Donald Trump frifunnet i riksrettssaken -senatet satt punktum for demokratenes riksretts-farse

Senatet frifant Donald Trump på begge anklagepunkter, farsen endelig over Senatet har i kveld avgjort at president Donald Trump ikke er skyldig i det demokratene lenge har påstått. Med kveldens frifinnelse settes det et endelig punktum for en politisk motivert heksejakt som har var fra president Trump ble tatt i ed i januar 2017. Donald Trump som ble utvalgt av Gud til å bekle det viktigste embedet i hele verden for å utføre det som er Guds hensikt i denne siste tid. President Trump som har vært utsatt for en omfattende politisk motivert svertekampanje, både fra demokratene, fake news media og politisk korrekte globalister. Donald Trump vil gå over i historien som mannen venstresiden og fake news pressen elsket å hate. Gjennom sine politiske standpunkter i en rekke saker som er viktige for kristne, har presidenten markert seg som den mest kristendomvennlige presidenten i nyere historie.

Nancy Pelosi rev i stykker president Trumps tale, men var det egentlig dette egentlig en symbolsk handling på hvordan speakeren i huset -har revet i stykker sitt eget parti og ettermæle?

CNNs nyhetsanker Jack Tapper så ut som om han var i begravelse da han skuffet måtte konstatere at forsøket på å fjerne Donald Trump var feilet

Nettopp derfor har støtten til president Trump blant evangeliske kristne forblitt stabil fordi vi vet at Donald Trump på mange områder har standpunkter vi deler og kan identifisere oss med.  At sekt-medlemmet og mormoneren Mitt Romney stemte sammen med demokratene kommer ikke som noen overraskelse da Romney er endel av svampen som president Trump har lovet sine velgere å bekjempe. Trump er den første president som har tatt del i en viktig anti-abort marsj og han er den presidenten som valgte å oppfylle sitt løfte om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad, og som en følge av dette ble den amerikanske ambassaden flyttet til Jerusalem. President Trump har i motsetning til tidligere president Barack Hussein Obama aktivt grepet inn i situasjoner for å hjelpe forfulgte kristne, deriblant fikk han hentet hjem pastor Andrew Brunson som satt fanget i det muslimske Tyrkia. I dag kan vi alle glede oss over at den amerikanske presidenten er frifunnet og de krefter som har søkt å undergrave velgernes beslutning i 2016 er beseiret. CNN ankeret Jack Tapper var blant dem på CNN som rapporterte nyhetene fra Senatet og i et bilde tatt under sendingen formelig oste Jack Tapper av sorg og skuffelse.

Trump feirer seieren med en morsom video på Twitter

5 tanker om “Donald Trump frifunnet i riksrettssaken -senatet satt punktum for demokratenes riksretts-farse

 1. Stakkars kritikere som gikk så hart ut og proklamerte at Trump var ferdig som president. Mange allerede FØR saken kom opp i Representantenes hus. Det må smake vondt, tenker jeg.

  • Mange har vært skråsikre om at Trump var ferdig. Nå er det motbevist og selv om folk i Norge ikke skjønner det, kommer Trump styrket ut av denne årelange riksrett-farsen som har pågått siden han ble tatt i ed som president. Selve riksrettsprosessen i kongressen var et hastverksarbeid hvor Schiff og co viste at de var inkompetente.

 2. Da fikk vi konstatert at Søkelys og Kjell Andersen har hatt rett hele tiden. Riksretts-saken førte ikke til presidentens fall slik enkelte av Trump haterne her har spådd og for oss som har fulgt med i timen, er ikke dette utfallet overraskende. Fakta er at demokratene vet at ikke de kan slå Trump i rettferdige valg -og derfor har de frådet av sinne mot Trump i mer enn tre år.

  At Trump vil gå seirende ut av valget også i 2020 er bombesikkert.
  Trump haterne her hjemme vil få mye å fråde over de neste fem år.

  5
  1
 3. Det eneste som kan hindre Trumf 4 nye år som usas president. Er Om han blir tatt av dage. Da de ikke vil tåler å se at han går motsatt vei, enn det de andre presidente gjorde. untaket var president kennedy, som også ble skutt begrunn av han også så hvordan systemet fungerte i usa. Drevet av ondskap

Det er stengt for kommentarer.