Ser seg fortsatt tjent med krigen, Hamas leder avvister alle forslag om våpenhvile

Hamas leder Ismail Haniye ser seg tjent med fortsatt krigføring og dødsofre

ismail-haniyeDen palestinske Hamas statsministeren Ismail Haniye gjorde mandag sin første offentlig opptreden etter at konflikten mellom Israel og Hamas brøt ut. Under en radiosendt tale avviste den palestinske statsministeren alle våpenhvileforslag som verserer i det diplomatiske miljøet. “Hamas vil kjempe til siste blodsdråpe før vi sluttet å angripe våre fiender,” sa Haniye som la til: “Flyangrep har ikke knust oss og heller ikke krigføring fra bakken vil lykkes,” sa Haniye i den radiosendte talen som ble sendt fra hans skjulested. Samtdig raser krigen mellom Israel og Hamas med stadig nye ofre. Mandag ble et sted mellom 3 og 5 palestinere drept da en israelske granatsalve slo ut et palestinsk rakettlager som var gjemt i et palestinsk sykehus.

.

Én tanke om “Ser seg fortsatt tjent med krigen, Hamas leder avvister alle forslag om våpenhvile

  1. Krigen er en dugnad hvor islamistene sørger for de mange sivile dødsoffrene og de vestlige mediene produserer “jødene-har-skylda”-propagandaen. Så lenge mediene spiller på lag så vil Hamas aldri stoppe krigen. De vet selvsagt at de ikke er i stand til å påføre Israel noen stor skade militært, men håper på at mediene skal greie å ødelegge Israels omdømme mest mulig internasjonalt. Den nesegruse støtten til islamistene er som et gufs fra nazitiden. Eller kanskje heller en ren gjenntagelse.

    Vestlige politikere er ikke helt stupide. De vet nok veldig godt at Hamas kun kjemper for å ødelegge staten Israel. Og når politikerne tar parti med dem så må nødvendigvis de også ønske at staten Israel skal forsvinne. Hvorfor? Se det er det virkelige interessante spørsmålet.

Det er stengt for kommentarer.