Sinne blant politisk korrekte etter at noen har kuttet ned vårt nye “nasjonalsymbol” i Vennesla

Det er sinne og forferdelse både i det formelle Vennesla og i redaksjonen til Fædrelandsvennen etter at noen har kuttet ned Norges nye nasjonalsymbol som var heist i Vennesla. Pride flaggene som var heist i Vennesla har blitt kuttet ned og selvfølgelig er besteborgerne rasende. “Fullstendig forkastelig” står det å lese i Fædrelandsvennen, mens Vennesla tidende kan forteller at alle flaggene som var heist på brua mellom Vennesla og Moseidmoen ble kutten ned i natt. Hvem som står bak nattens aksjon er uklart, og vi antar at politiet vil bruke betydelige ressurser på å oppklare denne forbrytelsen mot vårt nye nasjonalsymbol som pride flagget i praksis har blitt.

Angrepet på gayflaggene har skapt skuffelse blant sodomittene som skal arrangere parade og torvfest i Vennesla i dag. Mens folk som var glad i landet sitt ikke kunne gå i 17 mai tog i år grunnet “smitten” er det selvfølgelig fritt frem for pride-fest og parader. Dette på tross av at det er dobbelt så mange nye daglige smittetilfeller nå enn det var i tiden rundt 17 mai.

6 tanker om “Sinne blant politisk korrekte etter at noen har kuttet ned vårt nye “nasjonalsymbol” i Vennesla

 1. Burde aldri blitt hengt opp i det hele tatt. Denne politisk korrekte gifta er ikke bare i Norge, men spredt over hele verden.

  Forstår godt at folk kutter ned avskyligheten, men det hjelper ingenting.

  3
  1
 2. I Sodoma og Gomorra reagerte den Allmektige med ild og svovel. Hittil har Han nå reagert med tørke og ild. Jeg nevner i fleng : California , Sibir , Tyrkia , Italia , Hellas og ikke minst Sotra utenfor Bergen. Videre er det tydelig at Han ikke lenger demper ned luft-temperaturen til levelig nivå. I Sør-Europa settes det stadig varmerekorder og det er også notert varmerekorder denne sommeren i Finnmark.
  Videre bruker han vann i store mengder ; som ødelegger bebyggelse og infrastruktur i : Belgia , Tyskland , Østeriket , Tyrkia , India og Kina.
  Tørken fører også til avlingssvikt – noe vi vil se konsekvenser av når det gjelder matforsyningen utover vinteren. Våre vannmagasin er nedtappet som følge av tørken og salg av el-strøm til utlandet den siste tid ( 5 milliarder kroner ? ). Det vil ikke forundre meg om tørre drikkevannskilder og strøm-rasjonering blir en realitet snart.

  6
  1
 3. Massemedia, med NRK i spissen, skrive og snakker som om Gud ikke finnes. Alle som tror at Gud finnes, må be og rope til han at han sparer vårt land. Det verste som er i vårt land, er likegyldighet. På dommens dag får vi spørsmål: Hvorfor bad du ikke til meg Herren.

  3
  1
  • Hvis man skal bedømme ut fra velstand og velvære, har bibelens ørkengud belønnet vårt ikke-religiøse samfunn rikelig.

   Ja, norsk solidaritet og liberale likhetstanke har ført til et samfunn som er rikere og tryggere enn noen gang! De som skriker om mammas fang i gamle dager og hater alle som ikke er grinete gamle gubber som dem, kommer heldigvis til å dø ut med den religiøse og ideologiske overtroen.

   1
   3
 4. Religiøse skrullinger og terrorister misbruker religiøs og kulturell overtro til å uttrykke sitt hat mot andre mennesker.

  «Politisk korrekthet» er et politisk skjellsord oppfunnet av grinete gamle gubber for å forvirre i debatten og kneble motstanderen med usaklige argumenter.

  Er glad vi lever i fornuftens tidsalder og ikke i patriarkalske ørkensamfunn som hetser, mobber og undertrykker sannheten.

  La oss heie på kjærligheten og ikke på hatet!

  1
  5
 5. Har du .navnet oppskrevet i livets Bok? I følge Jesus er det viktigere enn å ha helbredelsens gave, (Luk. 10:20)

Det er stengt for kommentarer.