Avisen Dagen med oppslag om “Kjendispastor nektet å åpne kirkedøren for flomofre i USA”

“Kjendispastor nektet å åpne kirkedøren for flomofre i USA” 

Har åpnet kirken for flomofrene nå Etter å ha blitt utsatt for omfattende kritikk både på sosiale medier, Twitter, Facebook, You Tube og i en rekke større medier har Joel Osteen nå åpnet opp sin enorme kirke for folk som er rammet av den historiske flommen som har rammet storbyen. Også avisen Dagen har etter at saken nå har versert i andre medier merket seg saken og kjører i dag (torsdag) et oppslag under overskriften “Kjendispastor nektet å åpne kirkedøren for flomofre i USA” 

Les avisen Dagens oppslag her: http://www.dagen.no/Nyheter/houston/Nektet-%C3%A5-%C3%A5pne-kirked%C3%B8ren-for-flomofre-516971

Se klippet fra etter at Joel Osteen hadde blitt presset til å åpne kirken

4 tanker om “Avisen Dagen med oppslag om “Kjendispastor nektet å åpne kirkedøren for flomofre i USA”

 1. Han retter ikke opp skaden som har skjedd med dette. Han vil likevel ble regnet som ulven som ikke ville åpne kirken for flomofrene.
  Når han gjør det nå, er det fordi han forstår at han risikerer å tape millioner av dollar på fremtidig salg av bøker ol hvis fremdeles hadde nektet å åpne kirken sin for å hjelpe i nød. Dette er det største profetiske fall vi har sett.
  Joel Osteen vil gå over i historien som luksuspredikanten som nektet å hjelpe mennesker i nød. I stedet for å hjelpe vil han bli husket som luksuspredikantens om seilte rundt i sin luksus båt
  Joel Osteen Sails Luxury Yacht Through Flooded Houston To Pass Out Copies Of ‘Your Best Life Now’
  http://babylonbee.com/news/joel-osteen-sails-luxury-yacht-flooded-houston-pass-copies-best-life-now/

  • Det var en satire historie du linket til Bjørn. Dette med at han seilte med sin Yacht.
   Jeg ser at kritikken på sosiale medier har begynt å dempe seg nå etter at det ble kjent at han faktisk har åpnet kirken for flomofre. Dermed er alt det som er skrevet egentlig gammelt nytt.
   Jeg ser at enkelte andre velstandsforkynnere i Charisma støtter ham og undres hvorfor det ble slik storm mot Osteen, men fakta er at Joel Osteen først etter press åpnet kirken. Det er derfor stormen har var noen dager nå mot Joel Osteen

 2. Og nå har avisen Dagen endret overskriften og deler av innholdet, etter at jeg sendte journalisten en mail, med litt FAKTA!!!

Det er stengt for kommentarer.