Sean Hannity: Det er de firerbanden som har makten i det nye sosialistisk-demokratiske partiet

Kommentator Sean Hannity i Fox News mener at de moderate kreftene i det demokratiske partiet nå har mistet all makt til fordel for “The Squad” som består av  Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib, Ayanna Pressley og Ilhan Omar sitter nå i forsetet i det demokratiske partiet. Speaker i kongressen, Nancy Pelosi er nå i realiteten avkledd all makt, og er nå leder bare i navnet,” sier Sean Hannity. “Enhver som ønsker å utfordre Donald Trump vil måtte underordne seg “The Squad” eller den kvinnelige firerbandens meninger, slår Hannity fast.

“Speaker in the house, Nancy Pelosi er i realiteten avkledd all makt og er bare en leder i navnet,” sier Hannity som tegner et dystert bilde av det nye demokratiske partiet som tapte for  Donald Trump i 2016. Enhver amerikaner som elsker frihet, demokrati og sitt land må stemme republikansk i 2020 ellers vil den blodrøde sosialismen disse fire representerer frata deg alt hva du holder kjær som amerikaner.

Demokratene hadde hatet Donald Trump selv om han fant en kur for å helbrede kreft. Så dypt stikker hatet og Donald Trump psykosen i det demokratiske partiet.

Også president Trump har tatt innover seg realitetene og bruker nå Twitter til å avsløre at det demokratiske partien anno 2019 er blitt et radikalisert, sosialistisk og venstrevridd parti som ledes av fire radikale, antiamerikanske og antikristelige kvinner som gjennom sin bruk av sosiale medier helt har lykkes med å overkjøre Nancy Pelosi som i navnet er den ledende demokratiske røsten.  Gjennom å avsløre hvilken sosialistisk agenda disse fire og det demokratiske partiet har, håper Trump å trekke moderate demokrater som blir skremt når de ser på utviklingen i det demokratiske partiet, som tross sitt flertall i kongressen ikke har fått utrettet noe som helst for det amerikanske folk.

 

8 tanker om “Sean Hannity: Det er de firerbanden som har makten i det nye sosialistisk-demokratiske partiet

 1. Globalsosialistene og globalkapitalistene har under Satans ledelse ETT mål for øyet NÅ. Og det er full dominans over kloden. De ønsker en eneste verdensregjering der de selv skal være eliten og folkene desimeres til rundt 500 millioner mennesker totalt på jorden.

  Det er nettopp dette som er opptakten til Harmageddon. De røde har alltid hatt utbredelsen av sosialistdiktaturet til alle verdens nasjoner som mål. Det nye er at de samarbeider med globalkapitalistene og sammen har de kuppet både politikk og presse.

  Jeg og Jehovah ler av dem. De jobber nemlig intenst for å møte sine siste dager for Guds åsyn. Tenk når de nå til slutt forbyr all offentlig religiøs praksis og tror de har nådd målet. Men da er de kristne lik jødene foran Rødehavet med Faraohs tropper i helene. Disse troppene vil avlives like lett som Faraohs døde da vannmassene ble kastet over dem.

  DU derimot må velge RETT side, ellers vil dcu ikke få erfgare egen frelse. Begynn med å be til jordens skaper JEHOVAH Gud, og avslutt bønnenj med åå vise til gjenløsningen pg si – “i Jesus navn amen”. Så vil Han kanskje finne deg og gi deg en siste sjanse. Lykke til!

  Og bry deg ikke om hundene som løper etter meg og bjeffer. De har INTET å by på. De er snart borte.

  18
  1
 2. På grunn av den ensrettede og hjernevaskende vestlige globalistpressen får ikke folket vite at de såkalte “Demokratene” i USA var grunnleggerne av negerslaveriet i USA. Borgerkrigen i USA oppsto fordi Republikanerne i nord ikke lenger kunne sitte og se på Demokratenes forløperes utnytting av negre som slaver i sør.

  Demokrater opprettet også og drev rasistbølleforeningen Ku Klux Klan. Heller ikke norsk regimeslikkende “presse” forteller DEG hva det demokratiske partiet representerer. Clinton Foundation er jo en ren sparegris for den smarte Clinton-familien som bare kan ta en snarvisitt og tiggerferd til den norske regjeringen og inkassere hundrevis av millioner innimellom kanapeene med høy clintonsk sigarføring.

  At Satan Djevelen er “denne verdens gud” er Bibelen klar på. Men at han også har sine favoritter er like klart.

  7
  2
  • Du er helt klart en av favorittene. Du som søker å føre mennesker med deg utfor stupet.

   2
   6
 3. Denne firerbanden trenger å møte Jesus.
  SOM Han elsker dem. Det skal vi også gjøre.

 4. Kristenheten lever i en søtsuppe av en drømmeverden. Defaitismen, feminismen og den sterkt synkende maskuliniteten forråtner deres tidligere samfunn.

  Tilbake står de som feige, forvirrede høns ute av stand til hverken å forsvare seg selv, sin familie eller kristendommen.

  Sanne kristne derimot har visst at Djevelens kupping av samfunnene for lengst er forut beskrevet i skriftene. Kristenheten – de navnkristne – er således bare et produkt av demonenes inntog i deres forsamlinger og menigheter. De er denne verdens guder.

  Fordi kristenheten forfalsker selveste Guds ord blir de den fremste eksponent for den babyloniske skjøgen – den falske religions verdensrike. Det blir derfor en stor lettelse når dyret/nasjonene blir inspirert av Jehovah til “å kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”.

  Falsk religion blir således første akt når skjøgen tas av sine tidligere politiske elskere. Denne siste akt i den gamle verdens endeligt rykker stadig nærmere. Dagen og timen kjenner ingen, men at religion er blitt en trussel mot verdensfreden er sikkert.

 5. “blodrøde sosialistene”? ? Disse kvinnene, venstresiden i demokratene, står omtrent der AP og Høyre er. Til og med store deler av FRPs politikk ligger til venstre for de fire?

Det er stengt for kommentarer.