Setter inn nådeløse tsjetsjenske krigere mot Kiev -“Ikke vis barmhjertighet mot nazistene”

“Dårlig omen: Tsjetsjenia tømt for soldater – Kadyrov i Kiev med tusenvis av soldater – “Ikke vis barmhjertighet mot nazistene” “Jeg skal rydde opp i Kiev”, er overskriften på et oppslag i WarNews 24/7. I følge den greske nyhetssiden står titusener av nådeløse tsjetsjenske krigere og spesialstyrker klar til det endelige slaget om Kiev. “Nazistene som kuppet makten fra president Viktor Janukovitsj i 2014 skal knuses. “Jeg skal rydde opp i Kiev,” sier krigsherren og president Ramzan Kadyrov fra Tsjetsjenia. Sammen med titusener av erfarne krigere fra krigen i Tsjetsjenia skal Kadyrov fordrive den ukrainske regjeringshæren og rydde opp etter Zelensky. “Jeg vil arrangere et møte hvor ditt ansvar vil bli overført til den legitime presidenten Janukovitsj,” sier Kadyrov

I de siste dagene har det russiske luftforsvaret flydd inn tusenvis av tjetsjenske soldater og spesialstyrker fra Tsjetsjenia som skal brukes i det endelige slaget om Kiev. Strategien som er benyttet er den samme som i Grozny, nemlig å legge byen i ruiner, og nådeløst fordrive regjeringssoldatene enten til overgivelse eller død. Sammen med russiske elitesoldater og frivillige fra Europa som har meldt seg til tjeneste for Russland vil de knuse det ukrainske forsvaret. I denne krigen finner vi frivillge fra Europa på begge sider av konflikten. Frivillige som har dradd for å kjempe for Ukraina har fått oppmerksomhet i vestlige medier, mens det ikke har vært et eneste ord om frivillige som har dradd til Russland for å melde seg til tjeneste for den russiske hæren. For også de finnes. For forsvarerne av Kiev står den ene dårlige nyheten i kø etter den andre. Først har Nato avvist å innføre en flyforbudssone over Ukraina, dernest har Biden adminstrasjonen forhindret at Ukraina fikk ekstra jagerfly fra Polen og andre Natoland. Dersom denne krigen ikke snart spres utover andre land, vil Ukraina stå overfor et snarlig nederlag da det ukrainske forsvaret etter 16 dager med krig er hardt presset. Samtidig kommer det lovende signaler fra den russiske forhandlingsdelegasjonen. Det russiske delegasjonsmedlemet, Leonid Slutskij, sier ifølge russiske RIA at det har vært betydelig fremgang i forhandlingsprosessen. Vi får håpe at partene finner et kompromiss før det skulle bli et virkelig blodbad i Kiev.

9 tanker om “Setter inn nådeløse tsjetsjenske krigere mot Kiev -“Ikke vis barmhjertighet mot nazistene”

 1. At Putin benytter fremmedkrigere gir Vesten en gratis anledning til selv også å intervenere.

  2
  3
  • Tsetsjenia er ikke Russland. De har egen president, men samarbeider med russerne. Kan russerne benytte andre lands soldater kan vel Ukraina bruke sine vestlige venners militære styrker?

   2
   3
 2. Når Ukraina er falt vil Putin innsette en lydig diktator slik som i Hviterussland. Og da sitter ukrainerne igjen i ruinene uten håp. Da kan vestlige politikere fundere på om dette bare er begynnelsen på noe mer, slik som da Hitlers innvasjon av Sudetfjellene og Sjekkoslovakia ble begynnelsen på 2. VK.

  Nå som Russland har blitt ganske isolert i verden vil de bli helt avhengig av Kina. Den aldrende Putin vil etter hvert måtte forholde seg til Kinesiske direktiver og Russland vil sakte men sikkert bli stadig mer styrt av hensynsløse kineserne slik Putin selv har styrt Hviterussland. Og med tanke på at Kina har både amerikanske politikere og medier i lomma, og at amerikanske selskaper og milliardærer har innvestert tungt i Kina gjennom mange år, vil Kina snart bli helt domminerende på verdensarenaen. Vesten er ikke bare avhengig av energiimport fra bla Russland. De er enda mer avhengig av industriproduksjon i Taiwan og Kina. Uten denne, kombinert med en eventuell omfattende energikrise, vil den vestlige verden gå helt til grunne.

  Det interessante blir å se hva som vil skje hvis Kina innvaderer Taiwan. Hvis vi får en repetisjon av det som skjedde i Ukraina så vil nok den vestlige verdens storhetstid definnitivt være over. Alle vil plutselig innse at de har levd i en illusjon.

  • Russerne har mye Kina mangler. Olje, gass og viktige mineraler. Så helt på hæla under Kina blir Putin ikke. Mye av verdens matkorn produseres også av russerne.

   4
   3
  • Det er ingen grunn til å være pesimist.
   Troens endemål er Guds rike og den evige verden.
   Vi er bare tilskuere og det eneste vi kan gjøre er å be til Gud for de som er rammet av krigen.
   Den viktigste bønnen vi kan be er at Guds vilje må skje.

   2
   2
 3. Det som gjør meg pesimistisk er de sannsynlige årskaken til alle tragediene.

  Som han som kaller seg “KRISTEN” sa:

  “Korrekt Bjørn. Selv jubler jeg! Snart er sanne kristne i mål!”

  Jesus gråt over Jerusalem men dagens “sanne kristne” bare juber over noe som er like tragisk. “Nå kan de bare ha det så godt”. Djvevelen jubler han også. Han fryder seg over alle som dør.

  Fariseerkulturen er ganske åpenbar. Mange peker på ukrainerne å sier fy for noen syndere. Hva vet egentlig dagens kristne om livet? Om hvordan det er å leve under et kommunistisk diktatur i gennerasjoner? Om undertrykking, om propagandamedier og om ateisme og kommunistisk hjernevask i skolen?

  Har noen lest hvilken kamp misjonærene hadde da de skulle misjonere blandt unådde folk? I dag tror nok mange at disse bare kunne surfe inn på misjonsmarken og peke på hvor ufyselig syndige de unådde var.

  Utrolig mange ble martyrer på misjonsmarken. Det nye er at nå har Norge blitt en misjonsmark også. Men til tross for mange store ord og takksigelser for at “de fromme” ikke er som “den tolleren der”, så ser vi ikke så mye til misjonærene. Finnes de? Eller forveksles de med folk som står på en sene og snakker og snakker og snakker og snakker?

  Personlig tror jeg få er seg bevisst om Den Hellige Ånd er i dem. Uten den blir alt bare menneskelighet og tørt prat. Man kan “tro” men resultatene uteblir.

  Det jeg savner mest er ærlighet.

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.