Så er det klar for åpning av Zion menighetens barnehjem i Keeranur i India

Zion Fevik er en liten Sørlandsmenighet som har tro på en stor Gud og er derfor i ferd med å bygge et barnehjem i den indiske byen Keeranur med ca 9000 innbyggere. Den vesle menigheten som holder til i et mindre menighetslokale i sentrum av Fevik har barnehjemmet-innviddkastet seg inn i arbeidet med å spre evangeliet om Jesus til mennesker i det enorme landet med mer enn 1,2 milliarder innbyggere. Torsdag 9 juli reiser en gruppe på ti personer i alderen 23 til 70 ned for å jobbe samt å feire den høytidelige innvielsen av den første av bygningene som skal huse mellom 20 og 25 foreldreløse barn. Til og begynne med vil den første bygningen huse sju barn, fem av barna har man allerede tatt seg av, og to nye flytter inn når barnehjemmet  ble åpnet og innviet i forrige uke.

Zion menighetens misjons og barnehjemsprosjekt i den vesle byen Keeranur i et land som er full av motsetning. Millioner på millioner av mennesker lever i både fysisk og åndelig nød og for å bøte på noe av dette har Zion menigheten helt siden 2010 arbeidet bevist med monica-inasitt prosjekt i et land preget av økende kristendomsforfølgelse hvor ekstrem hinduisme vokser parallelt med Guds rike. Byen Keeranur ligger midt inne i landet et stykke fra storbyen Madurai og flokken fra Norge kommer ned til et India preget av temperaturer langt over de nordboere er vant til. De ti som betaler reisen av egen lomme vil denne gang være i India i to uker for bidra under innvielsen av det første av to bygg. Det er ti stk som reiser ned denne gangen.  Det er jentebygget som nå skal være klart og bygget som skal huse foreldreløse gategutter vil være klar på nyåret i 2016. Når alt er ferdig vil mellom 20 og 25 barn finne trygghet, omsorg og hjertevarme på grunn av noen norske kristnes kjærlighet til India og kjærlighet til Mesteren som kalte de kristne til å være lys og salt og dra ut i verden med Jesu evangelium og den kjærlighet Kristus har for de fattigste av de fattige. (foto av Monica og Ina fra et tidligere besøk i India)

Les også:  Zion Fevik, en liten menighet som satser på en stor Gud med sitt misjons                    og barnehjemsarbeid i enorme India

Gi litt av vår overflod

stian-indiaZion menigheten i Fevik er ingen Megakirke med titusener av medlemmer men en enkel liten menighet med et stort hjerte for å dele evangeliet og omsorg med mennesker som står uten håp i en fattig situasjon. Også vi kan bidra til arbeidet med å yte en skjerv, en hjelpende hånd til en menighet som forsøker å følge Guds ord “og se til foreldreløse og enkene i deres nød” og samtidig dele evangeliet om Jesus som er verdens og Indias frelser og håp. ( Foto av treåringen Ashwin og Stian Syvertsen som besøkte India tidligere i år) Konto nummer til virksomheten er 2801 17 68484 (merk gaven India)  nettsiden til menighetens misjonsprosjekt kan besøkes på Zion Home Of Hope

Les også: Stian Syvertsen fra Grimstad: Engasjerer seg for fattige gatebarn i India                   

 

Én tanke om “Så er det klar for åpning av Zion menighetens barnehjem i Keeranur i India

  1. Fint arbeid denne menigheten bedriver. Det er ikke så mange lenger som tar misjonsbefalingen på alvor. Det står respekt av denne menigheten og de som er involvert i arbeidet for å fremme Guds rike.

Det er stengt for kommentarer.