Sean Feucht: Holder linjen og trosser myndighetenes Covid-19 restriksjoner og motstand fra ugudelige politikere

På tross av intens motstand fra politiet eller ugudelige borgermestre og politiske ledere velger Sean Feucht og organisasjonen “Hold the Line” å ikke bøye av tross motstand fra myndigheter som misbruker Covid-19 pandemien til å undertrykke og lukke ned Jesu Kristi kirke. Stadig flere troende har forstått at Corona-pandemien både er blåst opp og ut av proporsjoner, og at frykten for denne “smitte” er skapt av propaganda. Påbud om munnbind, sosial avstand og forbud mot fellessang møter nå stadig mer opposisjon både fra pastorer og kristne forkynnere som mener at myndighetene enten bevist eller av uvitenhet -har villedet offentligheten for å presse gjennom unødvendige Covid-19 restriksjoner.

“Jesu Kristi kirke har alltid møtt motstand, men frem til nå har myndighetene sett forholdsvis velvillig på kristen virksomhet. Etter at Covid-19 har gått sin seiersgang over verden og stengt ned samfunn og virksomheter, har Guds menighet begynt å reise seg. “Dette er en tid for å være modig. Kristne ledere må våge å vise lederskap. Kirken trenger ledere som våger å si: Dette er hva vi står for, i 2000 år har Jesu Kristi kirke tilbedt og lovsunget gjennom pandemier, gjennom forfølgelse, gjennom mostand og vi akter ikke å slutte med det nå i 2020,” sier Sean Feucht som har møtt kritikk både fra liberale religiøse, fra venstreliberale politikere og fra ulike aktivister som har brukt harde ord for å stemple det verk Gud har født frem i en tid av usikkerhet og hvor kirken frem til nå har blitt satt på sidelinjen.  Se intervjuet fra TBN med Sean Feucht under og la deg inspirere av det faktum at troende nå våger å lovprise Gud i sammen -på tross av motstand og trusler om bøter. De Corona-lovene som i dag brukes for å stenge ned kristen virksomhet -vil, dersom vi bøyer oss, kunne bli tatt i bruk senere for å undertrykke Jesu Kristi kirke og stilne forkynnelsen av Guds Ord. Vi kan derfor ikke annet enn å si “ja og amen til det Sean Feucht sier i intervjuet..

Facebook Comments

3 tanker om “Sean Feucht: Holder linjen og trosser myndighetenes Covid-19 restriksjoner og motstand fra ugudelige politikere

 1. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle si ja og amen til en figur som har bakgrunn fra Bethel, men jeg gjør et unntak.
  Det er mer av den Hellige Ånds glød og ild i Sean Feucht -enn det er i en samlet norsk kristenhet. I Norge har kristenfolket oppført seg som forskremte høns, straks ulven sier hopp dit, så hoppet pastorene, kristenledere og presteskapet der myndighetene ønsket. Norske kristenledere er med få unntak av en anden ånd enn vi ser hos Sean Feucht eller John MacArthur.
  Hvor finner vi modige pastorer og kristenledere i Norge?
  Har letet i norske forsamlinger og trossamfunn, fullstendig fraværende.
  Alt vi hører er følg myndighetene, følg myndighetene.
  Skulle tro at norsk kristenhet kommer til å følge myndighetene fluksens til fortapelse.

  • Ja det at han kom fra Bethel gjorde at jeg måtte se en del videoer før jeg kunne mene det samme som deg. Det er en glede og oppmuntring å følge med disse få som står sånn på der borte. Etter å ha lest om pastor David Lynn her på Søkelys har jeg også fulgt med litt på videoene fra christsforgiveness.

   Jeg vet om en som minner litt om “JohnMacArthur” i Norge. Men mye eldre og ikke så bra helse lenger. Gud har minnet meg om ham i det siste. Han forstår tiden og hva som skjer mer enn de fleste kristne. Ellers….så er det vel kanskje ikke så mange andre….Jeg har en tanke, vet ikke om det stemmer, men det finnes noen her og der, men de er ikke så mye på tv eller annen media. Gud ser dem, og kanskje kommer de mer frem etter hvert?

   Jeg kan ikke påstå så mye om hva som predikes lenger i norske menigheter -siden jeg ikke ser så mye taler fra mitt eget land lenger. Men for litt siden -samme når og hvor jeg sjekket, så var det ikke ET ord om tiden vi lever i. Vanskelig å fatte. Eller egentlig ikke…

  • Guds menighet er som et isfjell, en tiendedel er synlig over vannet, men ni tiendeler er usynlig under vannet.

   Det er disse ni tiendeler som er usynlig, som Gud vil reise opp i de tider da Han vil utøse av DHÅ over alt kjød. Det er de som i dag blir sett ned på, mobbet og holdt utenfor. De vil Gud reise opp og bruke dem på en mektig måte, for å gjøre alt stort og stolt til skamme.

   De andre vil bli feid av banen av DHÅ, bare de ydmyke av dem vil bli stående.

   Mvh RJ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *