Senator og lege Dr Rand Paul sensurert av YouTube -stilte spørsmål ved nytten av munnbind

YouTube og Twiter fortsetter å sensurere røster som stiller kritiske spørsmål til myndighetenes Covid-19 agenda. Dr Rand Paul har fått to anmerkninger fra YouTube og risikerer ved en tredje og bli bannlyst fra plattformen. Vår tid minner nå stadig mer om Nazi-Tyskland anno 1936-1938 der alternative røster til Adolf Hitlers propaganda-minesterium ble fordrevet fra det offentlige rom. Vi lever nå i et Orwelliansk samfunn hvor makteliten og “dyrets system” er i ferd med å innføre full kontroll. De lykkes med å sensurere selveste USAs tidligere president Donald Trump og en skarve senator og lege skal selvfølgelig ikke få lov til å dele sine meninger med andre, med mindre de er i tråd med den agenda globalistene og de sosiale plattformene samarbeider om å innføre.

Selv Joseph Goebbels og det sovjetiske propaganda-organet Pravda hadde i dyp respekt bøyd seg for den sensur som er innført på sosiale plattformer som Facebook og YouTube. Det var denne sensur som effektivt klarte å stanse debatten om hvorvidt Joe Biden jukset seg til valgseieren i 2020, og det er denne sensur som kommer til å bringe bibelske kristne røster til taushet etterhvert som diktaturet tar kontroll. Det er profilen Mark Dice som i videoen under deler nyheten om at YouTube igjen er i gang med å undertrykke og sensurere røster som ikke piper lik MSM og globalistene gjør

https://www.youtube.com/watch?v=zgRJhSEHRMA

11 tanker om “Senator og lege Dr Rand Paul sensurert av YouTube -stilte spørsmål ved nytten av munnbind

 1. Dere vil vel knapt tro det, men en nabo av meg fikk nylig sin første vaksine fordi han er avhengig av å frekventere Sverige. Det pussige er at armen hans er blitt magnetisk rundt stikkstedet. I den grad at han kan henge en metall tesje der, som blir hengende.

  3
  3
  • Hos meg hengte trykknappen (av metall) seg fast på stikkstedet.
   Men det viste seg å være i limrestene fra tapen på plasteret 😉
   Er du sikker på at han ikke spøker med deg?
   Dersom det virkelig skjer bør han ringe tusentipset i VG.

   4
   4
  • Qanon , du vet det sikker ikke , men VG hadde kun skrevet om det dersom det var en spøk.

   2
   1
  • Til Rune (og Asgeir):

   Som du skjønner er jeg tvilsom til sannhetsgehalten i historien. Jeg sier ikke at Asgeir ikke har sett det, jeg bare tviler på at armen ble magnetisk. Jeg mistenker en praktical joke.

   Litt av grunnen til at jeg tviler er selvfølgelig at jeg ikke forstår hvordan et flytende stoff (vaksinen) skulle kunne reagere med blod/celler og deretter få metalliske og magnetiske egenskaper.
   Med andre ord at man skaper metall(?!). Men at jeg ikke forstår betyr ikke at jeg utelukker noe som helst.

   Og dersom Vg ikke tror på det kan han sikkert poste en video på Søkelys, Youtube, Rumble, privat blog etc.
   Uavhengig av om det er vaksinen eller ikke hadde det jo vært stilig å se at noen faktisk var magnetiske.

   Vi har sett påstander om at noen blir magnetiske før (ca 5:50 ut i denne videoen https://www.youtube.com/watch?v=cB41ZicnG4s)

   1
   2
  • Kanskje naboen din kan verifisere dette Asgeir?
   Burde ikke være vanskelig.
   Alle jeg kjenner som har tatt vaksinen har ikke blitt magnetiske, eller blitt forandret
   Inkludert neg selv.
   Magnetisme historien er bare tøys tll naboen din står fram med fullt navn!!!

   2
   2
  • Hva er det du ikke forstår Qanon ? Forstår du ikke at alt som er dokumenterbart negativt om covid vaksinen og som stiller kritiske spørsmål rundt opphausingen av corona “pandemien ” blir sensurert ?
   Jeg har til og med tilbud avisa Dagen mange tusen , ja ti tusen vis av kroner om jeg bare for lov å annonser for Søkelys hos dem og de nekter.

   Men Qanon , det sier ganske mye om din objektivitet og evne til å forstå hva som faktisk skjer , og den er av en sånn karakter at enten er du helt hjerne vasket eller så ser du hva som skjer , men nekter totalt å ta det innover deg.

  • Til Rune Lye:
   Hva jeg ikke forstår?
   Jeg trodde jeg uttrykte det klart og tydelig. Jeg avviser ikke det Asgeir har sett, men jeg skjønner ikke kjemien og jeg skjønner ikke fysikken som skulle føre til at personen blir magnetisk.

   Og siden Asgeir er så tett på hadde det jo vært stilig å få dette filmet.
   At jeg mistenker en practical joke er noe annet.

  • Jeg tror at det er mulig.
   Noen av dosene er tilsatt magnetiske nano-partikler som et ledd i forsøket de holder på med.
   Man tester hvordan kroppen reagerer på slike partikler.
   Folk som går og tar disse vaksinene har ingen anelse om hva som er i sprøytene de setter.
   Fosterceller fra et abortert fosters nyrer som er dyrket frem i et laboratorium. Celler fra sjimpanser, celler fra griser og alskens ukjente stoffer gjemt bak forskjellige betegnelser.
   Mange har bare fått saltvann når de har satt sprøyten, dette for å sjekke placebo-effekten.
   Andre har fått doser tilsatt nano-partikler som et ledd i forsøksprosjektet. Dere som stoler på deres myndigheter er håpløs naive.
   Vi vet at mange har fått alvorlige bivirkninger og dødd, og enkelte av dere skriver spottende og håner folk som har dødd av vaksinen.
   Dere demonstrerer hvor ond denne verden er blitt.

  • Du er den her inne som sammen med Rune Lye, Randi og Z har skjønt hva som foregår. Ikke å undres at Jesus sa – Mon jeg finner troen når jeg kommer?

  • Til Birger:

   Jeg har prøvd å opplyse deg tidligere, men jeg antar at du ikke fikk det med deg. Vaksinene inneholder ikke menneske- eller apeceller, men disse er brukt i utvikling og testing.
   Om det er etisk riktig er en annen sak (legg merke til siste setningen nedenfor. Du har antakelig fått en vaksine utviklet på samme måte sprøytet inn i kroppen som barn).

   Når det gjelder nanopartiklene: dette finner jeg ikke dokumentasjon på, men der regner jeg med at du kan hjelpe meg (ikke ironisk ment).

   Placebo: ja, noen har fått saltvann i stedet for vaksine. I noen ytterst få tilfeller ved en feil, i India i forbindelse med en svindel, og i kontrollgrupper som var med på uttesting for å se om vaksinen er trygg for deg og meg.

   Dette prøvde jeg å formidle til deg i en tidligere kommentar:

   “en blanding av celler fra apekatter og aborterte fostre”
   Dette er delvis helt feil, og delvis unøyaktig.

   – Pfizer og Moderna sine vaksiner er syntetiske, men er testet på en cellekultur (HEK293) før produksjon som stammer fra mennesker.
   – AstraZenika og Oxford sin vaksine er basert på en del av et virus som man kan finne hos aper, men bruker også HEK293 for utvikling.
   – Johnsen&Johnsen bruker en cellekultur (PER.C6) som stammer fra mennesker i utvikling, testing og i produksjon.

   “mRNA og fett-nanopartiklene som Comirnaty [Pfeizervaksinen] består av er utelukkende laget i laboratoriet ved hjelp av syntetiske og enzymatiske prosesser, det vil si at ingen embryoceller er involvert i denne produksjonsprosessen.” https://www.farmatid.no/artikler/nei-koronavaksiner-inneholder-ikke-aborterte-fostre

   Og det stemmer at en cellekultur (HEK293) fra 70-tallet som er basert på menneskeceller fra fostre brukes i utvikling og testing av vaksiner. Det hevdes cellene ikke er fra fostre etter en ønsket abort, men fra fostre etter enten uønsket spontanabort eller abort for å redde morens liv. Men opprinnelsen er ikke dokumentert. Det er selvfølgelig ikke de samme cellene, men cellestrenger som de har dyrket i noen tusen “cellegenerasjoner”. Men ja, det stemmer at opprinnelsen er fra mennesker. Cellekulturen som brukes er viktig for utvikling av vaksinen, men det er ikke cellekulturen som sprøytes inn i kroppen.
   Slike cellekulturer er tidligere brukt i utviklingen av veldig mange vaksiner. F.eks. mot røde hunder, vannkopper, meslinger.

 2. Når de sensurerer er det et bevis på at sannheten holdes nede. Alle vet, også myndigheter at munnbind er bare et klovne teater, et bevis på at du har underlagt deg diktaturet og totalitær makt.

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.