er min stil. Sangene er om min Jesus. Nydelige tekster.

   https://youtu.be/gX52FdLuBsM

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.