Sannhetens Ord takker for støtte og lover å komme på banen i forhold til avisa Dagen

sannhetens-ordAvisen Dagens massive kampanje mot Sannhetens Ord i Slemmestad blir heiet frem av flere, mens andre mener Dagen her går for langt i det som ser ut til å være en heksejakt mot den karismatiske menigheten i Slemmestad. En rekke troende, deriblant Henry Østhassel har reagert sterkt på Dagens journalistikk og omtaler det som “kristendomsforfølgelse”. Menigheten selv opplever avisa Dagens kampanje som ufin, og på egen nettside har menighetens lederskap lagt ut en kort redegjørelse med overskriften “Avisen Dagen og oss”

I den korte redegjørelsen som er lagt ut skriver menigheten dette: Kjære alle våre venner, kontakter og alle kjente og ukjente som kontakter oss på e-post, telefon og sms. Vi setter sannhetetens-ordsærdeles stor pris på deres oppmuntringer og deres forbønner i en veldig krevende tid for mange.  Til de som lurer på hvorfor vi ikke er mer på banen for å kommentere påstander som stadig kommer inn, ønsker vi å si; vær litt tålmodig med oss, vi kommer kanskje mer på banen etter hvert. -Dagen har sine journalistiske interesser og abonnenter å ivareta, vi har mange sjeler vi nå må ivareta. Veldig mange rammes urettferdig av denne saken og vi ønsker først og fremst og ta vare på menneskene rundt oss, både i menigheten og alle venner og kontakter vi har. Samtidig må vi kunne si at svært mye av det som kommer fra enkeltmennesker er av en slik karakter at det er nytteløst å kommentere det i avisen. Guds fred og velsignelse til dere alle. La oss be om Guds nåde for alle involverte og om Herrens nåde og legedom inn i disse vonde sakene. Vennlig hilsen oss i lederskapet.

4 tanker om “Sannhetens Ord takker for støtte og lover å komme på banen i forhold til avisa Dagen

  1. Dette er ikke kristendomsforfølgelse. Det er jo ikke en kristen menighet men en totalitær sekt ledet av maktsyke psykopatiske mennesker. Henry Østhassel forsvarer psykopatene i den såkalte kristne meningheten og driter fullstendig i de mennesker som har blitt lurt til å bli med der, for så å ha fått sine liv ødelagt. Bra at Dagen for avslørt all dritten som har blitt gjemt bort i årtier i disse såkalte karismatiske sekt menighetene. Det viser seg på fruktene hva som er bygget. Og det som er bygd på stengrunn vil visne og råtne på rot. Det er en del grums som har kommet opp til overflaten siste årene, og mer vil nok komme.

    • Jeg ser en rekke kjente forkynner navn i dag slår ring rundt Sannhetens ord i Dagen, blant annet Sten Sørensen, Jan Olav Hansen, Gordon Tobiassen, David Østby og under bordet har jeg hørt at det er en rekke norske konservative forkynnere som mildt sagt er rasende på Dagens massive oppslag.
      Vi vet at det har vært en mangeårig konflikt mellom grupper av mennesker i denne forsamlingen. Dog er jeg redd for at et slikt hardkjør mot en menighet heller styrker forsamlingen enn river den ned. Her er link til Dagens artikkel http://www.dagen.no/Nyheter/positive/Pastorer-roser-Sannhetens-Ord-342849

  2. Dersom jeg deltok på møte i Jehovas Vitser, Smiths Venner eller mormonerne en gang i året, ville jeg helt sikkert ha syns det var kjempegreit å være der.

    Menigheten Kristen Tjeneste i Stavanger ser ut til å ha svært mange likhetstrekk med Sannhetens Ord. Blide og imøtekommende, fine møter. Men på innsiden; en diktatorisk pastor omgitt av en liga av kontrollerende og dominerende kvinner.

  3. Sannhetens Ord har fått tilsvarsmulighet til samtlige artikler Dagen har publisert. Videre har Dagen trykket innlegg fra både ledelsen i menigheten og medlemmer som mener at de redaksjonelle artiklene gir et feil bilde. Det presenteres også redaksjonelle artikler hvor menigheten gis støtte fra eksterne parter. At Henry Østhassel lader med skarp verbal ammunusjon og skyter i blinde som en full sjømann er jo ikke noe nytt. Men realiteten er vel like fullt at Dagen opptrer langt mer saklig og balansert enn hva Østhassel sin foretrukne “kristne” medier noen gang evner å gjøre.

Det er stengt for kommentarer.