Sergey Lavrov: Krigen mellom Vesten og Russland er ikke lenger hybrid men “real”

Den pågående krigen mellom Vesten og Russland er ikke lenger en hybrid krig, men virkelig, sier Russlands utenriksminister Sergey Lavrov til nyhetsbyrået TASS. Vesten (USA-NATO) har forberedt seg på dette lenge. Deres mål er å knuse Russland og alt russisk, sier den russiske toppdiplomaten videre.  I Ukraina innførte man lover som forbød alt russisk, man nektet folk å bruke sitt russisk morsmål, sa Lavrov videre. I etterkant av den russiske militæroperasjonen har regimet i Kiev begynt å forfølge russisk-ortodokse kristne.

De to siste ukrainske regimene som kom til makten med løfter om å finne en fredsløsning om Øst-Ukraina har begge ført politikk og lagt til rette for diskriminering av den del av befolkningen som har etniske og familiære bånd til Russland. Både regimet til Poroshenko og det sittende regimet har i realiteten ført krig mot den russisk-språklige minoriteten i landet. “Any cultural contacts related to the Russian language are prohibited. And this is all supported by the West. Just like the West supports the regular marches of neo-Nazis with swastikas, with symbols of division which were banned by the Nuremberg Tribunal, recognized as criminal. The West supports all this,” Lavrov said.” (sitat)

 

Én tanke om “Sergey Lavrov: Krigen mellom Vesten og Russland er ikke lenger hybrid men “real”

  1. Krigen mellten (Sydens konge) og Russland (Nordens konge) vil ende med at det går til ende med Nordens konge. Vesten har nemlig for lengst startet konstruksjonen av det endelige, globale siste Dyret i Åpenbaringen.

    Når dette Dyret er ferdig etablert worldwide i et reformert FN (“Dyrets bilde”), vil de avvikle alle former for offentlig religiøs utfoldelse (Babylon/Skjøgen). Da vil de i et FN-bygg fullsatt av statsledere utbryte “ENDELIG FRED OG SIKKERHET”. Men i samme øyeblikk faller bygningen sammen og dreper alle sammen lik Samson raserte Dagon-tempelet. Samtlige herskere omkommer.

    Dette markerer innledningen til den store trengsel for alle mennesker, noe som ender i Harmageddon.

Det er stengt for kommentarer.