Rakettangrepet mot Nato-treningsleir i Ukraina: 180 utenlandske leiesoldater skal være drept

“Frykt for ukontrollerbar eskalering uttrykkes  både av Russland og NATO etter dagens russiske missilangrep som tok livet av mer enn 180 utenlandske leiesoldater i Vest-Ukraina 15 km fra Polen. Satellittbilder viser den første samlingen av russiske styrker med Iskander-M ballistiske missilsystemer i Hviterussland, nær grensen til Polen og Ukraina,” melder WarNews 24/7 søndag kveld. Et omfattende russisk missilangrep mot treningsleiren Yavoriv Training Center” også kjent som “International Centre for Peace and Security”. Det ble tidligere søndag meldt om 35 døde, men nå rapporterer flere medier at angrepet tok livet av 180 utenlandske leiesoldater som var i ferd med å bli trent opp til krig mot Russland. Angrepet har skapt sterke reaksjoner i Brussel og Washington.

Fortsetter til Ukraina kapitulerer for russiske krav

Russerne forbereder seg på å slå alle Ukrainas forsyningslinjer med alt hva det måtte medføre. På samme måte rapporterte russisk stats-tv at den russiske hæren ville flytte til det vestlige Ukraina og Lviv. Han truet med at hvis NATO grep inn, ville atomraketter bli avfyrt og «verden ville bli lagt i aske». Trusselen rammer Polen direkte, skriver War News videre. Ifølge russerne ble det dødlige angrepet utført med ballistiske missiler og Kh-55 og Kh-101 kryssermissiler fra Tu-160 og Tu-22M3 strategiske bombefly. Det russiske angrepet demonstrerer for Nato at ingen er immune mot russiske angrep dersom de medvirker til fiendtlige handlinger mot russiske soldater. Russland truer også med å angripe Nato`s konvoier som frakter militært materiell til den ukrainske regjeringshæren.

Offisielle russisk uttalelse etter angrepet

– Om morgenen den 13. mars sprengte høypresisjons- og høypresisjonsvåpen treningssentre for de ukrainske væpnede styrkene i landsbyen Starichi og ved Yavorovsky militære treningssenter, sa Igor Konashenkov, en talsmann for det russiske forsvarsdepartementet. . Og han la til: «I disse fasilitetene satte Kiev-regimet opp et punkt for trening og koordinering av kampen mot utenlandske leiesoldater før de ble sendt til krigssoner mot russisk militærpersonell. I tillegg hadde de satt opp en lagerbase for våpen og militært utstyr sendt fra fremmede land. Som et resultat av angrepet ble opptil 180 utenlandske leiesoldater og en stor sending utenlandske våpen ødelagt. Ødeleggelsen av utenlandske leiesoldater som ankommer Ukrainas territorium vil fortsette.

Προς μείζονα κρίση: Ρωσικές δυνάμεις με πυρηνική “κάλυψη” στοχοποιούν την Πολωνία – Μόσχα: Νεκροί 180 μισθοφόροι!

 

16 tanker om “Rakettangrepet mot Nato-treningsleir i Ukraina: 180 utenlandske leiesoldater skal være drept

 1. Når Putin først angriper Ukraina ser han det selvsagt nødvendig å slå til mot alle militære motkrefter innenfor Ukrainas grenser. Vestlige woke-mennesker ser ikke ut til å forstå hva krig er. Trodde de virkelig at russerne ville sitte stille og se på at deres fiender fra vest skulle ruste seg opp militært rett foran nesen på russerne?

  3
  8
 2. Det kan gå mot verdenskrig. Men håpet er jo et evig liv i himmelen. Et kort liv på jorden betyr så lite i dette perspektivet.

  Jeg er så glad jeg ikke er fanget i Jehovas vitners antikristelige vranglære. For dem må det være ganske guffent å lese mye av det som står om Jesus i Bibelen.

  Fra brevet til hebreerne:

  Ham har Gud innsatt som arving over alle ting, for ved ham skapte han verden. Han er en utståling av Guds herlighet og bildet av hans vesen, og han bærer alt ved sitt mektige ord.

  For til hvem av englene har Gud noen gang sagt:
  Du er min sønn, jeg har født deg i dag?

  Eller, som det også står:
  Jeg vil være en far for ham, og han skal være en sønn for meg.
  Når han så skal føre sin førstefødte inn i verden igjen, sier han: Alle Guds engler skal tilbe ham.

  Men om Sønnen sier han: Din trone, Gud, står til evig tid.

  Og videre:
  Du, Herre, i begynnelsen grunnla du jorden, og himmelne er et verk av dine hender. De skal gå til grunne, men du forblir. De skal alle eldes som en kledning; du ruller dem sammen som en kappe, de skiftes ut som klær. Men du er den samme, dine år tar aldri slutt.

  Filipperbrevet:
  Han var i Guds skikkelse, men så det ikke som røvet gods å være Gud lik. Han gav avkall på sitt eget, tok på seg en tjeners skikkelse og ble mennesker lik.

  Efeserbrevet:
  I Kristus har han utvalgt oss før verden ble skapt, så vi skulle stå hellige og feilfrie for hans ansikt. I kjærlighet har han, av sin egen frie vilje, forut bestemt oss til å få barnekår hos seg ved Jesus Kristus, til pris og ære for hans herlighet og for den nåde han gav oss i sin elskedes sønn.

  Mye som strider mot jehovahs vinter lære i Bibelen. Mye som må forvrenges veldig for å få det til å stemme med alt det “profeten” Rutherford fant på.

  7
  6
  • “I begynnelsen var ordet”, sier Johannes i 1:1. Jehovah Gud er “fra evighet til evighet” og har følgelig ingen begynnelse. Ordet var derfor ikke Jehovah som ikke er kjød men ånd. Ordet var selvsagt gudommelig når han var sønn av en gud. Slik er ordet lik sin Far. Akkurat som du er lik din menneskelige far.

   Koinegresk har ikke minuskler, små bokstaver – kun versaler, store bokstaver. I Johannes 1:1 står det derfor “OG GUD VAR ORDET” , som altså refererer til at ordet var av guddoms art – av ånd, ikke kjød. Ordet “lik” betyr ikke at du og faren din er samme person. Det er ikke Jesus og Jehovah heller.

   1
   8
  • Ganske avslørende at “kristen” så seg nødt til å forsvare jehovahs vitner og Rutherfords antikristelige lære!

   Det onde og antikristelige med jehovahs vitners lære er at de konstruerer anklager for å demonisere vanlige kristne. Rutherford gjorde dette for å skape et størst mulig skille mellom sin egen sekt og den evangeliske kristendommen som hadde eksistert siden apostlenes tid.

   De som tror på det som står i Bibelen har aldri benektet forskjellen mellom Jesus, Den Hellige Ånd og Faderen. Men de tar også inn over seg tekster som f.eks Joh. 14, 6-11:

   “Thomas sier til ham, “Herre, vi vet ikke hvor du går hen. Hvordan kan vi da vite veien?”Jesus sier: “Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg. Hadde dere kjent meg hadde dere også kjent min Far. Fra nå av kjenner dere ham og har sett ham”.
   Da sier Filip: “Herre, vis oss Faderen, og det er nok for oss.” Jesus svarer: “Kjenner du meg ikke, Filip, enda jeg har vært hos dere så lenge? Den som har sett meg, har sett Faderen. Hvordan kan du da si: Vis oss Faderen? Tror du ikke at jeg er i Faderen og Faderen i meg?

   De ord jeg sier til dere, har jeg ikke fra meg selv, det er Faderen som er i meg og gjør sine gjerninger. Tro meg når jeg sier at jeg er i Faderen og Faderen i meg.

   Thomas stilte et spørsmål, men jehovahs vitner påstår. Thomas ba om at Jesus skulle vise dem Faderen. Han fikk svaret, men jehovahs vitner bare benekter. Slik Bibelen sier vi skal gjennkjenne antikrist.

   9
   2
  • Ja Jesus er VEIEN. De fleste som går på en VEI skal et sted. En VEI er til for å komme til et MÅL. Og i Jesu tilfelle som VEI er MÅLET Jehovah Gud – Jesu Far.

   Jesus er følgelig IKKE MÅLET, men et hjelpemiddel for Jesu medskapninger – Jesu BRØDRE -til å nå dette MÅLET – Jehovah Gud. Sanne kristne mennesker – skapninger – blir av Jesus selv kalt “hans brødre”. Om Jesus var Gud selv så skulle altså mennesker være selveste Guds brødre? Hvilken selvopphøyd megablasfemi.

   Jeg skjønner at “en som er frelst” må være utstøtt fra Vakttårnet. Hva ble du utstøtt for?

   2
   3
 3. Det er profeten Daniel som har ” nøkkelen ” for å forstå hva som vil skje i de siste dager. Bibelens 1930 – utgave bruker ordene ” ødeleggelsens vederstyggelighet “. Senere utgave sier ” ødeleggelsens styggedom.”. For meg leser jeg da : Bruk av atomvåpen. De som lever og er utvalgt til opprykkelsen : Vil oppleve 45 dager med voldsom atomkrig – så kommer opprykkelsen for dem og de er salige.( 1290 døgn pluss 45 døgn = 1335 døgn som profeten Daniel skriver om.) Alle andre må gjennomgå hele resten av Trengselstiden – tror jeg.

  • Vi som lever og er her kan ikke gjøre mye annet enn å søke Herren i bønn, leve rett og dele evangeliet om Jesus som frelser til folk vi møter. Vi er langt inne i endetiden og veldig mange kristne ser ikke ut til å forstå seg på tiden.

   3
   9
 4. Ja, vær religiøs. Men vennligst ikke bland overtro, ønsketenkning og fantasier inn i politikk og samfunnsliv.

  Krigshissere og despoter misbruker skriftfanatikere og endetidsprofeter. Og mange fundamentalister lar seg blåøyd bruke i ideologiske korstog og faller lett for faktafornektende propaganda.

  Gjør det gode for medmenneskene. Det er viktigste prinsipp.

  Nekt å følge den som påstår at Jahve og andre terrorguder befaler sin stamme å slakte og voldta i den store plans og gode gudens tjeneste.

  En slik moral er forkastelig. Ja, tilværelsen er altfor komplisert til å følge meningsløs overforenkling om satanskrefter uten belegg i virkeligheten.

  God natt og god bedring til alle hatefulle, nasjonalkonservative konspirasjonsteoretikere som tror etablerte medier og politikere og i grunnen absolutt alle andre er dummere enn dem selv.

  De fleste av oss lar oss dessverre lure. Men de fleste er også i stand til å gjøre det gode som vi naturlig bærer i hjertene. Slik har naturen skapt oss. Ikke la en diktator eller pastor innbille dere noe annet.

  😗

  6
  2
  • PS. La heller ikke gamle tekster bestemme hva som er virkelig og sant. Myter og dikt kan romme rik livsvisdom og estetiske opplevelser, men sier ingenting sikkert om fremtiden. Med nesen i kartet, snubler vi i terrenget.

   Millioner av troende har vært like hundre prosent sikre på verdens nært forestående undergang som KRiSTEN og andre antidemokratiske.patriarker og stormannsgale teokrater har vært i århundrene før. Alle har vært hellig overbevist om sine egne feilfrie tolkninger og tekstanalyser. Alle har tatt feil. Heldigvis.

   😇

   7
   2
  • Putin sparket noen Nato-rumper her ja.
   Vesten vil selvfølgelig nedtone at de har stått bak denne leiren og finansiert den og hatt instruktører der.
   Selve leiren var et rottereir av eventyrlystne og blodtørstige galninger som ville slåss for et korrupt nazi-regime

   1
   3
  • Ville de slåss for Russland? For DET er et blodtørstig og korrupt naziregime.

  • Disse leiesoldatene fra Europa og Vesten fikk en fortjent lærepenge. Slik går det for eventyrlystne som vil kjempe for nynazistene i Ukraina. Russland har kjempet mot nazistene tidligere og betalt en høy pris. Vi må ikke glemme at Ukraina er et land sterkt preget av ytterliggående nynazistiske miljøer.
   Men i vestens hat mot Russland og president Putin vender de det døve øret til det faktum.
   Men jeg vil legge til at det også finnes gode mennesker i Ukraina. Mennesker som tilhører forskjellige Bibelkirker og som følger Jesus. De hater ikke russere som du og andre hjernevaskede gjør. De elsker sine medmennesker uansett hva slags etnisk opphav de har. Det er det korrupte regimet som har ødelagt Ukraina.

   1
   2
  • Har du BEVIS for at det er et nazistisk styre i Ukraina? Ikke EN av dere har, så langt, lagt frem så mye som ETT bevis. Dere har KUN snakket Putler etter kjeften.

 5. Til Ture
  I følge Sakarja 14:12-13, skal det bli brukt atomvåpen mot Jerusalem. I følge Wikipedia, er dette Nøytronbomben.

 6. Åhoooiii, her var det mye synsing og mening!!!
  Mennesket spår, men Herren rår.
  Blir det atomkrig er det over og ut for menigmann.
  Ikke engang prestene skal bli spart for ulykkene som rammer jorden, står det i GT.
  Så da så…

Det er stengt for kommentarer.