Shemita året: Bitcoin stuper etter stablecoin-kollaps -ned 11 prosent i dag

Kryptovaluttaen Bitcoin fortsetter å stupe og er i dag ned med over 11 prosent. Årsaken til den siste nedgangen er kollapsen til stablecoinen Terra bidrar til å sende kryptomarkedet nedover. Bitcoin er en av de kryptovaluttaene som har merket på at vi befinner oss midt i et Shemita-år. Dersom du den 12 november 2021 var den lykkelige eier av en bitcoin kunne du veksle den inn for 64 400 amerikanske dollar. Dersom du eier en slik i dag, ville du få 27441 dollar for den. Med andre ord et tap på 37000 dollar. Et verdifall på over 57 prosent.

Vi er midt i årets Shemita og det merkes godt på alle områder. Krig, økonomisk krise, inflasjon og massiv utsletting av verdier som vi så under Shemitaene i 2015, 2008, 2001 osv osv er konsekvensen. Verden tar ikke Guds lov på alvor, har ikke stilt seg inn under Guds velsignelse og dermed er Shemita eller sabattsåret blitt til straffedom og store verdier viskes ut. Bitcoin eiere eller Bitcoin investorer må nå se at penger de spyttet inn i sin bitcoin investering viskes ut og blir borte. Dersom du satt på en Bitcoin den 12 november i fjor ville du ha kunne fått mer enn 559 000 kroner for dem. Forsøker du å selge den i dag, ville du i følge siste oppdaterte tall fått rett over 274 000 for den. Et sviende tap med andre ord. Shemita er det jødiske sabattsåret som startet 7 september 2021 og var til 22 september 2022. Hadde menneskeheten fulgt Guds lov og bud, hadde sabattsåret blitt til en velsignelse. Nå er det til straffedom og tap.

 

Én tanke om “Shemita året: Bitcoin stuper etter stablecoin-kollaps -ned 11 prosent i dag

  1. Ja, det er det som skjer med markedet når mange investerer med mye kreditt i et prosjekt som LUNA / UST, som i utgangspunktet ikke inspirerte tillit. Det har lenge vært klart for meg at det har kommet et bjørnemarked, og svindelen med et så stort prosjekt bekreftet bare dette. Nå er tiden for utvikling, for eksempel fordypet jeg meg i temaet handel og studere kryptohandelsbot anmendelse. Snart vil oksemarkedet komme igjen og alle vil glemme slike kollapser og igjen vil twitter bli oversvømmet med beskjeden om at bitcoin vil koste 1 million dollar.

Det er stengt for kommentarer.