Mormoner-Mitt Romney stemte sammen med mobben -slaktes av Fox News anker

Mormoneren og den tidligere presidentkandidaten Mitt Romney som til enhver tid er ikledd “The Latter day Saint” sektens “hellige underbukser” er den eneste republikaneren som vil stemme mot sitt eget parti og gå for at presidenten skal bli funnet skyldig under kveldens avstemning. I sin tale påropte den tidligere presidentkandidaten seg sin guddom som man kan finne omtalt i mormoner-sektens hellige bok som ikke er Bibelen, men mormons bok. Mitt Romney har lenge vært en av de mest Trump fiendtlige røstene i det republikanske partiet, og flere snakker nå om at Romney gjennom dette neppe vil bli gjenvalgt som senator ved neste valg. Mitt Romney vil uten tvil komme til å få betydelig kritikk fra egne velgere i sin hjemstat og allerede nå har Romney blitt omtalt som “forræder” på sosiale medier. Mitt Romney som er en del av den religiøse sekten som omtaler seg som “Jesu Kristi Kirke av de siste dagers hellige” er kjent for å etterleve ordene i Mormons bok samt å alltid ha på seg sektens hellige undertøy. I det republikanske partiet er reaksjonene på Mitt Romneys valg sterke.

Både Joe Biden, Mitt Romney, Nancy Pelosi og John Kerry skal ha barn som jobber for Burisma eller tilsvarende ukrainske gass-selskap

Kongressrepresentant Matt Gaetz sier rett ut at “Mitt Romney er en sutrete taper” og Jim Shaffer i det republikanske partiet i Utah skriver dette på Twitter: “Jeg bor i Utah, – ikke vær bekymret for vi fra Utah har planer for Mitt.”  En annen som reagerer på Mitt Romneys valg er William Niles som skriver dette: “@SenatorRomney<—— Judas . I hope those pieces of Silver were worth it.” Også signaturen “Big League Politics” går nå hardt ut mot Romney og twittrer dette i respons til Matt Gaetz: “Mitt Romney has stabbed Trump in the back and will join Democrats in their shameful attempt to overturn an election. Mitt may think it’s payback…BUT Utah is preparing a process to #RECALLMITT!,” skriver Big League Politics som får følge av en krigsveteran som skriver dette: “Romney wants the Burisma story to go away, because his family, like the Bidens, Pelosis, and Kerrys have benefited from its corruption.” Reaksjonene på Matt Romney har valgt å stemme sammen med demokratene i skyldspørsmålet har så langt ikke blitt kommentert av president Trump som om kort tid vil bli frifunnet i Senatet.

Fox News anker Laura Ingraham formelig slaktet Mitt Romney i nattens sending

2 tanker om “Mormoner-Mitt Romney stemte sammen med mobben -slaktes av Fox News anker

  1. Alle, også republikanerne har konkludert med at Trump handlet galt. Det er kun alvorlighetsgraden de to partiene er uenige i. Det er umulig for et normaltfungerende menneske å være uenig med det Romney sa, for det er jo sannheten. Så enkelt er det.

    • Romney er politisk død. President Trump er frifunnet, Romney stemte ja til første anklagepunkt og nei til anklagepunkt nr 2. Nå er denne farsen over, men jeg tviler på at det demokratiske partiet vil gi seg med dette.
      Nå er det bare plankekjør for Trump å vinne til høsten 🙂

Det er stengt for kommentarer.