Seier for kristen baker i amerikansk høyesterett

Den kristne bakeren, Jack Phillips fra delstaten Colorado nektet i 2012 å bake bryllupskake til to menn som skulle gifte seg. Paret klaget til delstatens borgerrettskommisjon, som mente bakeren hadde brutt en lov mot diskriminering av homofile. Etter at saken har vært prøvd i flere rettsinstanser og til sist i høyesterett er saken nå avgjort til gunst for Jack Phillips melder avisen Dagen. Phillips som driver sitt eget bakeri vant frem med sin sak og avgjørelsen blir ansett som et tilbakeslag for den amerikanske homobevegelsen. 

Les saken fra Dagen

3 tanker om “Seier for kristen baker i amerikansk høyesterett

 1. Bra. Skulle bare mangle.

  Man bør ha lov til si: “du får høre hos en annen baker. Jeg har ikke noe med det hvem du velger å gifte deg med. Og du har heller ikke noe med det hvem jeg velger å lage kake til”.

  Men det er egentlig på tide at de får sine egne homo-bakere, så vi kan få slutt på sutringen deres? ALT skal de bråke sånn om! De var stakkarer før, det var mye hån og stygt. Men er det ikke lenger. De har rettigheter og har det greit. Men fortsetter å spille stakkarer.

  Og hvorfor kan de ikke lage sine egne kirker? De er jo ikke blinde når de ser i Bibelen sin før de drar til kirka! Der står det at Gud hater det de gjør. Men elsker dem. Hvis de ikke er enige i det, så er de ikke enige med Bibelen, og bør lage seg sin egen kirke.

  En annen ting er forskjellsbehandling. Homoflagget skal opp å vaie i alle anledninger, mens Israels-flagget får ikke lov å vaie i Norge på Israels 70års-feiring. Det står dårlig til i Norge-pingleland…

  Og hvorfor tar homofile Gud sin regnbue, som betyr noe helt annet enn det de bruker den til? Han Gud som de absolutt skal ha velsignelse til å vie seg. De vet jo hva Han mener, så hvorfor ikke gå til sorenskriveren?

  Har selvfølgelig aldri hatt noe imot homofile, men det er på tide at noen av dem lærer seg å respektere andres meninger.

  • Det de driver med er et angrep på kristne. Det hører med til den kommende eller allerede tilstedeværende forfølgelse av den kristne tro, og et angrep på Guds ufeilbare ord.

  • Ja, du har rett Betina. Det blir kanskje verre, og må Ordet holde oss på sporet og må vi være et vitne og til velsignelse og hjelp for andre.

   Ble glad da Jack Phillips vant, for jeg hadde egentlig ikke ventet det -i denne tid vi lever i nå.

Det er stengt for kommentarer.