Sean Feucht trosset myndighetenes nedstengning av parken og laget lovprisnings-protest i gatene i Seattle

Mer enn 2000 kristne var samlet i gatene i Seattle i en “lovprisnings-protest” mandag i protest og trass mot offisielle myndigheter som har stengt ned en lokal park for å hindre kristne i å ta del i en bønnekampanje organisert av misjonær, lovsanger og politisk aktivist Sean Feucht. De lokale myndighetene besluttet brått at parken ville være stengt hele mandagen fordi de mener at store ansamlinger av folk er en fare for den offentlige helse.

På tross av alle forsøk på å forhindre at bønnesamlingen fant sted, annonserte Feucht på Facebook tirsdag at deres lovprisning samling hadde ført til mirakler og dåp og at bønnesamlingen hadde vart i mer enn to timer. “De stengte parken, så vi tok lovsangs-protesten til gaten i stedet. Den kristne kirke i Seattle vil ikke la seg kneble! Over 2000 mennesker tok til gatene og Gud løftet stedet opp med mirakler, dåp, frelse og rasemessig forsoning (med politiet) og håp,” skrev Feucht på Facebook. Sean Feucht som har hjulpet lokale pastorer til å arrangere 19 større bønne-samlinger i protest og trass mot Corona-reglene i 19 forskjellige byer de siste ukene, fortalte til KIRO 7 at han mener at nedstengningen av parken for bønnesamlingen er åpenbar diskriminering.  Som kjent har Black Lives Matter kunne ansamle store menneskemasser til demonstrasjoner i Seattle uten at lokale myndigheter har uttrykt bekymring over Corona-smitten. “Hvis dette dreide seg om COVID-19 ville det være en ting,” sa Feucht. “Men dette er åpenbar diskriminering av kristne fordi de samme spørsmålene (om Covid-19) er ikke og blir ikke stilt når det gjelder de protesterer. Lokale myndigheter uttalte fredag at beslutningen om å stenge parken ble fattet fordi man antok at folkene som deltok ikke kom til å praktisere sosial avstand. I følge myndighetene er det kjent at dem som deltar under Feucht`s møter ikke bruker munnbind eller praktiserer sosial avstand. Det er utelukkende sikkerheten til alle som besøker parken at vi valgte å stenge parken hele dagen, uttalte en talsmann for park-myndighetene. Imidlertid mener Feucht og andre lokale arrangører at det er snakk om diskriminering og i ett innlegg på Facebook takker Sean Feucht for støtten de har fått fra fremtredende kristenledere som Franklin Graham. Blant kristne amerikanere er det økende motstand mot myndighetenes Corona-restriksjoner og lockdown og mange reagerer på lokale myndigheters åpenbare dobbeltmoral når man på den ene siden tillater BLM-demonstranter og protestere, samtidig som kirker og kristen virksomhet må være stengt.

 

17 tanker om “Sean Feucht trosset myndighetenes nedstengning av parken og laget lovprisnings-protest i gatene i Seattle

 1. Takk og pris for at kristne har begynt å gjennomskue Covid-19 bløffen.
  Vi har forlengst forstått at et heller ufarlig virus er blitt misbrukt politisk for å stenge ned verden, isolere folk og gjøre dem sårbare av frykt.
  Legg merke til at media her hjemme fokuserer på smittetall og hvor mange som er i karantene. Hadde media skulle skrevet om dødsfall hadde det vært fint lite å skrive om, da dette viruset er mindre farlig enn influensa.

  2
  1
 2. En eldre dame med dårlig hjerte døde forleden på sykehjemmet her av hjertestans. Men da de kunne finne spor av c-19 i corpus delicti ETTER at hun døde – ikke før – ble hun kategorisert som offer for “corona”.

  Det skjer noe nå over hele verden som tyder på at Satan setter alle kluter til for å kuppe hele verden. Verden vil bedras. Men sanne kristne vet inderlig vel at alt dette betyr at enden for denne onde, gamle verden er nær.

  Det betyr at mennesker av god vilje kan se frem til en ny og renset jord der rettferdighet bor, Så løft deres hoder og reis dere opp! Og frykt ikke! Jehovas rike med Kristus i spissen for 144 000 brødre og medregenter vil snart ta over makten også på jorden.

  3
  4
  • Gav deg en tommel opp ved en feil.
   Slutt å komme med jv vås. jv er ikke kristne. Dere tror ikke på Jesus engang. Dere tror ikke på hva han sier om seg selv.

   Charles Russel, grunnlegger av jw var en 33 grader frimurer også. Om han tjente noen, så var det i hvert fall ikke Gud for å si det sånn.

   4
   1
  • DU ER NARRET!!!

   Du lar deg rive med av egne følelser, noe som gjør at du mister forstand, likevekt og balanse. Det typiske da er at påstander følger uten belegg med bibelske argumenter.

   Jeg mener å ha lest at Vakttårnvitnene tror på Jesus som sønnen men at han ikke er Faderen. Det samme gjør jeg, så der er jeg isåfall enige med dem.

   Bare narrede mennesker tror at en sønn er sin egen far. Så du er ført bak lyset av din åndelige far Satan Djevelen og hans hær av demoner.

   Kristus er imidlertid “gitt all makt i himmel og på jord” i tusen år etter Harmageddon. Da skal han på vegne av sin Far reetablere paradiset på jorden tilbake til slik det var i Edens hage.

   Når den jobben er gjort skal sønnen som skriften sier atter “underlegge seg sin Far og overgi makten til Ham slik at Gud Fader kan være alt i alle” videre i evigheten.

   3
   9
  • Corona er blitt politisert.

   Den er blitt et redskap for politikerne til å dirigere befolkningen.

   De har helt mistet poenget med at de er folkets TJENERE – ikke dets herrer!

   Vi sa er alle at Corona er mindre farlig enn en vanlig influensa – og at tiltakene er å skyte spurver med kanoner…

 3. Er nå merkelig at blm ikke regnes som smittsomme, mens kristne samlinger regnes som veldig smittsomme. Om det bare hadde vært sant. De fleste lukker dessverre ørene for evangeliet, men de som vil høre det, trenger å få høre det.

  Heldigvis ser mange Amerikanere hykleriet og diskrimineringen. Mange begynner å gjøre opprør. Troende og ikke troende. Det betyr selvfølgelig ikke at viruset ikke er smittsomt, men det virker som om de som trekker i trådene, ønsker å spre frykt. På den måten kan de stoppe de røstene de ikke liker.

  Da den blinde Bartimeus ropte til Jesus om å få synet igjen, sa folk han skulle tie stille. Bartimeus ropte da enda høyere, og Jesus helbredet øynene hans, så han kunne se.

 4. Disse “smitteverntiltakene” har absolutt ingenting med smittevern å gjør.
  Det vi her ser er et eksperiment for å klargjøre folks feighet og hvor lett det er å tvinge folk til å underkaste seg ekstremsosialismen.
  Covid-19 er en influensalignende sykdom som til tross for alle vandrehistoriene kun er en sykdom på linje med vanlig influensa i farlighetsgrad.
  Vi er offer for internasjonale sosialisters herskesyke og ønske om total kontroll over land og folkemassene!

  1
  1
  • Nei, det er kun 50.000.
   150.000 har de løyet om og skrevet covid19 som dødsårsak selv om de døde av andre ting. (Og du kan sikkert stryke de 50 også, for folk spriter seg så mye at det er mye mindre antall influensadødsfall nå. De glemmer å skrive om alle de tusener som blir reddet av spritingen)

   Nå flommer media over av skremselstall over flere steder i Norge. Hva så? De fleste blir friske -akkurat som en vanlig influensa.

   Trump får ikke orange fangedrakt, han får nok englevinger og flyr opp med Hannah og allle de andre.

 5. Noen her kaller seg Guds sønn.
  Det får konsekvenser.
  Vend om og be Gud tilgi før det er for sent.

  • Ti kvinne, og hold deg til ditt virke i hjemmet. For det er ikke gitt en kvinne å formane menn. Som Bibelen sier:

   “Kvinnens hode er mannen men mannens hode er Gud”

   1
   2
 6. Noen her kaller seg Guds sønn.
  Det får konsekvenser.
  Vend om og be Gud tilgi før det er for sent.
  ……………………………….
  Jeg tror ikke du har tenkt å gjøre det. Derfor skriver jeg igjen.
  Lov meg at du tenker over dette, ingenting er viktigere i ditt liv enn dette.
  Gud har skapt alt, og også deg. Jesus døde for oss alle og kommer snart igjen
  for å hente dem som tror på Ham og bekjenner Ham med sin munn.

  Bare Jesus kan gi deg det du savner, fullstendig fred. Jeg vet hva fullstendig fred betyr. Det er kaos rundt meg, jeg har aldri vært så full av fred. Jeg har intet å frykte. Jeg drar snart og du skal være med. Det betyr alt for Hanna nå.

  Ikke sov godt. Fordi du betyr mye for meg.

  1
  1
  • Hva med å slå opp i Bibelen Hannah? For en gangs skyld. Og lære “å være istillhet”!

   Ti stille kvinne, og hold deg til ditt virke i hjemmet. For det er ikke gitt en kvinne å formane menn. Som Bibelen sier:

   “Kvinnens hode er mannen men mannens hode er Gud”

   1.Korinter 14:

   ” Som i alle de helliges menigheter 34 skal kvinnene tie når menigheten samles. Det er ikke tillatt for dem å tale; de skal underordne seg, slik også loven sier. 35 Hvis det er noe de vil lære, så la dem spørre sine menn hjemme. For det er en skam for en kvinne å tale i menigheten. 36 Var det kanskje fra dere Guds ord gikk ut? Er det bare til dere ordet er kommet? 37 Hvis noen mener seg å være profet eller ha åndsgaver, så skal han vite at det jeg skriver, er et Herrens bud. 38 Den som ikke godtar dette, blir selv ikke godtatt.”

   1
   3
  • Men nå er dette forumet altså IKKE en menighet. Bare så du vet det. Ellers hadde det vært realt av deg å sette deg inn i hva det virkelig gjaldt, det som Paulus skrev til menigheten.
   Det Hannah skrev, har hun fått lagt på hjertet av Den Hellige Ånd. Det du derimot deler, er deliriumsfantasier av Russell & co.

  • Du har helt rett Birgir. Dette er ikke en menighet med en gudstjeneste setting som er konteksten for Paulus ord om kvinner.
   Hannah skal selvfølgelig kunne uttrykke sine synspunkter som alle og enhver.

 7. Du er inndoktrinert og villedet fra barneårene av. Jesus er ikke erkeengelen mikhael slik dere i jv tror. Mine følelser er faktisk helt irrelevante, og har ingenting med dette å gjøre. Det er bibelen som forteller oss hvem Jesus er, ikke noe hverken du eller jeg kan bestemme.

  Den som ikke tror det Jesus sier om seg selv, tror ikke på Jesus, men et falskt evangelie.

  • …slik dere i jv tror…

   Dersom det er vakttårnvitnene du mener må du nesten ta opp din kritikk med dem. Sanne tjenere derimot vitner for Jehova Gud fordi det står i Bibelen at de er det:

   “Dere er mine vitner,
   sier Jehovah,
   og min tjener som jeg har utvalgt, (Jesaja 43:10)

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.