Se videoen: Dangerous Cult Documentary: Christian Assemblies International -en film om frykt og overgrep i en religiøs sekt

Pastor Scott Williams grunnla og leder den religiøse sekten “Christian Assemblies International” Foto:Søkelys

En video om kulten og sekten “Christian Assemblies International” som ble grunnlagt og ledet av  Anthony Scott Williams. En ekstrem sekt leder og overgriper. Williams blir av tidligere mannlige sektmedlemmer anklaget for å ha begått seksuelle overgrep mot dem. Steve Forkin som vi møter i videoen var en av dem som ble utsatt for seksuelle overgrep fra Williams som var en svært karismatisk leder, på stadig jakt etter nye mennesker han kan svindle for penger. Tidligere medlemmer av den religiøse kulten beskriver litt på innsiden av CAI som et sammenhengende mareritt av overvåking, kontroll, ydmykelser og undertrykkelse. I følge Williams er kvinner som Jesabel som skal straffes og undertrykkes

“Pastor” Scott Williams brukte Skriftssitater til å skape skrekk i ham for deretter å misbruke ham gjentatte ganger,” forteller Gunther Frantz i videoen. Han var 14 år gammel da det hele startet.

Sjekk ut videoen om den farlige og destruktive sekten grunnlagt av Scott Williams og hør de sjokkerende vitnesbyrdene fra tidligere medlemmer.  Den religiøse sekten er fremdeles aktiv, og har flere ganger vært i myndighetenes søkelys.I videoen forteller flere yngre menn at de ble tilbudt deltakelse i det som ble kalt “mennenes natt” hvor det var få grenser. Det tidligere medlemmet Josh som var 21 år da han ble forført inn i sekten forteller at “pastor” Scott Williams brukte sin religion som et redskap for å få sex med unge menn. En rekke menn har i ettertid fortalt at de ble utsatt for seksuelle overgrep av grunnleggeren av den destruktive religiøse sekten “Christian Assemblies International.”  Sektens nettside kan sjekkes ut her

https://www.youtube.com/watch?v=L7g6iuIjtls

 

Én tanke om “Se videoen: Dangerous Cult Documentary: Christian Assemblies International -en film om frykt og overgrep i en religiøs sekt

 1. Det er grusomme eksesser som er utført i religionenes og også kristendommens navn. Her hjemme er det ofte penge-holing som har bidratt til at Gud synker i folks aktelse.

  Men også teologisk uenighet har generert verbale slagsmål som dessverre er endt hos verdslige myndigheter. Er man så uenig med sitt trossamfunn at man ikke anser det mulig å fortsette er det beste å trekke seg stille og rolig vekk og finne nye marker å delta på. Og overlate saken til Gud.

  Men når synden når slike høyder som ovenstående video fremviser er det viktig at det advares i mot. Seksuelle menighet-eksesser i “guds” navn er så langt fra bibelen som det er mulig å komme.

  Dersom vi ser det fra Satan Djevelens side forstår vi at han har all interesse av å ødelegge Guds omdømme for flest mulig og derved dra menneskenes bort fra Gud og Kristus. Dette har han da også lykkes med i stor grad.

  Det blir i bibelen sagt om onde religiøse at “på grunn av disse blir sannhetens vei spottet”. Modne kristne er derfor advart om at nettopp slikt skulle dukke opp. Hørte de ikke på Jesus, så er det ikke å undres over at de ikke lar seg korrigere av andre kristne. Men selvsagt er det trist å se mennesker falle så dypt.

  5
  1

Det er stengt for kommentarer.