Rykteflom i Midtøsten om at president Bashar Assad av Syria skal være rammet av slag

Det går nå omfattende rykter i forskjellige arabiske nyhetsmedier at den syriske presidenten skal være rammet av slag. Ryktene om den syriske presidentens sykdom blir kategorisk avvist av syriske regjeringskilder, men dette har ikke hindret en rekke medier i å rapportere at den syriske presidenten skal være alvorlig syk.  I følge enkelte kilder skal den syriske presidenten være flydd til Moskva for medisinsk behandling og at slaget skal være forårsaket av svulst på hjernen. Flere medier, deriblant “The Daily Mail”, “The Independent”, “Express” og “The Midle East Monitor” har i dag oppslag om den syriske presidentens angivelige sykdom. Enkelte medier har også spekulert på om president Assad allerede er død. Den syriske regjeringen benekter nå hardnakket meldingene og skal vi tro SANA news agency er alt som normalt med presidenten.

Her forteller pastor Paul Begley om ryktene

 

2 tanker om “Rykteflom i Midtøsten om at president Bashar Assad av Syria skal være rammet av slag

 1. Rare Red Heifer Eligible for Third Temple Offering Found, And You Won’t Believe Where

  https://www.breakingisraelnews.com/82957/rare-red-heifer-eligible-third-temple-offering-discovered-mexico/#UHlAsV76gjC2aD7D.99

  “Dette er et lovbud som Herren har gitt: Si til israelittene at de skal komme til deg med en rød kvige som er uten feil, en som ikke har hatt åk på seg….En mann som er ren, skal samle opp asken av kvigen og legge den på et rent sted utenfor leiren. Der skal den oppbevares for israelittenes menighet og brukes i renselsesvann. Det er et syndoffer. 10 Den som samler opp asken av kvigen, skal vaske klærne sine og være uren helt til kvelden. Dette skal være en evig forskrift for israelittene og for innflytteren som bor blant dem” 4 Mosebok 19

  Alt klart for gjenoppbygginga av tempelet.

 2. “Iran leker med ilden, advarer USAs president Donald J. Trump i en Twitter-melding tidlig fredag morgen amerikansk tid.

  – De setter ikke pris på hvor «snill» President Obama var mot dem. Ikke jeg!, skriver han videre. ”

  http://www.dn.no/nyheter/2017/02/03/1233/USA/trump-iran-leker-med-ilden

  “..Trump torsdag igjen skrev på Twitter at Iran har fått en formell advarsel – som setter atomavtalen med landet i spill.”
  ——————————

Det er stengt for kommentarer.