Shemitaens velsignelse og forbannelse -sanksjonene har styrket russisk økonomi

Mens de vestlige økonomier fortæres av økende priser, krise, inflasjon og nedgang, har sanksjonene som Vesten har ilagt Russland blitt til velsignelse for Russland og president Putin. Pengene strømmer inn i den russiske statskassa som har rekordoverskudd på handelsbalansen med utlandet, melder Bloomberg. Det USA og EU mente vil bli en forbannelse for Russland har i stedet blitt til velsignelse og Russland har ikke hatt større overskudd i sin balanse på 28 år

Verken Russland eller Hviterussland fronter regnbueflagget og gay-pride.

Mens USA og Europa sliter med produktmangel, dystre fremtidsutsikter, sky høy inflasjon og et truende økonomisk tilbakeslag som vil ryste selve fundamentet, opplever nå Russland at pengene strømmer inn i statskassa. Siden Russland startet sin militæroperasjon i februar har rublen styrket seg. renten har normalisert seg og russere flest opplever at de har mer å rutte med fordi de dyre vestlige produktene er blitt borte -og erstattet av lokalt produsert mat og import fra Kina. De vestlige regimer som innførte sanksjonene trodde at det kom til å krasje russisk økonomi, men har i stedet styrket den. Det Vesten og Biden administrasjonen mente skulle bli en forbannelse for Russland har i stedet blitt til en velsignelse. Det er som med Bileam og Israel. Israels fiender leide Bileam til å forbanne dem, men Gud snudde forbannelsen til en velsignelse. (Neh.12,2) Et uttrykker sier også: «Den som en grav for andre, kan selv falle i den,» og slik er det nå med Vesten. De la en ond plan mot Russland for å ødelegge landets økonomi, men det eneste de så langt har oppnådd er å påføre egne land kriser og økonomisk dyrtid. Mens USA, Europa fullstendig har forlatt Gud og Hans ord og gitt seg hen til Sodomas synder som er «stolthet» og dyrkelse av homoseksualitet og kjønnsforvirring, har Herrens lampe ikke helt slukket i Russland -da Russland står i mot den homoseksuelle agenda og sier nei til LGBTQ agendaen og regnbuen. Mens hele den samlede vestlige verden hyller og ærer Pride og lar regnbueflagget bli heist foran parlament og ved sine ambassader, er regnbuesymbolet fraværende i den russiske føderasjon. USA, forfallets høyborg hyller imidlertid Pride og heiser regnbueflagget på sine ambassader i en hyllest av Sodomas synder.

Ukraina feiret sin største Pride parade noensinne

Facebook Comments

14 tanker om “Shemitaens velsignelse og forbannelse -sanksjonene har styrket russisk økonomi

 1. I kveld ble det tatt opp i Dagsnytt 18 ; at vår far i himmelen skal tilkalles med HEN.
  Dette blir verre og verre. Yeshua lærte oss bønnen Fadervår og denne bønnen må således endres :
  – Hen du som bor i himmelen…
  Ja , vår far i himmelen bruker Putin og Russland til å tukte denne ugudelige verden.
  Vi går nå mot » dagenes ende » – som vi leser om hos profeten Daniel. Det blir bare verre og verre for oss jordboere – men jeg takker Vår Herre for at vi snart skal få en ny himmel og en ny jord – og havet er borte.

  6
  5
  • Det språket som bli mest benyttet i verden er jo engelsk.
   Da kan vi slå fast at biskopen i Bjørgvin vil tilbe en høne ! God sommer !

   3
   1
 2. En kraftig dom står for døren pga vestens ugudelighet. Pride, Sodoma-Gomorra, brer om seg i sin nye demoniske kledning.
  Det er godt mulig , Ture, du og Søkelys har rett i deres vurderinger

  5
  6
  • Dette fra avisa Dagen i dag:
   «Biskop vil vurdere å bruke «hen» i forkynnelse: – Kanskje en åpning for tro.» https://www.dagen.no/nyheter/biskop-vil-vurdere-a-bruke-hen-i-forkynnelse-kan-kanskje-vaere-en-apning-for-tro-for-noen/

   Det er vist viktig for biskopen at folk «tror», men det ser ut til å være likegyldig hva folk tror og hvem/hva de tror.
   Det er kun en tro som fører til frelse. Troen på HAM som sendte SIN sønn. Disse frafalne kan tale om «Hen» til de blir gule og grønne. Det er åndelig død i det de forkynner.
   Frafallet går fort. Hvor raskt dommen kommer, er et spørsmål som Gud vår Far bestemmer av sin visdom og nåde.
   Jeg er rystet over hvor fort frafallet har bredt seg i kirken.
   Det verste er at frafall er mer smittsomt enn pesten.
   Enhver frikirke som har felles virksomhet med frafallskirken er dødsens.
   De er åpne for slangegiften og risikerer at frafallsåndsmakten sprer seg til deres forsamlinger.

   8
   5
  • Bibeltro. Du har helt rett.
   Kirken er blitt til mørke i verden. Salt som har mistet sin kraft, en sky uten regn.
   Putin og Russland er blitt et lys i mørke. Et fyrtårn som peker hvilken retning vi bør gå.
   Vi kan se det. Gud forbanner den vestlige verden økonomisk men vender Vestens destruktive forbannelser til det gode for Russland.
   Amen

   2
   9
  • Kjære alle hysteriske endetidsromantikere.

   Dersom den omnipotente ørkenguden skal straffe vesten for all liberal sekularisme og menneskevennlig vitenskap, vises det dårlig.

   Sammenliknet med tidligere tider og andre mer nasjonalkonservative og religiøse samfunn, er i alle fall vestens anti-teokratiske demokratier velsignet med mest materiell rikdom, lengst levealder, minst kriminalitet og nød og lidelse.

   Eller har dere selve lidelsen som en religiøs fetisj slik Moder Teresa hadde?

   Selvsagt er det vanskelige tider. Men det gjelder «alle» og relativt sett har vi det tilnærmet best.

   Ja, ja, det går forlydener om at Jahve, i følge gresk tradisjon, skal straffe alle ikke-troende som ikke underkaster seg dogmene, i milliarder av milliarder av evigheters evigheter. Etter døden. Den som dør, får se… 😁

   PS. Bibelens logikk er i sannhet ulogisk. 😜

   5
   9
  • Aril , det som forundrer meg med sånne som deg , er at dere er så totalt blinde for det åpenbare som nå skjer i verden og med vesten spesielt
   Det blir ikke noe fryd å gammen for ufrelste fremover Aril ! 3 verdens krig kommer og Babbylon ( USA) kommer til å falle og bli brent opp av atomvåpen. Enn trenger ikke engang være kristen for å se hvilken veg det går, les eks. Steigan.no som er blodrøde i sin verdens anskuelse, til og med dem ser hvilken veg ting bærer ( Som det står i bibelen steinen skal rope ) . Men du Aril fremstår som komiske Ali( Aril) 😂 sammen med resten msm , bare så synd at ufallet blir så tragisk pga løgnen du Aril og sånne som deg tror på og fremsetter.

   5
   6
  • Bibeltro :
   Den samme biskop i Bjørgvin skulle holde en andakt i Hordvik bedehus – som ligger langt nord i Bergen – kring en mil fra mitt hjemsted. Da han kom inn i lokalet : Oppdaget han det israelske flagget og forlangte det fjernet – ellers ville han ikke holde noen andakt der.
   Flagget ble fjernet og biskopen holdt sin andakt.
   Vi skal alle som en fremstilles for vår Gud , Jahve , på dommens dag. Man vi vet ikke utfallet før denne dommen er avsagt. Men jeg tror at jødehatere stiller svakt i denne forbindelse. Når man i tillegg bedriver ren vranglære – og er foresatt prestene i bispedømmet – så stiller man enda svakere.
   Bispekollegiet har nå flertall av kvinnelige biskoper. Har disse fremste revet ut deler av Bibelen – der Paulus forteller om sitt syn på slikt. Med dette forteller Dnk at Paulus tar fullstendig feil. Da er mitt spørsmål : Hvor mange andre feil er å finne i Skriften.
   En kvinnelig teolog var på TV for et par dager siden og skulle forsvare at vår Gud skulle tiltales med HEN. Hun fortalte oss andre at Bibelen er ferskvare : Den må tolkes inn i den tiden man befinner seg i – sa hun. TAKK og pris for at jeg er utmeldt fra denne Sodoma-kirken !

   4
   2
 3. Problemet er at kristne ikke lenger er «saltet» i verden. Bibelen er ikke lenger referansen for rett og galt og nasjoner går i oppløsning. De absolutt minst egnede politikerne havner i ledelsen og skal «redde verden» med det grønne skifte. Dette skjer ved å ødelegge økonomien med energikriser og andre kriser. Europeerne ødelegger seg selv. Lett for Putin å forstå at hvis han skal gjennreise sovjetimperiet så må det skje nå.

  Historien gjenntar seg. I mellomkrigstiden var Berlin verdens sentrum for synd og umoral. Da nazistene satte en stopper for dette trodde folk at Hitler var moralens vokter. «Far ikke vill» sa Jesus. Men det er dette som skjer. Folk greier ikke lenger å skille mellom egen synsing og Guds Ord. Bibelen blir bare noe som skal legitimere deres spekulasjoner og påstander.

  7
  3
  • Sant.
   Sånn er det og sånn skulle det bli.
   Men SANNE kristne er salt. Men må innrømme jeg personlig ser få av dem jeg kjenner som er salt, kanskje 3-5 stk…(?)
   Ja, DE skiller seg ut😊 De er salt👍

   I et lite selskap som kristne i møttes nylig, sa det ene «saltet» i fra om ting og tang. Jeg var der ikke, skulle ønske jeg var…

   Alle sa imot, unntatt èn -men turdte ikke gjøre seg til kjenne før senere alene med denne personen. Det kostet for mye å stå frem og skille seg ut fra det de andre mente. Denne personen var helt alene med sine tanker, møttes ofte sammen med kristne, men var ensom allikevel. Kjente på mye sorg over hvordan det var blant kristne.

   Slik er det blitt
   Og slik skulle det bli

   Det finnes MANGE slike som denne personen over HELE kloden nå. Alene -eller omgitt av kristne, men ensom og alene med sine meninger. (De kristne mener EN ting, mens Bibelen sier annet) Noen av dem sier fra, men ser at det var null reaksjon og lite villighet til å tenke over det og søke i Guds Ord angående saker og ting.

   4
   2
  • Westgut :
   Denne biskopen er – eller har vært ; en mann . Hvis han nå er blitt en HEN : Så tilber han seg selv. Stavanger – biskopen er vel en kvinne ; og det var vel hun eller hen som gikk i bønn for fosterdrap i USA ?
   Dette blir bare mer og mer komisk – i alt sitt alvor !

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *